Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisJack

aktív tag

Sziasztok!

Látom elég nagy itt a pangás, de azért feltennék néhány kérdést, hátha válaszol vki.
    Szóval: régen sokat toltam az rFactort különböző f1-es modokkal és ha az emlékezetem nem csal, nem is volt vele semmi gond. Nemrég előszedtem újra, ezzel is hangolódok a hamarosan kezdődő f1-es szezonra, de van egy-két problémám.
    Az egyik, hogy nem engedi a maximum felbontást beállítani, pontosabban az rFactor configjában meg sem jelenik a tv natív felbontása (1920x1080), csak vmi 1280x768 vagy mi, de ha azt választom, akkor 1360x768-ban fut, de ezt már csak onnan tudom hogy a tv-vel ki lehet íratni hogy pillanatnyilag mi a szitu. Régen ilyen nem volt, ebben biztos vagyok.
    A másik, hogy emlékszem régen mindig állítgatni kellett a feladatkezelőben a proci affinitást, mert csak az egyik magot volt hajlandó magától használni. Most hiába próbálom átállítani, azt mondja hogy sikertelen, mert hozzáférés megtagadva, vagy vmi ilyesmi, nem emlékszem pontosan. Próbáltam már rendszergazdaként is futtatni, hátha akkor engedi, de nem.
    Jah, és ha versenyhétvégén vagyok és sok résztvevő van,néha durván belassul, de érdekes mert nem az fps esik le, legalábbis nem olyan mértékben ami indokolná ezt a lassulást, hanem vmi más baja lehet. Fraps-szel mértem menet közben és volt olyan hogy 50-60 fps-sel szalad és mégis belassul, olyasmi mintha laggolna, de az ugye lehetetlen, mert offline vagyok.
    Nos, röviden ennyi, remélem tud vki segíteni! :R
    Ja, persze és ami még fontos lehet, XP sp2-ről közben váltottam Win7-re, 64 bites verzió.

Kösz előre is!

Új hozzászólás Aktív témák