- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dodopek #5862 üzenetére
Kösz a választ. Időközben szereztem leírást, most játszom újra. Sajna leírás sem mindenben jó, Bárkás pl. nincs meg, a temetési helyén sem. Hogy másodjára jó lesz-e, nem tudom.
Informátort Pripyatban kellene elkapni az átadáskor. Remélem, másodjára jó lesz. Anno kinyírtam Noét, mert rám lőtt.
Végül megjelent a Svarog Hermann listájában, megvettem. Szvadovszkra még nem tértem vissza. Most mentem át Pripba, megyek kalib. szerszámokért, aztán át kell hordanom pár mázsa fegyót ingyen megcsináltatni, meg vissza, jó pénzért eladni.
Előző végigjátszáskor napokig bolyongtam, Bagoly mégsem szólt.
A szívás: Eddig még egyetlen sugárzáscsökkentő anomáliát sem találtam, pedig anno volt 3, ezekből 1 -3-as, és enélkül elég nehéz a többit használni. Az alagútban p. felé találtam egy 2-est. Ja, és egészségjavítót sem találtam 1-et sem, pedig anno 2 is volt, illetve iránytűből sincs 1 sem (ebből is volt 2).
Noé küldim még nem volt, talán vissza kéne menni hozzá...
P. úton sikerült mindenkit élve átvinnem (4 embert), nem kis meló volt.
Az szép volt azért, hogy egy kitörésa lápi felderítő csapattal együtt kapott el. Kivártam, mi lesz, gondolván, hogy ha elbújok, végük. Hát, én meghaltam, ők meg vígan vizsgálgattak tovább a kitörés alatt!Ez sem kicsi bug.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Filmvilág
- Drón topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest