Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Néhányotoknak már írtam privátban, de érdekelne minél több ember véleménye. Robotfűnyírót szeretnék venni. Amiut használtok, az mennyire programozható, beállítható hogy a hét melyik napján, hány órakor nyírjon?
Nekem egy kb. 250 nm-es, egybefuggo kertbe kéne. Itt találhatók fotók a kert területéről:
https://drive.google.com/open?id=1LklSIuuAfsHcTR8W8Gu9kzIKDD8e6qoZ
Néhol elég sűrű a fű. A kert kicsit huplis, mivel anno marhatragya lett belekapalva és úgy lett elegyengetve, nem lett rá termőföld hordva és szinte tükörsimán elhúzva. Ezt azért mondom ki, nehogy valamelyik kis kerekű robot elakadjon.
Fontos nekem a halk működés, hogy éjszaka is tudjon üzemelni, automata locsolórendszer van a kertben, angol nyelvű menü nekem nem fontos.
Illetve alkatrészutánpótlás érdekel, pl pengék mennyire vehetők hozzá... Erőteljesen gondolkozom pl Landroidon is - ez nem hagy akkora szegélyt a szélén, fal mellett, mint pl egy husquarna? Vagy nincs különbsé ilyen tekitnetben ezek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hobby elektronika
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Óra topik
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest