-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #34873 üzenetére
Szerencsére én nem ezt a beszédstílust hallom a hétköznapokban (persze hébe-hóba ilyen szóvirágok felcsattannak a közúti forgalomból), pedig én sem burok alatt nevelkedtem. Vagy például eredeti nyelven a South Park sem annyira "ízes", mint a magyar szinkronnal, lehet, hogy eme cifrázások a változatosságukban már inkább hungarikumnak tekinthetők?
Egyébként érdekes módon a nyelvünkkel nagyon sokat tudunk ártani, "mérgezni".
Ugyanakkor érdemes a hétköznapok során is arra törekedni, hogy emberi létünket legalább kicsikét felemeljük (hej, de nehéz és reménytelennek tűnő feladat) és az állatias oldalunkat is kevésbé vagy lehetőség szerint ne juttassuk hatalomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest