- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
Én is újra elővettem,mert nem bírtam,vettem megint egy kormányt!
A 2015-öt telepítettem,az új pályák nagyon bejönnek.Régen össze-vissza csúszkáltam,most meg végig tudok menni a pályákon.Viszont amin régen kicsúsztam,ott még mindig olyan,mint a jég.
De az újak tényleg jók lettek.Viszont az Asetto corsa-ban is akad már rally,meg talán a Project Cars-ban is lessz,ami nagyon meglepett irányítás szempontjából.
Meg láttam jön valami új rally játék is? -
KINIZSI
tag
Helló,
én is a hasonló pályákat szeretem
Amiket ajánlanék így hirtelen, a teljesség igénye nélkül :- az összes cseh pálya (Pribram, Stryckovy-Zadni Porici, Osli-Stryckovy ,Hradek ,Liptakov) zseniális, (nagyon nehéz, keskeny, csúszós dobálós elhasznált aszfalt, néha kis murva betéttel).
- Új pályák közül : Sieversdorf, Bruchsal Unteröwisheim, Peyregrosse Mandagout, Sorica, Courcelle Val d'Esnoms, Puy Du Lac, Swiss Tarmac
-Super Special : Castrezzato, Sardian, Haguenau 2012
-
JoinR
őstag
Én az alapjátékra csak a Rallysimfans RBR 2014 v1.3 update-et raktam fel (a gyári update-eken kívül), és jó. Így is 25GB a sok pálya miatt, nincs is helyem az SSD-n
-
flash-
veterán
válasz
goyo206 #2783 üzenetére
kérdés:
előszőr fel kell telepíteni a richard burns rallye-t,aztán innen sorba kezdeni a teleptést a :
Mirror: Google Drive
Rallysimfans RBR 2014 v1.0.1 (538kb)
Rallysimfans RBR 2014 v1.0.1-1a.bin (1,45 Gb)
Rallysimfans RBR 2014 v1.0-1.1b.bin (780 Mb)
MD5 hash1: "7e17293b734298181ce580016594786e"
MD5 hash2: "c81f8d28786ee5d75f5530d9deb312db"
MD5 hash3: "ae183cdb8417604b54e5ca82f647375f"aztán
Mirror: Google Drive
Rallysimfans RBR 2014 v1.1 update (150Mb)
MD5 hash: "a84947f25d43a225dfb9e818b4c0e92d"stb?
jól értem?
-
Z0C!
őstag
16:40-től ÉLŐ prológ közvetítés Zlínből, ahol a rallyFactor megkezdi II. HRC bajnoki fordulóját!
-
fagy53
nagyúr
válasz
goyo206 #2790 üzenetére
Kösz, onnan szedtem le mindent, de még szenvedek vele...
Kikapcsolódásképpen feltelepítettem egy másik meghajtóra az RBR-t és minden mod nélkül elkezdtem elölről az egészet mint hajdanán. A cseh pályák hiányoznak egy kicsit, de az alap autók és az alap fizika jön be nekem a legjobban, talán így a legélvezetesebb... -
JoinR
őstag
válasz
goyo206 #2790 üzenetére
Cockpitre vannak csavarozva a pedalok, rossz hozzaferni...amugy max a kuplung igenyel karbantartast, a gaz Hall-szenzoros, a fek hidros, ugyhogy azokhoz nem kell nyulni
Tenyleg gyengebb fwd-t kerestem, de ez a Lancer - akkor valszeg a jo default set miatt - nagyon megtetszett. Azert nyomom majd N3-asokkal is, csak legyen idom.. -
goyo206
senior tag
Ahogy gondolod. Néha egyébként nem árt szétszedni és kis karbantartást csinálni a pedálban. Porozódik, stb. stb. egy wd40-es "átmosás" jót tesz a dolgoknak.
Én kapásból az EVO IX-et ajánlottam volna, csak gyengébb teljesítményű autót kértél, azért az N4 nem kifejezetten ide sorolható, meg azt hittem, h. elsőkerék hajtású autót keresel.
Az EVO IX-nek nagyon jó a default setupja is (legalábbis murvára), szóval az egy tökéletes gyakorló autó.
Amikor sokáig nem játszom (mint most) én is azt szoktam választani visszaszokáshoz, mert a WRC-k hirtelen soknak bizonyulnak.
Ez az RWD probléma sajnos nálam is fenn állt, de ez ellen nem lehet mit tenni. Alapvetően úgy készítették el a játékot, h. nem írtak bele hozzá fizikát, így csak úgy lehetett megoldani, h. az elsőkerekes alap fizika került a hátsó kerekes autók alá is, a kézifék pedig "kikötésre" került.fagy53:
INNEN pakoltál föl mindent?
- Igen, lehet játszani a Rallysimfans Pluginnal offline, van practice mód, ahol tesztelhetsz, setupolhatsz, stb.
- sulit nem kell elvégezni a pályákhoz, teljesen független tőle az egész
- minden feloldódik egyébként a MULLIGATAWNY játékosnév használatával -
fagy53
nagyúr
Üdv!
Rég jártam erre, de újra feltettem a régi kedvest, a korábbi mentésemmel. Megnéztem az RSRBR 2015-öt, de kiakadtam a rengeteg GB-on és töröltem, Rábukkantam a Rallysimfans.hu-ra és regisztráltam, mert szeretem a magyar szimes oldalakat és gondoltam kipróbálom a pluginjüket, a 2014-et.
Küzdöttem egy keveset mire valamennyire működik a dolog, de sem autók, sem pályák még a környéken sincsenek a gyárin kivűl. Kiírja hogy a hiányzó pályákat töltsem le, de én már letöltöttem minden letölthetőt, a fellelhető összes update-t telepítve van...
Kérdésem a következő: ezzel a plugin-nal játszható-e offline, nyilván csak praktice-re gondoltam, a játék?
Járjam végig az iskolát, ahhoz, hogy pályát, autót kapjak mint az eredetinél? Mivel ugrott a korábbi mentésem ez ott az eredetinél nyilvánvaló, de kapcsolatban van a Rsfans plugin-nel is?A játék azonban így 10 év után is fenomenális, magávalragadó igazi szim. és sajnos még nyomokban sincs utódja csak hitvány fércművek.
-
JoinR
őstag
válasz
goyo206 #2787 üzenetére
Köszi, a plugin megvolt, csak azt hittem nem működik egyszerre a rallysimfans.hu-s pluginnal. Aztán most rájöttem, hogy azért nem váltja be a fokozatot, mert a kuplungom kb 90%-ig megy be (lehet egy foggal arrébb van rakva a poti, de ezért nem szedem szét), és azt sajnos nem tudom módosítani (Leo kábellel van rákötve a G27 pedál, de a Calibration-ben hiába írom át az intervallumot, nincs hatással a RBR-ra).
Közben találtam sima Gr. N Imprezát meg Lancer-t, azok még jobban tetszenek mint az N3, valahogy kisebb a tapadás, meg gyáribb hatású a futómű.
Amúgy úgyse más ellen megyek, csak a saját szórakoztatásomra, így nem zavar, ha lassabb is vagyok H-váltóval (bár más szimben nincs különbség nálam az időkben).
RWD-kel az a bajom, hogy nincs kézifék, és egy csomó helyre nem tudok anélkül még befordulni -
goyo206
senior tag
H-shifter plugin
Esetleg ez, itt 3.0-s verziót ír.
Egyiket sem próbáltam!
Ezt Neked kell eldönteni, h. "szórakozol"-e a H váltóval. Lassabbnak biztos lassabb, de anno sokan dícsérték, h. nagyon élvezetes. Én kihagytam, mert akkor arra volt állítva nekem a kézifék. Most meg már nem nagyon férne el, meg én a kezdetektől a pillangókat használom.Az R3-as autók azért szerintem az életben is elég izmosak, pl.: DS3-ba a DS3 WRC váltója van, nem véletlenül... Próbálkozz akkor az N3-as autókkal inkább.
N3-as autók
Bár én nem vagyok jártas a fronthajtású autókban, de szerintem ez lesz az a kategória, amit keresel.Pályákat konkrétan nem tudok ajánlani, az utóbbi idővel én is nagyon lemaradtam... Sajnos!
-
JoinR
őstag
válasz
goyo206 #2783 üzenetére
Valahogy működésre lehet bírni a H-váltót benne? Vagy úgyis szinte az összes autó szekis, úgyhogy nincs értelme.
Leszedtem ezt a rallysimfans "plugint", hát van benne pár érdekes mozgású autó
Nekem kicsit gyorsak többnyire, az R3 Civic-kel próbálkozok Bergheim-ben, nagyon tetszik az a pálya. Esetleg tudtok hasonló pályát? Ilyen szűk aszfaltos lakott területes/országúti szakaszokat?
Van egy "pár" pálya a pluginban, teljesen elveszek bennük, lehetetlen, hogy mindet végig tudjam próbálni.
Mondjuk kocsiból is jó lenne pár kicsit lassabb, ilyen amatőr ralis nagyságrendű kocsik...régi swift vagy ilyesmi -
goyo206
senior tag
válasz
Atex RS #2782 üzenetére
Én nem foglalkozok az RSRBR-el.
Ami jó és kiforrott, az bekerül a Rallysimfans Pluginba, nekem még az is sok már az utóbbi időben.
Pontosabban az időm kevés.
A Simfans Plugin esetében nem kell foglalkozni semmiféle külön autó letöltögetéssel, fizika sz@rakodással, mindent elvégez a plugin automatikusan.
Azt nem használtad még?
INNEN letöltesz és feltelepítesz mindent, aztán annyi.(meg persze regelsz az oldalra...)
-
goyo206
senior tag
válasz
Atex RS #2778 üzenetére
Szia!
Mert mások a fizikai paraméterek.
Talán elegendő a kormányrúd hosszát átállítani, ha nem, akkor pedig az adatokat vidd át a másik autóra, de kézi beállítgatással. (vagy nem tudom, setup managerrel megoldható-e, azt nem szoktam használni, de ideje lenne megtanulni, biztosan nagyon hasznos.) -
Atex RS
csendes tag
Sziasztok
Én RSRBR-t használtam,és mikor beállítottam a fiesta wrct aszfaltra!
Más wrc hez nem jó az a beállítás!
Az autó mind a 4 kereke négyfelé áll!
Ez miért van?
Üdv -
Atex RS
csendes tag
Ford Fiesta RS WRC 2012? ÉN AZZAL TOLOM!
-
makinen
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy kicsi, de zavaró problémám: RSRBR 2015 van a gépen, a váltó automatán és hiába nyomom a gázt vagy féket, nem vált át, csak miután teljesen megállt a kocsi. A korábbi verziókkal ilyen gondom nem volt... Van valami ötlet? -
kerekfej
őstag
-
bokrosolajos
őstag
Tegnap megint feltelepítettem és újfent megállapítottam, hogy kurvajó!
(Mostanában csak Assettoval nyomom... Van már rá Co-pilot app, lehet írni a Reccet, magyar navi hangot csinálom, sajna a Csökő-féle nem jó, mert aki készítette az appot, amerikai és feleslegesen 400 hangfájlt használ olyanok is vannak benne, hogy "fel", "le"
Gondolkoztam már azon is, hogy hagyjuk fenébe a nemzetközi felírásokat, csináljunk magyart és arra az itinereket osszuk egymás közt) -
goyo206
senior tag
Szia!
Sajna azok nincsenek abban az állapotban, h. bekerüljenek a pluginba...
RX Plugin szükséges hozzá, nem tudom, megéri-e bajlódni vele, én ITT találtam, ha gondolod... (szerk.: utólag vettem észre, h. ez rFactoros, bocsi!)
Nem próbáltam sem letölteni, sem játszani rajta, uh. más infót nem tudok adni.
Remélem bejön. -
JoinR
őstag
Sziasztok!
Magyar pályákat, szakaszokat honnan tudnék szerezni? Láttam neten többről is videót, de nem találtam linket.
Köszi! -
goyo206
senior tag
-
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
olyan problémám lenne a játékkal,hogy ha tv-n szeretném játszani HDMI csatlakozón keresztül,akkor az intro után a főmenübe (amikor a képet átadja a gép a tv-re) fekete lesz a képernyő, olyan mintha alt+tab-bal kilépnék és hiába lépek vissza csak a nagy sötétség marad.
Van erre valami megoldás?Köszi
-
-
Met
nagyúr
Azt mond meg nekem, (vagy valaki aki tudja) a setup mentés hogy van?
Ha egy letöltött autóval mennék a bajnokságban akkor a setup-ot hogy és hova másoljam be hogy a játékban is lássam? kb. 2005-ben foglalkoztam utóljára veleArra emlékszem hogy vannak valami slotok és az autó és setup slotnak egyezni kell.
-
Z0C!
őstag
rallysimfans plugin.
itt vannak az elérhető versenyek. -
Z0C!
őstag
Miskolc Rally - S2000 Kat III. hely
Játszik innen valaki rallysimfans-al?
-
Met
nagyúr
Na, beüzemeltem az alaplapi hangkártyát, azzal végigcsináltam a schoolt.
Indulhat a bajnokság -
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
Borsodiaknak kötelező!
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
ezt találtam még, hátha segít..
My procedure for such irritants:
1 - completely uninstall the program, including deleting any files that the uninstaller may leave behind
2 - remove any registry entries, if any, left by the uninstaller
3 - reboot
4 - run DXDiag, correct any problems before proceeding
5 - reinstall the program, not in "Program Files" (this isn't as much an issue in XP as in Vista or W7, but might as well eliminate a possible problem)
6 - reboot
7 - test the program with all default settings
8 - test with preferred settings9 - If either 7 or 8 have problems, return all vid driver settings to default and try again. Also check for redundancies between game settings and vid settings (for example, if FSAA is enabled in the drivers, having it also set in the game can cause vid problems - major FPS issues in some games).
10 - try different vid drivers and/or sound drivers
-
Z0C!
őstag
TGS kupán nem volt innen senki?
-
Z0C!
őstag
Helyzet jelentés, az RBR ERC 2014-s bajnokság 2. futama után...
RBR ERC 2014 2/11 futam. -
goyo206
senior tag
Én is így voltam vele, v.hol jogos, de akkor meg gyűjtögesd a km-eket a rallysimfans pluginon, ott természetesen saját névvel online gyűjtögetheted a versenykm-eket!
Azért az sem rossz érzés, h. x év csapatás után ránéz az ember és kb. 37000km versenykm áll a neve mellett.
A sulit gondoltam egyébként, h. nézd meg, műxik-e a mulli felh.név alatt rendesen, v. azzal sem. -
Met
nagyúr
Olvastam hogy másnál is fagyott, leszedte a Xonar driverét és az alaplapi kártyával ment, amásiknál úgy is elindult hogy levette 44,1kHz-re a hangot.
Levettem én is, meg levettem sztereóra 5.1-ről, kicsit tovább engedett de ugyan úgy fagy.
A Xonárt ezért meg nem fogom kiszedni -
Met
nagyúr
-
Z0C!
őstag
Höhh, Simi az első...szerintem bunda
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Felraktam a FixUp-ot amivel 21:9-ben full képernyőn nincs torzulás. Viszont ezt csak az sse exe-vel lehet elérni nincs rá mód hogy a nosse exe-vel is működjön?
A másik problémám hogy időnként megakad a kép és a hang, a rally school-ban 4-5. leckéig jutok.
Erre mi a megoldás? -
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
6 hónap kihagyás után újra RBR..
-
Atex RS
csendes tag
Valaki tud olyan pacthet ami javítja a játék texturát?
Gondolok itt a autóra,pályákra szóval az egész játékra. -
goyo206
senior tag
válasz
Atex RS #2712 üzenetére
...nem hogy nem most lesz, mondhatjuk úgy is, ezen már túl vagyunk!
Már a korábbi OB-k is díjazásosak voltak, bár nem volt nevezési díj, de ez gondolom nem okoz problémát!
Volt olyan év, amikor a "nagyok" komplett cockpiteket nyertek, kormányokat, stb. stb. Most nem mennék bele, h. melyik évben konkrétan mit, de nagyon komolyak voltak!
Jó szponzorokat tudtak beszervezni ügyes emberkék, a teljesség igénye nélkül csak egy név: Logitech...
Ez már a múlt, de gondolom az idei évben is lesz valami kis meglepi!
Olvass versenykiírásokat, aztán azokba hátha van róla említés!Én nem szoktam elolvasni, nem elérhető részemről a dolog, így nem foglalkozok vele, csak megyek, ahol és amikor tudok és kész.
Bajnokságok listája
Egy díjazásos pl.: 1. Rallysimshop.hu Kupa
"2014 ben egy új bajnokság veszi kezdetét, melyet szeretnénk tradicionálisan minden évben megrendezni.A támogatónknak köszönhetően a bajnokság végeztével tárgynyeremények kerülnek kiosztásra. Mindenkinek sikeres bajnokságot kívánunk!"
Szerk.:
Díjkiosztó 2007/2008
Díjkiosztó 2009
Díjkiosztó 2010 -
El_Gigante
tag
Sziasztok, telepítés és patchelés után hang van kép nincs, mi a teendő?
-
goyo206
senior tag
válasz
VegyesTamás #2704 üzenetére
Jó kis vas volt, szerettem, de utána áttértem a Xsarára, meg sokat mentem az EVO 6-al is, azt is nagyon csíptem, brutális vas, csak sajna nagyon sérülékeny. Anno OB-n A6-ba mentem és nem 1, nem 2 versenyen olyan piti dolog miatt estem ki, h. azt hittem, szétverek mindent magam körül!
Volt pl. olyan, h. Joux Vertén, v. éppen Bisanne-on is kb. 5-el nekigurultam egy fának és off, sehova tovább.
Manapság már azért szerintem az újabb vasak lényegesen strapabíróbbak (természetesen realistic sérülésről beszélek). -
goyo206
senior tag
válasz
VegyesTamás #2702 üzenetére
Nahátna... ízlések és pofonok, meg szerintem az a leg mérvadóbb, ki mit szokott meg, ki mivel feelingezett az elején! Én v.hogy rögtön WRC-vel kezdtem, a default autók közül a 206 volt a nagy kedvencem (pontosabban élőben), de pont ezért azzal is toltam az elején rengeteget, aztán természetesen elirigyeltem a az "élő" WRC kormány mögötti váltóját, így azzal kezdtem és azzal is fejezem be
. (remélem majd jó sokára!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hegesztés topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest