- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychopeti
senior tag
Kíváncsian várjuk
Akkor ez tényleg csak DX9-en fog menni
Ha ezt elkészítenétek CE3-enginnel húúú aztán az nagyot ütne
-
M@trixfan
addikt
Ugye nem jött még ki a cikk és csak én nem találom?
-
mickemoto
őstag
Jobb lett volna meglepetésnek.
van akinek így is az lesz
-
capulet75
addikt
Nos a meglepetés: ha már köztünk jár, készítettem egy interjút Dezodorral a lost alpháról. Jelenleg az összeállításán dolgozom,ha készen lesz,megy a gamepodra. Tessék sasolni.
-
Misi 007
őstag
Nos ha a Priboi Storyból indulunk ki akkor szép lesz a Lost Alpha is!
Szerintem emiatt felesleges parázni. -
capulet75
addikt
A SoC már régen nem az 1.0 ami kezdetben. Számtalan grafikai mod javítja fel, némelyik nagyon szép. A LA-ban, a képek tanulsága alapján igen tetszetős lesz a látványvilág.
Ha összejön az elképzelésem, akkor lesz egy kis meglepetés a közeljövőben,az LA-t váró közönségnek.
-
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03 #171 üzenetére
Én is így tudtam
-
capulet75
addikt
válasz
Balathruin #169 üzenetére
A SoC topikjában érdeklődj, ott vannak kedves emberek akik segitenek.
-
Balathruin
veterán
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Az Oblivion Lost 2010-et le lehet valahonnan szedi?
De ha valakinek megvan akkor úgy is jó.
-
mickemoto
őstag
válasz
capulet75 #163 üzenetére
Én az elsőt 15"-os crt-n játszottam AMD 1.5GHz+9600Pro-n, 1 GB ram társaságában, 800X600 felbontáson.Amikor az erőműben mászkáltam, csak lestem annyira pazar volt a látvány.Szerintem a crt monitornak is köszönhető mert amióta tft-tn van hiába fejlődött a grafika egy játék sem tettszett anyira mint az.
-
SzlobiG
félisten
Feltettem az első részt complete moddal hát azért látszik, hogy ez nem DX11 igencsak, viszont sokkal jobban fut vaj sima az egész. Mondjuk azt nem lehet rá mondani, hogy szar lenne a graf, mert így is nagyon szép fullon. De gondolom pont a sebesség miatt választják a DX9-es motort lost alphahoz.
-
Én is fölgányoltam az sgm 2.2-t, de random fagy, optionsnál mindíg, a magyarítás olvashatatlan az ékezetek miatt stb., úgyhogy most Sanctumozok
Biztos én csesztem el valamit a telepítgetéssel, kitömörítésekkel, mappamásolásokkal....
Remélem az LA-nak lesz egy egyszerű telepítője, amit csak le kell futtatni, és megy. -
Aarpok
őstag
(#143) dezowave Üdvözletem
Azt szeretném kérdezni tőled van e esély arra,hogy a karácsonyfa alatt lesz a játék? -
dezowave
csendes tag
én is üdvözlök mindenkit \o/
ezt a fórumot is betettem a fejlécbe a www.dezowave.com -on, a másik 2 fórum mellé. (rá kell vinni az egeret a "forums hu" gombra, és lenyílik az almenü, ahonnan lehet válogatni). az álmunk persze az lenne, ha az érdeklődők a mi oldalunkon levő fórumot használnák, de most hiába nyitnék ott is 1 magyar nyelvű részleget, nem nagyon jár oda senki, talán majd release után
-
-
Physicist03
senior tag
Hidd el, hogy úgy is lesz. Egyre kevesebben vesznek gépet játékra és ez mindig csak kevesebb lesz. PH-n is szoktak lenni cikkek, hogy hogyan áll a PC-s piac az eladások terén és bizony minden egyes cikk arról számol be, hogy egyre kevesebbek az eladások. A drága VGA-kat meg hiába fogják a gyártók legyártani ha nem kellenek majd a kutyának sem, akkor viszont már a fejlesztőknek sem fogja megérni az sem, hogy egyáltalán átportolják az adott játékot PC-re. Igy szimplán csak nem jön ki a játék PC-re. Nyilván ez nem 1-2 éven belül történik majd meg, de meg fog történni. Lehet, hogy hülyeség, de nekem ez a véleményem.
(#143) dezowave: Üdvözöllek a fórumon dez!
-
capulet75
addikt
"edit: az a minigunos kép fentébb nem a la-ból van, hanem régi 11xx-es buildből, la-ban nem lesz hent fegyver."
Felesleges is lenne. Nem is illik bele.
-
SzlobiG
félisten
Az a baj, hogy ettől sokkal többet adnak el konzolokra. Ha megnézed manapság az összes gém már csak konzol átirat egyszerűen nem éri meg erre fejleszteni ezért az elsődleges platform a konzol évek óta.
Mondom ezt úgy hogy nekem nincs konzolom, hanem szintén PC-n tolok mindent.
-
PeL
addikt
válasz
Physicist03 #142 üzenetére
Akkor igen szépen csődbe mennének a hardware gyártók, mert senki nem venne százezres VGA-kat a gépbe, meg "kórájhetet" játékra
-
-
M@trixfan
addikt
Nade akkor most az összes Stalker 2 asset nem ment egy az egyben a Survariumba? Mondjuk nem bánnám, úgy gondolom kár egy mmo-ba az ilyen singleplayer hangulatbombákat elpazarolni. Még mielőtt azt hinné valaki, igen, a Survariumot is nagyon várom
-
PeL
addikt
A Stalker pedig pont jól szerepelt az eladási listákon, a SHoC-ból 1 év alatt kb 1,5 millió ment el, Call of Pripyatból meg 2 milla fél év alatt. Clear Sky-t nem tudom. Előbbi 2009-es adat, utóbbi 2010 májusi. Szerintem ez egyáltalán nem rossz, sőt kiemelkedő. Azóta meg ez a szám biztos hogy még nagyobb. Az meg hogy konzolon jobbak az eladások csupán annak köszönhető hogy a sok noob pc-hez nem értő amerikai kisgyereknek megvették otthonra a konzolt és elterjedt. De ez nem idevaló téma, nem akarok pc vs. konzol flamewart indítani, csak remélni tudom hogy ez a "PC-t minden fejlesztő leszarja" trend változni fog.
-
mickemoto
őstag
Azért nem csinálják mert nem tudják konzolra megírni? Pénztemető?Ma már egy STALKER sem lehet pc-only?
-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
Szösszenet SG-ről:
zmok
Nem lettem volna a GSC-s srácok helyében, amikor bejelentették, hogy nem lesz S.T.A.L.K.E.R.2.
Hogyan élték meg? Biztosan a szívükhöz nőtt az évek alatt.
Tudom, hogy lesz majd Cradle, meg Survarium.... , ezekről mi a véleményed?dez0wave
zmok: eléggé ledöbbentek, de ugyanakkor a tulajdonos kezében van a döntés. Azt tudni kell G-ről, hogy sosem tesz elhamarkodott döntéseket, és utána sosem változtat azokon. Nem igazán pénzzel volt a gond, hanem inkább azzal, hogy látta hol áll a project, plusz ebben a mai világban eléggé rizikós pc exclusive játékokat csinálni, más platformokra meg nem volt felkészülni a régi stalker-team, ezért inkább úgy döntött, hogy nem csinál pénztemetőt, hanem még idejében leájjítja a folyamatokat. A játék maga nincs eltemetve, se nem kidobva, csak majd ha lesz rá elég ember, és elég tapasztalattal más platformokra is, akkor folytatják. A cég még nem zárt be, elég sok kósza pletya megy a neten, de ezt én cáfolni tudom, mivel napi kapcsolatban vagyok velük, és látom, hogy melóznak. Aki kicsit utána is jár, a dtf és linkedin oldalakon lelhet jócskán gsc alkalmazottat, van ott pálya szerkesztő, modellező, minden ami kell. Egy éra véget ért, a stalker team lelépett, "majd lesz más", én nem aggódnék feleslegesen.
------
Cradle pálya dizájnja személy szerint nem tetszik, túl sivár, elbírna még jó pár fát, bokrot a terep, a házak berendezése tetszik, és a sztori is jól hangzik. Habár manapság inkább játszom poszt-apokokaliptikus játékokkal, mint fantazi kalandokkal. Survarium az nagyon jól néz ki, végre nem szűkölködik a táj a növényzetben sem, egyedül csak az online játékmóddal nem vagyok kibékülve, de biztos meg fogom nézni, ha kész lesz. Ami még érdekes most, az a Nuclear Union.
----
Gépigényről annyit, hogy a SoC-hoz képest magas, mai viszonylatban normál. Nekem egy régi 2009es konfigom van, e8400as proci, 8g ddr2 1044mhz ramok, meg egy ati hd5770 1gb vga, és zökkenőmentesen fut 1920x1080ban maxon. A pályák nagyok, sok a növényzet rajtuk, meg a fű is sűrűbb és nagyobb, ezek összességében eléggé terhelik a gépet, ezért is írtam, hogy a SoC-énál magasabb a gépigénye.
-
mickemoto
őstag
válasz
marked one94 #128 üzenetére
Nekem megfelel ha orosz is vagy kínai, csak játszhassak már vele.A SOC-ot is oroszul játszottam.Na nem mindha tudnék oroszul.
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #126 üzenetére
Tanujjá inkább vazze.
Na én is átböngészem mi a csuda akar ez lenni ha már az onlány stalker elég harmatosnak néz ki. -
marked one94
őstag
De jó hogy megtaláltam ezt a topicot
infó órán végig is olvasom
-
capulet75
addikt
válasz
Physicist03 #123 üzenetére
Erre csk PeL-t kérhetjük meg,az ő fórumában manifesztálódott az atyaúristen.
-
mickemoto
őstag
Csak hogy visszataláljak!
-
M@trixfan
addikt
válasz
Physicist03 #116 üzenetére
Hú de kár, hogy nem ide nézett be dez és nem ez lett a hivatalos fórum! Jobb itt olvasni mint az SG-t. Emellet persze big up minden infónak és nagyon várjuk már.
-
capulet75
addikt
" megjelenésről nem tudok bővebbet mondani, van még pár hónap az biztos" by Dezowave
-
Physicist03
senior tag
Egy kis infó a Lost Alpha-val kapcsolatban [link]
-
M@trixfan
addikt
Ne fájdítsd a szívem! Egy ilyen koncepciót elfogadnék, de eddig ilyen nem nagyon volt még sajnos. A jó történetnek, beleélésnek feltétele, hogy bizonyos dolgok időzítve, scriptelve legyenek. Ezzel lehet atmoszférát teremteni, a játékos számára olyan mintha éppen akkor, sorsszerűen történnének az események. Én óvatosabban indulnék neki, kb. 2-4 fős csapatra számolnék. Gondolj bele, csak az milyen következményekkel jár ha a két játékos kétféle indul el és keresztbe-kasul triggerelik az eseményeket.
-
Vladi
nagyúr
válasz
M@trixfan #100 üzenetére
mmo-ban is lehet coop. Nem? Én ezt így tudom elképzel stalker világban, hogy összejövünk 10-en, mindenki fejlesztgeti a cuccát, aztán 1-2 nagyobb küldetésre együtt megy a csapat. Van mesterlövész, meg robbantó meg mit tudom én.
Két nagy csata között meg mindenki csinálja a kis mellékküldiket, hogy cuccot szerezzen. Nem?
-
capulet75
addikt
válasz
Physicist03 #104 üzenetére
Hangulatról volt szó, és abban jó a borderlands.
-
bunfi
őstag
válasz
Physicist03 #104 üzenetére
Kétfeleképpen menthetsz: 1, Kilépéskor 2, Odamész egy "mentőpóznához"
Nekem eddig nem volt vele gondom, maximum a steam clouddal kellett szinkronizálási háborút játszanom. -
capulet75
addikt
válasz
Physicist03 #99 üzenetére
Azért van pár cím, ami üt. Pl Borderlands vagy HL. Nyilván nem egy SoC vagy CoP,de pédául a CS elég gyenge volt.
-
bunfi
őstag
válasz
capulet75 #98 üzenetére
Egyre szarabbak a játékok és egyre nagyobb a hype körülöttük. Lassan már nem lehet egy játékot sem kritizálni, mert akkor az önérzetét sérted meg a fanboyoknak. Pedig így van, nagybetűs hangulata ma már nagyon kevés játéknak van. Nem véletlenül, nehogy már 2-3 évre lekössön, mert abban mi az üzlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest