Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Sajna az nálunk nem megoldható, hátul teljesen körbeveszi kertet egy rakat magas fa amik elég sűrűek, ha alá teszem, alig lát valamit.

RTK-t a ház oldalára tettem 20 méterre ahol még nincs szomszéd, se fa, viszont a ház másik felén van takarásban a robot.
Úgyhogy inkább eladom aztán nézek valami mást, mert most még hátsó szomszéd sincs, mi lesz, ha oda építenek valami 3 emeletes házat, még az is lefogja a GPS-t....
Csak azt sajnálom, hogy pont a fák miatt vettem ezt, merthogy összeszedi ősszel a leveleket és ledobálja a sarokba...
szerk.:
Hmm, gondolkodtam picit, azt mondod, ha RTK-ra direktbe rálát a robot, akkor robotnak nem kell feltétlen GPS jel? Ezt végülis tudom tesztelni egy hosszabbítóval.
Bár az RTK-n végig fix zöld a lámpa, akkor is ha nem látja direktbe a robotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest