Hirdetés
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #7126 üzenetére
Rezgőt adok,ha kell!Jók ezek az 500Ft-os multiméterek,de nagyobb feszültséget nem mérnék vele,szedtem már szét,de jó kérdés hogy került rá a "Quality passed" felirat,semmi szigetelés a biztosíték egy vicc ami benne van.Nekem már 1,5 éve megvan,egy elemet hozattam bele muterral,vett is bele 1000Ft-ért energizert,mondom vazzeg ennyiért 2db-ot vettem volna
Mostmár kell egy új, a vezetékeit 26 helyen szigetelőszalag fogja,a kis cerka a végéről leszakadt,de a Loctite annyiba kerül majdnem mint a multiméter
Szerk:látom nem kell vibra!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest