Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59
üzenetére
Igazad van Sarostol kerult vissza.
Bivaly PDA-ja meglett, mar nem tudom honnan...bejatszasra nem emlekszem, de lehet hogy volt (azt sem tudom Bivaly PDA-jat hol szereztem meg).
Ket feladat maradt aktiv, Erdeklodj az utolso ficko utan (nevet elfelejtettem) es Keresd meg az Oazist.
Ezentul semmit nem tudok csinalni, gozom nincs miert, mit rontottam el.
A SEVAs kuldi akkor azert sult el balul, mert 3 ficko meghalt, csak 2 maradt, a fonok es meg 1.
Talan az indit el ujabb kuldetest, vagy tortenet foszalat ? Nem tudom.
Megszereztem az Iranytut is, elmeletileg mindenhol jartam mar, a Zsoldosok taboranak hatuljan van egy ajto amin nem lehet bemenni...ugy latszik kell valami kulcs.
Egyszoval elakadtam, nem ertem miert, valami nem ugy sult el ahogy kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield