Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Hú, fiúk, ma azt hittem, szétvág az ideg...
van egy 9210esem, használt, meg nem a legjobb, de megy. a hibája: asdfghjkl sor nem megy. a lényegre térek: van pótalkatrészem, és cseréltem benne szalagkábelt. az egyik úgy volt sz*r, ahogy, a kijelző csak vibrált, a másik UGY-s nek tűnik, mert szétfeszítette az egészet, majd most, hogy összetettem, beindult. két napja 9110-9210est szerelek, kicsit már elegem lett belőlük..
ésmost, hogy összetettem az eredeti szalagkábellel, legnagyobb meglepetésemre, nemcsak hogy beindult, hanem még jó is, az asdfghjkl sor is!!!
Már ki merem yilvánítani, hogy a communicatorokhoz is értek..
amúgy már majdnem el akartam adni....meroly: ha a hangszóró jól szól a 6230i-ben, ha leszorítod, akkor tuti az antennát kell cserélni. mozog? mmint annak rendesen feszülni kell a közkeretre, nem állhat el!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest