- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
Sziasztok!
Látom elég nagy itt a pangás, de azért feltennék néhány kérdést, hátha válaszol vki.
Szóval: régen sokat toltam az rFactort különböző f1-es modokkal és ha az emlékezetem nem csal, nem is volt vele semmi gond. Nemrég előszedtem újra, ezzel is hangolódok a hamarosan kezdődő f1-es szezonra, de van egy-két problémám.
Az egyik, hogy nem engedi a maximum felbontást beállítani, pontosabban az rFactor configjában meg sem jelenik a tv natív felbontása (1920x1080), csak vmi 1280x768 vagy mi, de ha azt választom, akkor 1360x768-ban fut, de ezt már csak onnan tudom hogy a tv-vel ki lehet íratni hogy pillanatnyilag mi a szitu. Régen ilyen nem volt, ebben biztos vagyok.
A másik, hogy emlékszem régen mindig állítgatni kellett a feladatkezelőben a proci affinitást, mert csak az egyik magot volt hajlandó magától használni. Most hiába próbálom átállítani, azt mondja hogy sikertelen, mert hozzáférés megtagadva, vagy vmi ilyesmi, nem emlékszem pontosan. Próbáltam már rendszergazdaként is futtatni, hátha akkor engedi, de nem.
Jah, és ha versenyhétvégén vagyok és sok résztvevő van,néha durván belassul, de érdekes mert nem az fps esik le, legalábbis nem olyan mértékben ami indokolná ezt a lassulást, hanem vmi más baja lehet. Fraps-szel mértem menet közben és volt olyan hogy 50-60 fps-sel szalad és mégis belassul, olyasmi mintha laggolna, de az ugye lehetetlen, mert offline vagyok.
Nos, röviden ennyi, remélem tud vki segíteni!
Ja, persze és ami még fontos lehet, XP sp2-ről közben váltottam Win7-re, 64 bites verzió.Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák

- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 11
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest