-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
Ha már egy mentett térképen áthelyezem a dokkolót akkor azt a porszívózás végén nem kellene elmenteni e ? Az új helyet? Mert miután kilépek az appbol és újra belépek már a régi helyet mutatja nem az újat.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Freame Bot L10 Pro készülékünk van.
Kapott frissítést és nincs meg a térkép, illetve a map manegement-ben meg van, csak innen hogy tudom ki varázsolni a szokott helyére a mapot az alkalmazásban? -
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Midea M7 robotunk ami február óta tok jól ment. Viszont most azt vettem észre hogy az egyik kereke nem forog úgy mint a másik és ez miatt maximum csak körbe korbe megy de inkább sehogy.
Mit lehet ezzel tenni? Amennyire be tudtam nyúlni nem akadt be semmi mögé alá. De nehezebben forog mint a másik.
Nem sikerült szetszedni még -
válasz
customer114 #20894 üzenetére
Örülök, ha lesz kedved oszd meg tapasztalatodat.
ECOVACS DEEBOT T8 AIVI Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: AE29260C24B6
105.014FtILIFE V8 Plus Robot Vacuum Cleaner Wet Mop!
EU raktárból!
Kupon: OD18 + 20$ store
$178.15 -
atos30
aktív tag
válasz
deathtania #20892 üzenetére
Ha PayPal-el fizettél, akkor valamekkora összegig válalja a PayPal a postázási költséget (asszem olyan 10 ezerig). Ha nem , akkor cseréld ki a két kerék motorját, egyből kiderül motorhiba-e. Ha igen , akkor olyan 1500-2000 körül van kínából motor (elvileg van rajta valamilyen szám a motoron, jó esélyel 15V DC-s.
szerk:
Bocsi, most néztem hogy nem te vetted. Marad a motorcsrélgetés. -
deathtania
senior tag
válasz
MBalu0001 #20891 üzenetére
Műszerem sajnos nincs, ezért is kellene már innentől szervíz. Pár csavart kihajtani nekem sem ördöngősség, tényleg faék egyszerűségű a cucc, de innentől tovább nekem már esélytelen a dolog, hogy bármit is csináljak vele.
A másik kereket hajtja a motor, ha az érzékelő elé teszem a kezem (hogy azt higgye, a padlón van), ezért gondolom, hogy vagy maga a kerék motorja romlott el, a csatlakozókábele vagy az alaplapi chippel lehet gond, nem tudom.
Gariba elküldeni Németországba is azért nincs kedvem, mert többe kerülne az oda-vissza posta kb. mintha rendelek aliról valami hasonló iLife-ot, vagy valami egyszerűbb cuccot, ami ugyanezt tudja... -
MBalu0001
csendes tag
válasz
deathtania #20890 üzenetére
Hát ha ennyire belemerültél, szerintem, müszerrel nézd meg a kábelt(szakadt-e), a motort pedig nézd meg van-e rajta valami adat hogy hány voltos, és egy kb akkora feszültségű elemmel próbald ki megy-e..
Reméljük nem az alaplap.. -
deathtania
senior tag
-
panav3
csendes tag
Sziasztok!
Egy alap porszÍvó kellene 75m2 lakásba, igazából csak a port hajat nagyjából összeszedni. ILIFE V5S Pro-t néztem egész jó árban. Kérdésem hogy van jobb, megbÍzhatóbb stb. ebben az árkategóriában? Felmosás funkció se kellene. Köszi a választ.
-
Zigi
senior tag
Midea M7pro. Első benyomások...
Tegnap töltöttem kicsit a porszívót utána üzemeltem be. Minden egyszerűen ment, az app egyértelmű, jól használható, magyar nyelv nincs, se a robot sem az app nem beszélni magyar. Sebaj az angol nekem bőven elég. Első meglepetés, hogy a roboton 1.13.34 es firmware 3.28.91 frissült. Az igaz hogy tavaly óta kint van a robot, de nem lustálkodtak a Midea-nál, szögelgették rendesen. Gondolom ebből is adódóan teljesen elégedett vagyok a porszívóval. Direkt figyeltem azokra a negatívumokra amiket láttam a yt-os teszteken és azt kell hogy mondjam nagyon sokat javítottak mindenen.
Felmosás: először is a felmosáshoz a víz adagolást megcsinálták, most már magas beállításnál nagyon nedvesen mos. Szárazon tettem fel a moppot és durván átáztatta. A felmosó része nekem 10/10 ez a riszálós sokvizes felmosása nagyon hatékony, a rászáradt kávé foltot kb. 5Ft nagyságú simán feltakarítja. Nálunk kő+padlófűtés van fontos volt a felmosás, nem tudom egy S7 mit tud, de az m7pro nagyon jól mos fel. Porszívózás: szerintem ezek inkább felsepernek mint sem kiszívják a koszt a szőnyegből. Nekünk nincs most szőnyeg a házban, de 100% hogy csak a rövidszőrű szőnyeggel boldogul jól. Nagyon csendes, ilyen motorhang mellet kizárt rendes szívóerőt előállítani.
Azért a portarályát megtöltötte, szóval ami alá kerül azt a kefe segítségével bekebelezi, felszívja.
Mozgás: a tesztek alapján arra számítottam, hogy picit elefánt lesz a porcelánboltban, de hál istennek nem. Normálisan közelíti meg a bútorokat, nem koccan neki erőssen inkább csak érinti. A térképet jól elkészíti és magabiztosan navigál benne, csak akkor ütközik lökhárítóval ha valamit beteszek az útjába, vagy nagyon szűk a hely, pl. széklábak sokasága között láttam női parkolniMás esetben a Lidar mindent lát és lelassít a robot a tárgyak előtt.
Ma felviszem az emeletre megnézem van e önpusztító hajlama és le offroadozik e a lépcsőn, ha ott is jól vizsgázik akkor biztos el fog hamar romlani valami rajta, mert túl szép és olcsó a tudásához képest -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Egy PI92-6DGM 250 ezerert jo vetelnek szamit?
A lakasom 25 m2, egy bejarhato helyseg, keramia padlo, padlofutessel, meg ket kisebb vekony, IKEA szonyeggel.
Koszi!
-
deathtania
senior tag
válasz
Silent77 #20879 üzenetére
Sajnos Németországból származik, garanciáztatása is elég problémás volna, HA még van rá egyáltalán, azt sajnos nem tudom.
Gondolom a szétszedése talán nem nagy ördöngősség. Alján csavarokat kiszedem, burkolatot le, és kb. látni fogom a kereket, mi akaszthatta meg?
A helyzet az, hogy ilyet még sosem szedtem szét, mert nem volt rá szükség. Szóval bocsi a láma kérdésért...
-
JayZ
tag
Sziasztok, az előző posztban is szereplő Dreame F9-nél van most valami tutibb vétel ebben a 70.000 HUF környéki ársávban? Köszi!
-
válasz
deathtania #20877 üzenetére
Ha garanciás, akkor mindenképp visszavinni. Ha nem, akkor megpróbálnám szétszedni, és megnézni.
Újra van F9!
allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Dreame F9 2 in 1 Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
BGf29f2b + $3 kupon: [link]
186.99$Roborock Dyad Wet and Dry Smart Cordless Vacuum Cleaner 13000Pa!
EU raktárból! Ajándékkal!
Kupon: NNNDB6Y0EKTXI
$349.99 -
tototos
addikt
Mire vagy kíváncsi? Nekem D9 van fent. Nem tud tőle többet a robot mert a vezérléshez ha jól tudom nem nyúlnak. Home assistant alá könnyebb berakni, MQTT-vel tudsz vele kommunikálni. Nem lesz a felhőben a robot, így ha távolról akarod elérni akkor vpn-re lesz szükséged.
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, dreami l10 valetudositasaban van aki tudna segiteni pesten vagy kornyeken? Esetleg tavolrol.
-
Aliexpress áprilisi akciók! Hátha jók tartozékokhoz.
2022-04-25 - 2022-04-29 (PST)
[link]
4admitad4 - $4/30
4admitad7 - $7/50
4admitad12 - $12/80
4admitad17 - $17/140
4admitad25 - $25/200
APR4 - $4/30
APR7 - $7/50
APR12 - $12/80
APR17 - $17/140
APR25 - $25/200
Akció kezdőlap: [link]
$4/$45 OF18
$5/$55 OD5
$10/$100 OF19
$11/ $120 OD11
$18/$180 OD18
$20/$200 OF20
$25/$250 OD25 -
Zigi
senior tag
A Gshopper-től 04.18-án rendelt Midea M7 Pro 04.25-én érkezett volna meg, ha otthon lettünk volna. Ma átvettem. Ezt gyorsnak mondanám. Viszont a vásárlás után küldött mail-en kívül semmilyen értesítést nem kaptam semmiről. Az UPS szállította, de se csomagszám hogy kövesd, vagy tegnap egy hívás hogy itt vagyok hol vagy? Semmi. Ma közölte az UPS-es forma, hogy tegnap volt itt csak nem állt kocsi a ház előtt ezért elment...Esküszöm hogy ez itt még mindig a balkán.....
Ma feltöltöm és 1-2 nap múlva véleményezem milyen is az M7 pro otthoni körülmények között. -
Raiu
tag
válasz
Die HaPpY :) #20860 üzenetére
Ez a cikk pont neked szól. ;)
Van az oldalon pár összefoglaló. ;)
-
beci
őstag
Sziasztok.
Sikerült nagyon jó áron hozzájutnom egy Samsung Jet Bot+ porszivóhoz.
Mekkora küszöb amin még átmegy? Koszonom. -
válasz
Silent77 #20858 üzenetére
Tegnapihoz pár újdonság.
L10 még mindig Gshoppernél van jobb áron.Roborock H7 Portable Handheld Cordless Vacuum Cleaner!
EU raktárból! J
Kupon: AA70D8B1E394
85.935ftallowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Xiaomi Mijia MJSTS1 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGf6521b
$349.99Allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum Cleaner Superb LiDAR Navigation!
EU raktárból!
Kupon: BG3e7372
$315.99deathtania Nem próbáltad megnézni a kereket, nem e beszorult oda valami?
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Két hete sógornőmék nekünk adtak egy Medion MD 18600 típusú robotporszívót, mert nekik nem jött be. Azóta 3x használtuk (az iLife V5s pro mellett), és most az egyik kereke körül forog, megy körbe, és dob egy E12 hibajelzést. Van esetleg ezzel tapasztalatotok, hogy mi okozhatja a gondot? Mit kellene csinálnom? Vigyem szervízbe?
Kicsit nekem kiábrándító így a cucc, hogy a V5s már 4 éve hibátlanul teszi a dolgát, ez meg két hét alatt megadta magát...
Köszi a válazokat előre is! -
M3oH
addikt
Hát Xiaomi itt is jó pár vasat tart a tűzben, mint mobil oldalon. Szinte már lekövethetetlen... Kevesebb néha több
-
macii97
senior tag
válasz
Die HaPpY :) #20860 üzenetére
Előző generáció a vacuum mop essential / vacuum mop (1c) / vacuum mop pro, az új generáció a vacuum mop 2 lite / vacuum mop 2 / vacuum mop 2s / vacuum mop 2 pro / vacuum mop 2 ultra, tudás szerinti sorrendben nagyjából.
A kettő között meg van a vacuum mop 2c meg a mijia 1T is.
A 2C meg a 2 nem ugyanaz!kicsit agyrém...
szerk: a mijia 1t itthon "vacuum mop 2 pro plus", de szerintem korábban jelent meg mint a 2 széria többi tagja...
-
Die HaPpY :)
tag
Sziasztok! Egy másik logoutos fórumban is feltettem a kérdést, de hátha ez a topik jobban pörög.Totálisan belekeveredtem az elnevezésekbe Xiaomi robotporszívók terén. Meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség a Xiaomi Vacuum Mop 1C és a Xiaomi Vacuum Mop 2 lite, és persze a Xiaomi Vacuum Mop 2C között? Rengeteg fajta van de egy jól áttekinthető összehasonlító táblázat nem ártana hozzájuk, mert mindenféle verzióban futnak. A fenti három típus kb egy árban van, melyiket érdemesebb megvásárolni? Melyik az újabb? A global xiaomi oldalon pl a 2 lite fent van, de az 1C és a 2C nincs. Köszönöm!
-
maestro87
őstag
Roborock S7 EU raktárról! Kínai raktárról kell kosárba rakni.
381,41$
Kupon: 14$ store kupon + OD25 kód -
Xiaomi Mijia STYTJ02HZM 1T Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
BG813377 + $3 kupon: [link]
276.99$allowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Xiaomi Mijia Lite MJWXCQ03DY Cordless Stick Handheld Vacuum Cleaner 17000Pa!
EU raktárból!
Kupon: BG1285d5
$89.99 -
humigabi
aktív tag
Sziasztok!
Azt esetleg tudja valaki, hogy a Roidmi Eva globális forgalmazása mikor indul?
Előre is köszi, ha megosztod!
-
blueye
veterán
Tudjatok esetleg h ez a CROCUS CR-101 PURE minek a masolata?
-
abrtom87
tag
Sziasztok. Bár kérdeztem már de azért újra:
Xiaomi Mi Robot amit itthon találtam 60.000 Ft alatt. Ami telefonról irányítható, szobánként is müködik. Van ennél jobb kínai ajánlat ami tudja ezt? Visszaolvasva csak a Midea M7 ami megfelelne, de az 80.000 felett jön ki.
-
seger
addikt
Porszívót én is szivesen magyarítanám. (Xiaomi vacuum mop2 pro)
-
Robertó79
tag
Valaki mostanában magyarosította az f9 porszivóját?A mi home sikerült, de maga az eszköz nem és értesítéseket se küld!
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
A robotporszívó témában nem igazán vagyok otthon, így érdeklődni szeretnék, hogy a Roborock E5 porszívó az mennyire ajánlott típus?
Anyósék vennék sógórnőméknek házassági évfordulóra, és kb ennyit szánnának rá (100k).
Vagy van ennél jobb vétel ebben az ársávban?
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat! -
front3r
őstag
A Roborock S7-nél leállt a porszívó funkció, mivel szerinte nedves vagy eltömődött a szűrő, na ez nem igaz, persze próbáltam másik szűrővel is, de ugyanazt a hibaüzenetet dobta kis idővel, miután elindult.
Láttam a neten, hogy a probléma a portartály és a levegő kiömlő nyílás között van, hogy az porosodott be. Kiporszívóztam egy hagyományos géppel ezeket a nyílásokat, ahogy tudtam, meg kitakarítottam a gépet csavarozás nélkül mindenhol, így most normálisan takarított.
Viszont van olyan videó is, ahol bemutatják hogy hogyan lehet szétszedni, hogy a belsejét is ki lehessen takarítani, ehhez viszont rendesen szét kellene szedni. Lehet egy idő után csak ez a járható út.
Ettől bukom a garit? Be kellene vinnem szervizbe, hogy kitakarítsák garanciális keretek között?
Erről tud valaki valamit?
-
-
doggie
aktív tag
Nem teljesen.
Ahogy Silent77 is írta, ~32k volt akcióban egy elvileg buta porszívó, ami néhol kapható wifi-vel hogy tudjon kapcsolódni az app-hoz. Minden funkciója (porzsivózás, felmosás) tökéletesen működik, csak nem lehet az app-hoz rendelni, de elvileg nem lenne semmi más funkciója az irányításon kívül, amit távvezérlővel is lehet működtetni.
Így ha valóban megérkezik a számlámra, akkor ~12k-ért van egy v5s pro-m.
5 levélváltás megért ennyit. -
doggie
aktív tag
válasz
Silent77 #20775 üzenetére
Csak egy kis kiegészítés az v5s pro wifi problémához.
Kíváncsiságból írtam a banggood supportnak, hogy ezt tapasztaltam, bekérték az sku adataiat a gépnek és pár levélváltás után úgy tűnik visszautalnak 20k-t javításra.
Ez korrekt hozzáállás a részükről, persze figyelmeztettek, hogy megbontás után a garancia ugrik. -
válasz
menledge #20811 üzenetére
Szerintem igen. Egymás után használtam őket nemrég. A Midea egy helyen leütötte a falat a sok koccanással. A Dreame L10 nagyon elegánsan kerülgeti a cuccokat.
Azt sajnálom, hogy a Dreame-nek nincs két kis forgó keféje csak egy. Az a midea esetében jobbnak tűnt.Más: Dreame L10 esetében a mentett térképet lehet PC-n szerkeszteni vagy csak aa mobilon?
-
Pug
veterán
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Próbálnék az otthoniaimnak segíteni egy új Roborock S7-el. Ma délután indítanánk el a gépet, már a Roborock appon így távoli segítséggel párosították, fentvan a wifin. Hogyan tovább? Külön kellene a Xiaomi Mi Home appal is párosítani? Illetve magát a takarítás beállításait melyik appal végezzük a továbbiakban?
Köszi! -
abrtom87
tag
válasz
Silent77 #20791 üzenetére
Köszi!
Valaki tudna segíteni?
Viomi SE vs. ILIFE A80 Plus?Nekünk Viomi van, nagyjából jó, lehetne jobb is. Ez az Ilife a nagymamámnak lenne, milyen a Viomihoz képest? Full gagyit nem akarok neki venni. Nagy igénye nincs, 70 m2 a lakás, küszöb nincsen.
-
válasz
Silent77 #20806 üzenetére
V5S pro még jobb árat kapott!
allowance kuponnal 120 pontért további 8$ kedvezmény: [link]
ILIFE V5S Pro!
EU raktárból
Kupon: BGHUV5SP + $3 kupon: [link]
74.99$ez is jobb árat kapott:
AlfaBot T36 Cordless Floor Wet Dry Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: BGHUT36 + $3 kupon: [link]
$92.99 -
Luigi962
őstag
A kínai változatot, ha tud venni azzal nincs baj, de a globalt 1x frissítették és kuka lett egy csomó készülékből. Azóta hozzá sem mernek nyúlni, elengedték. Nekem sajnos volt 6 hónapig abból 4-et szervizben töltött majd csere utalvánnyal tudtam megszabadulni tőle. Szerencsére itthoni vásárlás volt.
-
menledge
senior tag
A Dreame D9 max/ L10 pro megéri a 15k felárat a Midea M7 Pro-hoz képest?
-
válasz
Nmballi1 #20804 üzenetére
Összeszedtem amik most vannak, hátha tudsz választani. Több is van ami belefér a keretbe.
Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárból!
Kupon: AD646FA4DD71
102.260FtRoborock S7 + ajándék Xiaomi TV Stick
EU raktárból!
Kupon: A1B91F53D318
165.589FtILIFE V5S Pro Multifunction Smart Robot Sweep Mop Vacuum Cleaner!
EU raktárból
Kupon: BG7582fe + $3: [link]
86.99$Midea M7 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból, jó áron!
Kupon: AD3ED90905F4
84.591FtRoborock S5 Max Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: A59414377DB8
112.491Ftallowance kuponnal további 8$ kedvezmény: [link]
Dreame D9 Max Robot Vacuum Cleaner 4000Pa!
EU raktárbóln!
Kupon: BGf34580 + $3 kupon: [link]
266.99$ -
Nmballi1
csendes tag
Sziasztok!
Van 4 erősen esélyes jelöltem, mindegyik 100k huf +- párezer forint, vegyesen itthonról vagy EU raktárból.
Ezek közül ti melyiket vennétek 75m2-re, kemény padlóra, kutya és gyerek mellé, feltörléssel?Viomi s2 pro
Viomi s3
Dreame d9 max
Xiaomi robot vacuum mop proKöszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest