Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaz 78

aktív tag

válasz Guccy75 #1989 üzenetére

Pár pályát enged offline modban is.De a legtöbbet online modban endedi futni.Az új pályákkal Hradek,Sonsonova stb leggyakrabban a HARD és HARDCORE szobákban találkozhatsz.Ha telepítette akkor benne is van de nem látod csak akkor ha valaki turnamentet csinál belőle és szobát indítanak ahová be tudsz lépni.
    Ha a Cseh online-t használod akkor a Cseh oldalon lévő autókat töltsd le.Ha azokat a kocsikat töltötted le akkor vagy más fizikát használsz vagy más festést ami nem a Cseh oldalról származik.Az autókhoz azokat a fizikákat használd ami ott van a kocsi modell mellett!Korábban variáltam a fényezésekkel ( skinekkel ),cserélgettem összevissza de nem mindegyik fényezéssel látta a kocsikat sajna.Egy-két kivétellel.Szerencsére az összes kocsim fényezését megváltoztathattam anno a BlackHole motorsport oldaláról leszedett skinekkel,de ez az oldal már megszűnt!

Látogass el erre a nagyszerű Magyar oldalra ahonnan skineket szedhetsz le a kocsikhoz.Ezeket a festéseket elfogadja a Cseh plugin.

http://www.skincentral.hu/home2.php

Új hozzászólás Aktív témák