- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
Megjött az S7, rendben van. Androidon a hozzávaló applikáció nem akar eltűnni nekem az értesítési sávból (2db ikon). Hogyan lehet ezt kikapcsolni a telefonon?
-
csuzso72
tag
Sziasztok! Most szeretnénk robotporszívót vásárolni. Eléggé el vagyok veszve már a tipusok között. Igazából jó lenne, ha minél olcsóbb lenne lidar szenzoros. Felmosás annyira nem fontos, viszont vannak szőnyegek, amiket lehet nem mindig szednénk fel, székek, stb. Két szint, jó lenne, ha külön külön kezelni tudná. Külföldről, európai raktárból is rendelnék. 130 ezer körül a Roborock Q7-et (talán 124 eu) néztem és a 360 S10-et (itthon). 100 környékén a Dereame L10 Prot (eu), de az most elég készlethiányos. Ezek közül melyiket ajánlanátok? Vagy esetleg van valami jobb itt körül? Az S5 maxot néztem még (itthon 139-ért, de akkor szerintem a Q7 inkább).
-
paparazzi2
tag
Sziasztok!
Roborock S7 egy év után kéri, hogy vegyek új alkatrészeket. Mondjuk elégé leharcolta némelyiket így kell is.Kérlek, segítsetek, honnan érdemes rendeljek.
A készülék Prágából jött
Köszönöm szépen. -
válasz
Silent77 #21281 üzenetére
Nagyon jó árat kaptak.
JIMMY HW8 Cordless Wet Dry Smart Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BG99hw8 + 5% [link]
$89.99Dreame D9 Max Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárból
Kupon: BG225D9max + 5% [link]
215.00$ -
bypet
tag
válasz
BlackJack21 #21280 üzenetére
Szép. Azon gondolkoztam hogy milyen más típus kezeli ezt jól. A mop 2 ultra ToF szenzora tesztek alapján pontosabb mint a pro LDR je. iRobot kamerája nem tudom hogy kezelné, .. .?
Mágnes csík nem segíthet valahogy?
-
zsamiatt
őstag
használ valaki valetudot? Az lenne a problémám, hogy takarítás után 1-2 nappal átvált no map datara a térkép. Persze ilyenkor a szegmentálások se működnek.
Aztán egy takarításkor újra vissza kerül minden és a szegmentálások is láthatóak. Más is tapasztalt ilyesmit? -
BlackJack21
tag
Az Ikea-s relaxfotel is ilyen. Az S7 is felmászik rá és nem tud lejönni róla. Mi azt szoktuk, hogy porszívózás előtt a vízszintes részt feltámasztjuk valamivel( ez gyk lehet bármi, lego kocka, pet palack,stb). Így már nincs gond vele.
Az étkezőben pedig feltesszük a székeket, így a sok láb nem zavarja a porszívózást. -
bypet
tag
Sziasztok!
Xiaomi mop 2 pro. Az étkező szék lábával nem tud mit kezdeni. Tudnátok bármilyen tippet adni, mielőtt kivágom a kukába?
A szék szánkótalpas*, a talpa hajlított fém cső ami kb 25-30 mm átmérőjű. Át akar menni rajta, de fennakad, forog, darál minden forgó része, majd 1-2 perc után nem tud mozdulni.Nincs valami spéci beállítás, hogy ne akarjon akadályt/küszöböt mászni? A lakásban nincs küszöb, viszont az étkezőt takarítania kell, ha itt lakik. Köszi!
*
[link] -
Dr V
őstag
Azt hogy lehet megcsinálni, h az S7 először porszívózzon körben majd alaposan mosson fel? Utóbbit nem tudja porszívózással együtt.
-
Lajcsika
tag
válasz
petrol17 #21268 üzenetére
Szerintem ez a szőnyeg nem robotporszívó kompatibilis, egyik sem fogja szeretni! Nekem is S7 van az első takarításnál gyönyörűen feltérképezett, pontosan kijelőlte a szőnyegeket és engedélyeztem a szőnyegeken a szívóteljesítmény felemelését maxra.
Én ezt és ha van még ilyen szőnyeged elajándékoznám Anyósnak. -
petrol17
csendes tag
-
petrol17
csendes tag
Sziasztok. Tegnap óta van egy xiaomi s7 robotom. Megcsináltattam vele egy teljes takarítást, de úgy hogy előtte felraktam a székeket az asztalra, szőnyegeket kivittem a teraszra, szóval egyszerű helyzetben volt, csak körbe kellett mennie. Ezután az elkészült térképet felosztottam szobákra, hogy amikor nem akarok teljes takarítást csinálni, akkor csak kijelölöm az előteret, hogy 2-3 naponta meg tudja csinálni csak azt a területet. No most az a gond, hogy időközben visszraktam a szővegeket pl., amin nem igazán megy át, így nem jut el az előtérig, hanem elakad... Ilyenkor mit kellene tenni? Ha beállítok no-go zónát, akkor a legközelebbi teljes takarításnál ki fogja hagyni azt a területet. Mit lehet tenni ilyenkor?
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Egy kicsit szokatlan dolgot szeretnék tőletek kérdezni.
Létezik olyan porszívó ami meg tud birkózni a hosszú szálú szőnyegekkel és az elosztó kábelekkel?
Két lakást szeretnék takarítani vele, de az egyikben elosztó kábelek vannak több helyen is keresztben a folyosón.+ Kérdés: létezik olyan porszívó amit két helyen tudok használni? Hétvégén az egyik lakásban, hétköznap a másikban.
Köszönöm szépen!
-
megema
őstag
válasz
BlackJack21 #21255 üzenetére
Köszi a válaszokat! Este még csináltam egy dokkoló áramtalanítást, azóta egyelőre online.
-
megema
őstag
Sziasztok!
Roborock S7 másnál is szórakozik? Volt egy firmware update, és talán azóta folyamatosan offline, ha dockolva van. Lehúzom, ki-bekapcs és rögtön online… Aztán dockoltatom és offline lesz.
-
Roborock Q7 Max+ Robot Vacuum Cleaner with 2.5L Suction Station!
EU raktárból.
Kupon: BG1week30pcs + 5% [link]
$489.99Dreame D9 Max Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárból
Kupon: BGjune30e + 5% [link]
$259.99
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Trollok komolyan
- OTP Bank topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest