Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sagesz93
üzenetére
összeraktam faterral a hétvégén (szombaton) a fűnyírót
kellett egy kis barkács, mert nem volt áram ott, ahova a dokkolót szántam, de megoldottuk. vasárnap utólag le is betonoztam a helyét, így ez fixnek tekinthető, majd házikót is barkácsolok nekiaz egész üzembe helyezés annyira egyértelmű, hogy nem lehet elrontani. az applikáció is végig visz a folyamaton, de a user manual is. kihagyni nem lehet semmit, és szerintem hibázni se
ami nem ment elsőre, az a telefonnal irányítás a határoló vonal meghatározásához. talán azért is érzem ezt, mert siettem, le akartam tudni mihamarabb
lehet neki adni no-go zónákat a körbe kerített részeken belül, de a fix akadályokat is felismeri, mint a hinta lábai, így azokat külön nem adtam hozzá.
ahhoz, hogy állítgatni tudjam, kell neki a Bluetooth kapcsolat, azaz a gép mellett kell állni, de ha elindítom az Access+ 4G modult, akkor távolról is lehet vezérelni. szerencsére a kertben mindenhol van wifi, még ha gyenge, akkor is, így a robot ügyesen körbe ment.
ami fura volt, hogy milyen minta szerint nyír:
először elment abba a kiszögellésbe, és a narancs vonalnak megfelelően nyírta le az egész területet, majd feltette magát töltőre, és utána a faház sarkától a zöld vonalnak megfelelően is nyírt egy sort, amíg eljött a 17:00 és leállította magát.
a programban azt írtam be neki, hogy 9:00 - 17:00 között nyírjon. azt hittem, hogy ez csak az az időtartam, ami alatt ha egyszer lenyírja az egészet, akkor jó, de úgy tűnik addig megy körbe a gyepen, amíg a beállított idő le nem telik, szóval azt azért szűkebbre szabom majd.egyelőre csak a kert fele van feltérképezve, majd holnap hozzá adom a maradékot is.
ami csalódás: az általa meghatározott szegélytől is bentebb járkál, majdnem egy egész fűnyíró szélességet elhagy így...

ami öröm: irtó halk, nem gondoltam, hogy ennyire csendes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest