- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Új AI gyorsítókat készít Kínának az NVIDIA és az AMD
- Computex 2025: felnőtt az AI?
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
goyo206
senior tag
Szia Gaz!
Igen, sajnos mostanság még nem jutottam el addig, h. ki tudjam próbálni, de hamarosan sort kerÍtek rá, csak éppen faragom az új win8-as rendszeremet, aztán adódtak kis galibák, ami kis időmbe telik, mÍg elhárÍtom...
Mind1.
A WRC3. Nos, mivel én igazából már semmi jót nem vártam ettől a csapattól, Így nagyon kellemeset csalódtam benne! Van hozzá egy fizika update, ami elég RBR-essé teszi a játékot, de még gyerekcipőben járok ott is, igazából csak belekóstoltam, de nem ilyen agyament tolom neki, aztán mindent túlélek feeling szerencsére! Sajnos sok még benne a gyermek betegség, de végre v.mit lehet érezni, h. dolgoztak az egészen.
Ja, ha más is idetévedne és szÍvesen kipróbálná az új pályacsomagot, INNEN letölthető! -
goyo206
senior tag
...ha tudsz, akkor próbálj Momót, mert ha bejön, akkor tudok Neked szerválni egy megbízhatót!
Intéztem a cégnél egy srácnak, kb. 1 éve, azóta kb. 10 percet használta, ha használta egyáltalán, mert szerintem amire rámondta, h. mennyit, annyi ideig minimum szívott a beállítgatással. A lényeg, h. egy megbízható darab, igaz kb. 12k az ára...
Kár, h. messze laksz egy kicsit...
Persze, csak ha megelégedsz a beugró kategóriával! -
goyo206
senior tag
Te tudod... Szerintem egyébként nem nagy kunszt átszokni, van egy cimborám, aki szintén éveken át tolta billel, aztán nagy nehezen rábeszéltem egy Force EX-re. Onnantól kezdve kb. 1 hét volt és át tudott szokni, rengeteget javulva időben is.
Lehetséges, h. a kormánnyal volt a probléma. Igazából ezek a no name akármik arra jók, h. kÍnlódjon vele az ember pár órát, aztán föltegye a szekrény tetejére! Én azt mondom, indulókormánynak Force EX volt nálam is, Így azt bátran merem ajánlani, a következő lépcsőfok nálam a Driving Force Pro volt. Ez óriási előrelépés volt. Ezután jött a nagytesója, a DFGT, majd a legendás G25, most pedig a G27, Fanatec Elite Pedals-al! Tökéletes párosÍtás!
Nem akarok nagyon erősködni, de ha tudsz kölcsönözni 1 hétre egy Logitech kormányt, mindenképpen ajánlom figyelmedbe a dolgot! -
goyo206
senior tag
Én is próbálkoztam billel anno, de uninstall lett a vége! Kormánnyal adja szerintem azt az élményt, amit más rallys játék nem! Miért nem veszel egy kormányt próbára? Mondjuk én kezdésnek egy Momót ajánlanék, szerintem 8-10k körül simán találsz itt a ph-n!
(#2396) Z0C!:
Értem, bocsi. Amúgy én is szoktam menni hátsókerekessel, el tudom terelgetni, csak (igaz nem néztem repit) az tuti nem ilyen sima kívülről, mint a tiéd! Biztosan menne gyakorlással, csak v.hogy felidegesít, meg ahhoz sajna mostanság elég kevés időt szánok az RBR-re... -
goyo206
senior tag
Ááá, szerintem olyan nincs! Nekem is volt már erősebb gépem is, meg a mostani sem egy régi cumó és tökéletes minden. Esetleg próbálj ki v.mit a hanggal, v. nem tudom, jó lenne látni a problémát, de szerintem inkább v.mi szoftveres probléma lesz, mintsem hardver!
Igen, az azért már túlzás, ha már élményautózás, akkor aszfalt murvagumikkal, de a hó aszfaltgumikkal élvezhetetlen! Nem is tudom, h. aki olyan versenyt kreál, az előtte "practice"-ben kipróbálta-e?
-
goyo206
senior tag
Megoldható egyébként a dolog, íven kell menni ezerrel a murvás részen, sehol sem megcsúsztatva! Nekem ezek a dolgok bejöttek anno éles versenyen, mert sokan leírták az aszfalt gumikat murván, utána pedig rotty volt, én meg a murvás részen elspóroltam durván, kaptam egy keveset, amit játszva vissza tudtam adni az aszfaltos részen, főleg ha egy hosszabb szakasz jött, JV 1-2, JP, Bisanne.
Én a vegyesekkel vagyok bajba, mert ott hirtelen sz@r átállni, úgy érzem, mintha nyáron jönne egy kis jég... Melyik az az új magyar fejlesztésű katlan? Benne van már a pluginba? -
goyo206
senior tag
Nem tudom, ez egy jó kérdés, én anno szerettem az ilyesfajta ökörségeket, bár manapság alig megyek, de azt tudom, h. inkább az aszfalton való murva gumizást kedveltem!
Régebben is voltak egyébként ilyesmi kis turpisságok, pl. 1 legen mondjuk volt 3 pálya, abból 2 aszfaltos és 1 rövidebb murvás, nos, itt választhattál mondjuk gumit Te, h. mit tegyél föl, lehet, h. sokan fölteszik buliképpen a murvásat, de ha időre jót akar tolni az ember, akkor muszáj aszfalttal menni és v.hogy átvészelni azt az 1 pályát!
Ilyesmi versenyekre mondjuk ez tök jó gyakorlás, csak az a bibi, éles versenyen nem tudom, fogják-e ezt a dolgot alkalmazni (elő fog szerintem fordulni!), de ritkábban, mint anno, mikor nem igazán volt pálya és kellett bele vinni némi színt, h. ne legyen unalmas...
-
goyo206
senior tag
Én a tanulás miatt szántam el magam erre a döntésre! Nagyon butának érzem a lábam, nem ismeri csak a max. és a min. állást (na jó, meg a "pumpát"), a hátsókerekeseknél meg nagyon finoman kell adagolni a kigyorsításoknál, szóval sokkal figyelősebb, újdonságot ad így újra a játék! Lehet, h. csak addig tart, míg párszor el nem borul az agyam, de mind1, most elsőre nagyon bejött a feeling, lehet, h. csak azért, mert most került a Ladámba is egy nagyobb motor, aztán tudom kamatoztatni az itt szerzett tapasztalatokat!
-
goyo206
senior tag
Az N-es mindenképpen barátságosabb, jól kezelhető számomra, annyi, h. a kormányom elfordulását 315-ről 360-ra emeltem (ma elfelejtettem visszaállítani, úgy indultam el ERC-n és nagyon jó, számomra is meglepő időket sikerült tolnom, uh. marad így! :-)) ), így fasza volt, előtte megnéztem az 540 körüli értéket is, de az nagyon nem jött be, estem, keltem, uh. gyorsan visszább vettem belőle!
A Sierrát kipróbálom, de olyan óriási különbség nem lehet köztük, h. én a "Cigány" féle Bömöst föladjam miatta!Nevezz Te is N-ben a Sierrával, aztán teszteljük, melyik hogy "muzsikál"!
-
goyo206
senior tag
Kormányelfordulást egyszerű lassítani, lejjebb kell venni az autó setnél mondjuk 540-re, v. mit tudom én, próbálgatni kellene.
Szerintem a kerékdőlésekkel, stb. is sokat lehet(ne) variálni, meg igen, a diffizárral is, bár az nekem nagyon mély víz, nem szoktam módosítani a gyári értékeket, leginkább csak a futóművel variálok. -
goyo206
senior tag
Nem tudom, de tuti, h. setupolással lehet javítani a helyzeten, csak az a baj, h. nem értek a hátsókerekes seteléshez, tuti rá kellene szánni legalább 8-10 órát, mire jutnék valamire, az meg nem kevés... Mostanság még a versenyekre sem vagyok képes normálisan fölkészülni sajnos... (ezalatt csak annyit értek, h. ha már 2-szer lefutnék egy-egy pályát, az több lenne, mint a semmi.)
-
-
goyo206
senior tag
Akkor szerintem csak simán ezért érzed furcsának, mert váltakoznak a felületek.
Sajna hátsó kerekes normális fizika nem nagyon készÍthető, mert alapból az RBR készÍtői anno nem gondoltak a hátsó kerekes autókra, Így csak úgy volt megoldható, h. a sima első kerekes fizikát megfordÍtották és ennyi, ezért sajnos pl. nem lehet kéziféket használni, mert azt egyszerűen csak "kikötötték". -
goyo206
senior tag
Plugin fórum bejelentéseknél szokott lenni, ha...
Teszten érezted a változást, v. verseny közben? Előfordulhat, h. a felület kopottságával "játszott" a verseny kreálója, vagy éppen másként kopott a gumid. Ezt az F1 billentyű 2-szeri megnyomásával tudod figyelemmel követni. -
goyo206
senior tag
Arányos, csak nem a megszokott 4:3, hanem 16:10...
(#2308) bokrosolajos:
köszi szépen, ilyesmire gondoltam! Tudtam, h. van rá megoldás, mert olvastam v.hol, csak akkor átugrottam rajta, mer nem volt aktuális és úgy voltam vele, h. nem is lesz, mert én nem fogok tft-zni, CRT-ben nem lesz ilyen monitorom!Nem lett igazam!
Apropó, hogyan kell olyan batch file-t írni és mit fog az csinálni? -
goyo206
senior tag
Ez tuti, h. független a játék lehetőségeitől? V.hogy nem akarja az igazságot, de akkor szerintem lehet, h. máshol lesz a hiba! Így csináltam, azért mondom... Azt hittem, h. kell még v.mi más egyéb is. Most legutóbb v.mi miatt már kiír nekem indításkor olyat (1680x1050-nél), h.:
1600x1200-on jó, de úgy nincs kitöltve a kijelzőm. Direkt be van lőve az asztal is így, h. jó legyen, meg 100Hz-en menne a dolog, de aztán mégsem! Tökszi kivan! -
goyo206
senior tag
Halihó, kicsit megkésve bár, de reagálnék...
Nekem annyira ez nem jött be, v.hogy olyan hiányosnak éreztem... Rögtön toltam bele egy S2000-es Fabia hangot, meg EVO hangot, de aztán csak nem akart összeállni a kép, Így v.honnan előtúrtam egy régi audio.dat-ot, aztán az került be, némi átalakÍtással! A Fabia a rajtban olyan szinten élethű, h. megremegek még most is, pedig hallottam már pár alkalommal! -
goyo206
senior tag
Szia!
Értem, köszönöm, éppen most dobom be, aztán teszt. Most telepítettem újra mindent, szóval kíváncsi vagyok az új RBR-emre!...aztán teszt 1000-el az OB-ra! Pontosabban v.mi setkészítésfélét tervezek!
Az angolokon az első fordulóban 1 pálya után szétment a futómű, állandóan ellenkormányozni kellett még egyenesben is, háát, elég izgalmas volt, de legalább beértem!
-
Gaz 78
aktív tag
Figyi elcsesztem,először innen szedd le a Full Audio Upgrade-t ez a telepítője!
Kicsomagolod azt az exe-vel telepíted!A telepítés elött nevezd át a régi audio.dat filet!http://www.gamershell.com/download_19995.shtml
aztán jöhet a többi ahogyan leírtam! Letöltöd a sound efekteket tartalmazó rar-t kicsomagolod azt majd bemásolod,az AUDIO könyvtárba!
így lesz jó!
-
goyo206
senior tag
Én még mindkettőn nagyon keveset mentem, A 1x, Bergheim 10 alatt, szóval nem túl kiforrott a véleményem, az Akát nagyon rövidnek éreztem, de aranyos kis különlegesség, ahogy éreztem elsőre, van benne 1-2 áttolós hely, ahol azért maradhat benn pár mp, ha fosik az ember!
Az a fránya hang! Nem tudsz visszaemlékezni esetleg, h. mi volt az utolsó módosításod a hang mappában, mielőtt szaggatni kezdett volna? Azzal kellene kezdeni valamit! Sajna ilyen jellegű tapasztalatom nincs, de szívtam már én is bőséggel a hang miatt. Egyszerűen v.mi módosítás miatt nem indult el a játék. Betöltött a vidi utáni részig, onnan viszont kidobott... Jó pár napos cumi után jöttem rá, h. a hanggal kell kezdeni valamit. Úgy is volt. Szóval én megpróbálnám az utolsó módosításokat visszavonni, akár egy rendszer visszaállítással is.
Jut eszembe, más autóval próbáltad? Továbbá próbáld kicserélni az Effects mappában a visszadurrogást, hátha... -
goyo206
senior tag
Hehhe, akkor bizony nagyon élethű a fizika!
Janika tavaly így esett el előttünk Eger Rallyn! Picit lelógott a bal oldala féktávon, mert nagyon szűk volt az út és csak annyit láttam, h. kb. 80-as tempóval sodródik keresztbe előttünk a vas egészen becsapódásig! Durva volt, de óriási élmény!
Visszatérve: még csak egyszer mentem rajta, ráadásul rögtön egy kisebb versenyen, ahol persze rögtön megpróbáltam eltolni, háááát nem sikerült, pont az általad említett dolog miatt!Voltak izgalmas és túl izgalmas pillanatok is!
Mindentől függetlenül nagyon tetszik és Akagi is ott van, csak ne lenne pár visszafordítóban az az iszonyat csíkos aszfalt! Vibrált tőle még az agyam is!De majd megszokom, elsőre minden újdonság tartalmaz furcsaságokat, de ez adja a szépségét!
-
-
goyo206
senior tag
Nem tudom, mi lehet a problem.
Szóval alap RBR, nem lehet semmilyen más plugin fönn, semmivel sem müxik együtt már!
Tehát RBR, majd a 2 hivatalos patch, aztán pedig a letöltések menüből mehet föl minden.
A Plugin is csak sima .exe-s, szóval így van, csak föltelepíted és kész, első RBR indításnál fog kicsit telepítgetni v.mit, ha minden igaz. A plugin mappában z.dll és rsfstub-nak kell lennie, a z.dll-en nem kell állítgatni semmit. Bocsi, h. későn írtam, jobban fogok figyelni, csak a hétvége kicsit sűrű volt és elmaradtam a leveleimmel, de az RBR-es értesítőkre jobban fogok ügyelni, bocsi! -
goyo206
senior tag
-
goyo206
senior tag
-
goyo206
senior tag
Kipróbálva, 5-ös sloton lévő hang nem gyere be, 7-es viszont nekem tökéletes, ez lesz az igazi, bár a többi még tesztre vár...
Végig fogok szaladni, csak most verseny volt, pontosabban inkább kis újrahangoltató bohóckodás...
A csajoknál gondolom az élő navra gondolsz... Vagy létezik "Ricsi"-hez is?
Én nem tudom, v.miért kedvelem.
Pl.: Ilka Minor hangja... Áááá. tökéletes! Igaz, nem értek belőle semmit, de akkor is!
-
goyo206
senior tag
Nanamiso féle?
Akkor tartok tőle, nekem nem fog annyira bejönni, de mindenképpen kipróbálom, már töltöm (tölteném is...)
Te töltötted le innen mostanság? Hogy sikerült?
Végül is összejött (a teszt majd később...), de csak a leírásban található "mirror" segedelmével. No, ezért nem szeretem a rapidsharet és ezért kedvelem a MegaUpload-ot... -
goyo206
senior tag
Köszi!
Végre mááár, sokszor nagyon hiányzott!
Remélem lesznek újdonságok ezerrel, mondjuk egy fullos hangfeltöltést el tudnék viselni...
Azzal mindig elégedetlen vagyok! Mondjuk egy Bahor Bea navigálást nem rakott össze v.ki véletlenül?
Vagy akár egy Pikó Zsuzsi navra is tudnék "élvezeteset" autózni! -
goyo206
senior tag
Mindenképpen tedd meg, szerintem most már így az új pályákkal méltó ellenfele lehet a Cseh-nek is és a Franciának is... Persze, még van hová fejlődni, de az első lépések megtörténtek, elhárult az akadály a pályák berakása elől, így már csak idő kérdése, h. milyen minőségi pályák kerülnek bele!
Sokat dolgoztak rajta a fiúk, megérdemlik, h. minél többen használják és élvezzék munkájukat! -
Guccy75
csendes tag
Köszi a segítséget!Mindent beraktam a helyére és most a kocsikat is látja a gép!Csak egyetlen egy dologgal vagyok még elégedetlen,az egész Cseh rallyval!Nincs egy normális pálya?Semmi másból nem áll az egész minthogy a játékban már amúgy is szereplő pályák valamilyen szempont szerint összeválogatják egy csoportba,valamilyen hülye fantázianév alatt,cak hogy érdeklődést kelcsen az emberben.Ha esetleg letöltöm az összes fellelhetö pálya.exe-t a cseh oldalról akkor változik a dolog?
Amúgy próbáltál már nevezni a magyar bajnokságra?Állítom az a rendszer annyira meg van bonyolítva,hogy azt már élvezni sem lehet rendesen!És eleve ott kezdődik a dolog,hogy az az email cím amire a nevezési lapot el kell küldeni(mert 2010-ben már annyira HiTec minden,hogy online nem lehet nevezni inkább küldenek Officeba egy nevezési lapot.Jó,hogy nem küldenek mindjárt tollat is!)nem létezik! -
Guccy75
csendes tag
A fizikát hova kell betölteni és hogyan mert egy kocsihoz legtöbbször több beéllítás is társul?A C4-est egy az egyben a Cseh oldalról szedtem le de azt sem látja.Ott mi lehet a gond?A Skineket amúgy már nem nagyon töltögetem,inkább csinálom.Ha megnézted a weboldalam ott láthattad.Azt nem értem ha a többi Skin is ugyanabban a formátumban van a játékban akkor mért nem látja.Tuti,hogy a Cseh skineken van valami azonosító ami alapján felismeri csak meg kellene találni!
-
Guccy75
csendes tag
Na,szóval az van,hogy letöltöttem egy pár kocsit.Az MG helyére került egy Suzuki Swift s1600,a Subaru 2003 helyére egy Subaru 2008,a Citroenhez pedig egy C4.Egy nagy gondom van,hogy az online rész nem látja ezeket a kocsikat.Végignéztem vagy öt pályát de mindenhol csak a fennmaradó öt kocsihoz enged hozzáférni.A másik problémám,hogy letöltöttem a Sosnova vagy mineve .exe fájlt.Elindítottam a telepítést.Telepítési könyvtárnak autómatikusan a C:\Program Files\SCI games\Richard Burns Rally elérési utat adta meg ami az én esetemben teljesen korrekt.Még sincs sehol!Az online részben abszolút nem találom.Az offline módban eddig is ott volt de ha rá klikkeltem mindíg azt írta ki,hogy ez a pálya offline módban nem játszható.Akkor mit töltöttem le és mit innstalláltam?Ha valami offline modban nem játszható akkor mért van az offline pályák között és az online részen mért nincs?Amúgy most végignéztem egyesével az összes pályát ami beengedett és mind a játékban is megtalálható pályákat takarja.Esetleg egy kicsit a grafika jobb némej esetben.Hol vannak az új pályák?Gondolom senki sem azért tölti le ezt a sok szart,hogy aztán ugyanazokon a pályákon mennyen mint azelött,sőt,még az internetet is fizetnie kell!Még azt szeretném megtudni,hogy hogyan tudom azt elérni,hogy a betöltött pl.Suzuki Swiftet a játék is Suzuki Swiftnek lássa ne pedig MGnek?[link]
-
Guccy75
csendes tag
Na,most már fut a dolog!Többször ki és beléptem és működik!Csak a kocsikat nem tudom letölteni.Lehet hogy rosszhelyen próbálom?Vagy kell még hozzá valami kezelő progi?Légyszi segíts!Ha tudnál még valami jó páját ajánlani azt is megköszönném!Csak ne olyan legyen ami már amúgy is a játékba benn van.
-
Guccy75
csendes tag
Köszi a bíztató szavakat!Neki fogok ugrani még egyszer de tegnapi idegállapotomban már hagytam az egészet a ...!Ezt a Z.akármi fájlt csak simán a pluginba másoltad vagy még azon belül is valahová?Most nekem a menüben egy külön plugint alkot aminek ez a Z.akármicsoda a neve.
-
Guccy75
csendes tag
Hát egy jó nagy szar az egész!Le kellett pucolnom az egész RBRt a gépről!Föltettem újra a játékot,aztán a v.102-t,aztán szépen sorba a többit ahogy kell!Ja,csak úgy jelzem,hogy mindjárt az első feltöltés régi,tehát nem a 087-es,hanem a 088-as verziót kell feltölteni!Mellékesen jegyzem meg ez kb. még fél óra szopás!Aztán elindítom és csodák csodájára működik!Be tudok jelentkezni,szinte azonnal nyílik az online rész rengeteg a pálya,már szinte a bőség zavara kerülget mikor többszöri próbálkozás után rájövök,hogy azokhoz a pályákhoz ami nincs benn az alap játékban kell egy extra belépési kód!Hogy azt honnan és hogyan lehet megszerezni fingom sincs de gondolom valahova újra be kell érte regisztrálni!Ez kb. a pályák 60%-a!Sebaj,vannak olyan pályák amihez csak a megfelelő kocsi kell!Nosza letöltjük,hiszen ott az opció!Hát egy nagy szar van!De ez sem gond hiszen nekem vannak autók mentve,beteszek egyet -kettőt!Hát akkor viszont már az online nem indul.Kiszedem a kocsikat,visszaállítom az eredeti állapotot de a helyzet nem javul.A mai napom az egyik legszebb szopás
volt,komolyan mondom ennyi idő alatt négy komplett számítógépes konfigurációt asztalkészre össze lehet dobni.Egyre inkább úgy érzem,hogy visszapártolok a PS3 hoz!Ott egyszer,egy egy helyre bejelentkeztem és azóta ott és olyan programmal játszok a neten amive akarok.Itt mire az ember eljut oda hogy végre megnyomhassa a gázpedált az idegtől olyan dekoncentrált lesz hogy a játék élvezetére már nem is jut idő.MA EGÉSZ NAP AZ RBR-EL FOGLALKOZTAM ÉS NEM MENTEM TALÁN 2.5 KM-ERT.HÁT EZ A SZOPÁS NEM A HARMINC ÉV ÓZD!
-
Adrian Mole
senior tag
Közben kiderült a probléma: XP alatt a fülhallgatóra kikeverte az 5.1 hangot, a Win 7 alatt csak a sztereó jel megy a fülhallgatóba. Ha az 5.1-en megy a játék, minden hang hallható, vagy a Windowsban kell sztereo kimenetet beállítani és akkor jó a füles is.
Mindenesetre köszi. -
Breki
veterán
Írtam, hogy mik vannak benne
7z-be van becsomagolva
Ezzel a pluginnal simán kezeli a total commander
[link]Természetesen nem egyben kell bemásolni, hanem a benne lévő filokat ugyanúgy mintha zip-ben lenne pl
És 19 megásnak kell lennie próbáld meg másik helyről újra leszedni
pl innen
vagy innen
-
Breki
veterán
Szerintem szinte mindid az van, bár volt amikor állítani tudtam amire akartam.
Felraktam ide a Shepherds Shield es pályát csak letöltöd és bemásolod a maps könyvtárba-előtte mentsd a mostani-t
Így kipróbálhatod és ez jó a csehen online is, a többi nem változik, reverse pálya sem !
Én most raktam vissza ezt és kipróbáltam
Ezeket tartalmazza
track-23_E.col
track-23_E.dls
track-23_E.fnc
track-23_E.ini
track-23_E.lbs
track-23_E.mat
track-23_E.trk
track-23_E_textures.rbz
track-23_O.col
track-23_O.dls
track-23_O.fnc
track-23_O.ini
track-23_O.lbs
track-23_O.mat
track-23_O.trk
track-23_O_textures.rbz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 , 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest