Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Szombati szerzeményeim:
Nokia
2110 fehér
2110 fekete
6150
6110
ericsson
T10sc
GA628Mindegyik működik!
-
postajoska
tag
Gyűjtő kollégák.Eladnám vagy cserélném ezt a remeket.Retro Nokia csere pedig különösen érdekel,ugyanis ezt nagyon megszerettem.
http://hardverapro.hu/apro/nokia_3650_szep_allapotban_olcson/hsz_1-50.html
-
Magnum_
nagyúr
bocs a hülye kérdésért, de küldtek egy névjegyet a 7110-re, mentettem, de nem tudom előhívni. help
-
kangool
tag
Van egy elfekvő Trium (mitsubishi electric)
készülékem. asszem már nem működik, töltőjét se tudom hol van. gyűjtőnek odaadom szívesen.
-
csoda120
aktív tag
Végül is elcseréltem a 7360-at a 7650-re.Elvileg holnap meg kell kapnom (posta) Írta a srác,hogy még a gyári headsetet is megtalálta,így lesz egy full dobozos 7650-em
-
MartOOn
addikt
ezen az oldalon basszus milyen telók vannak!!!
a legtöbbet életembe nem láttam de mégcsak nem is hallottam róluk!!!
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
-
csoda120
aktív tag
válasz
MartOOn #1873 üzenetére
parancsolj Szereztem neked 8810-et és cserébe csak az R380 is elég lesz
-
MartOOn
addikt
Nekem is megmaradnak a többi telóim is, van köztük Philips, Siemens, Ericsson, meg minden... rosszak is hiányosak is de van köztük müködő képes is.
De szeretnék egy igazán elit sort. Ide tervezem a 8xxx-as Nokiákat.
Meg az igazán jó telókat akarom zsír állapotba hozni.
pl:
6310i, 7110, 6110, 8210, 8850, 8810, 8910i, 8910, 7650, esetleg egy kommunikátor sor... 9000, 9110, 9210i, 9300i, 9500...ebből már megvan csak pofozgatni kell őket:
6310, 6310i, 7110, 6110, 8210, 8910i, 9210i, 9300i,
ezeknek tuti csinálnék egy szép vitrint, kis nokiás "székekkel" de zsír lenne!
húzzunk bele! lendületben az ország!
-
csoda120
aktív tag
válasz
grabber #1866 üzenetére
Uhh ez jó kérdés mert már nem igazán tudom követni,de a 200db telefonom kb olyan 20k-ba van eddig.(csak saccoltam) Veszem-adom-cserélem.Próbálom minél kevesebből kihozni őket...Volt olyan vettem 14db telót egyben,egyet eladtam közülük és visszahozta a többi 13 árát.Volt több ilyen üzletem is...
-
csoda120
aktív tag
válasz
grabber #1864 üzenetére
Lassan 2 hete hirdeti és,ha tényleg elakarja adni akkor szerintem odaadja 4k-ba
Kellene,de jelenleg nem igazán akarok anyagiakat áldozni telefonokra,emiatt is cserélgetek inkább mostanában.
Sose azt nézd,hogy újonc-e vagy sem,mert az nem számít!
Míndig azt nézd,hogy mióta regisztrált és,hogy van-e negatív vagy pozitív értékelése.Ő pl aki a T28-at adja 628 napja van regisztrálva úgyhogy elvileg megbízható.A rangok a hozzászólásaid száma alapján növekednek...De ha neked ettől meg nyugszik a pici lelked és 100%,hogy kell akkor megnézem és átveszem,majd postázom neked.De vigyázz mert,ha megtetszik akkor megtartom
-
Ericcson T28 5k Megér annyit,2napos idővel?kár nincs nálam annyi zsé.De egy telóra kiadnék ennyit el kell gondolkoznom ezen.
-
csoda120
aktív tag
3db-om van és abból 1 ami működik.Amúgy meg tudod,hogy 7650 mániás vagyok
Meg legalább dobozom és papírjaim is lennének 7650-hez.De akkor is sajnálom érte adni a 7360-at#1854) Saint_ Szerintem elég jó kis teló.Semmi bajom sincs vele a rádiót kifejezetten jól veszi és nem is néz ki rosszul
Amúgy miért OFF-oltok ennyit?
Szerintem amit írtatok nem üt el a topictól
-
csoda120
aktív tag
Dilemmában vagyok
Ti odaadnátok egy 7360-ast töltő nélkül egy dobozos,papíros kopottas állapotú 7650-ért?Azért hezitálok rajta mert a 7360 sem egy elterjedt típus és emiatt sajnálnám odaadni.
Jelenleg folyik egy szerintem számomra elég előnyös csereN-gage QD-ért adok egy Alcatel S853-at
-
Ceree
senior tag
Most akadtam erre a topikra, és örömmel látom, hogy nem beteg aberráció a régi telefonok szeretete.
Nálam is akad 1-2 érdekesebb készülék, legalábbis nekem azok. Nem nevezném gyűjteménynek, de nem kizárt, hogy egyszer majd ráfekszem az ügyre...
Sony Ericsson T600, arany-bézs modell. Gyárból hozta egy ott dolgozó vezető beosztású apuka a lányának, így a telefonon nincsen rajta azonosításhoz kellő matrica (vonalkód, típusszám, stb.) Nagyon örülök, hogy ezt meg sikerült mentenem.
Motorola T191, kék... Ezt a telefont én használtam, és imádtam annak idején.
Van még pár Nokia is, de azok általánosan elterjedt készülékek voltak szerintem...
Ui.: Egy Siemens SL45-öt szeretnék még mindenképp. Annak idején az volt az álomtelefonom.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1843 üzenetére
Igazad van, de én eddig még sose tekintettem rá befektetésként.
Bááááár, korábban régi Macintosh-okat gyűjtöttem és 1-2 még mindig megvan, épp a napokban mentettem ki anyuék padlásáról a Macintosh Plus-om (az enyém működik és hiánytalan), a legértékesebb darabot. Ebből tényleg nem sok van, de inkább eszmei az értéke. -
csoda120
aktív tag
-
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #1837 üzenetére
Szerintem valamilyen szinten Te is gyűjtő vagy hisz nem egy darab telefonod van és azt használod,mint sok ember!Na meg szeretnél újabbakat és nem használati célra...
Nekem jelenleg ezek a működőképes nokiáim:
3210
3230
3310
3410
3510
5510
6100
6230
6310
7360
7650Kíváncsiság képen a 3510 fennmarad a vízen?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csoda120 #1836 üzenetére
Úgyhogy inkább én is ráállok a működőképes és értékálló telefonokra alias Nokiákra
én így vagyok ezzel. pontosabban én nem vagyok gyűjtő, csak egy 3510i-m van (3510 is, de nyáron balcsiban megfürdött...), 7110 (forever love), 6310i. ezek mind működnekfrankón, a 3510i meg a 7110 gyári, hibátlan állapotúak. meg van egy nem működö 3210 utángyártott idegebeteg házban. ezek a retro telkóim. de egy 8110-et, vagy a Matrixban szereplő, lecsúszós 8148-et szeretnék.. meg egy Moto V50et. újra.
-
csoda120
aktív tag
válasz
MartOOn #1834 üzenetére
Köszi!
Rádöbbentettél,hogy ideje kicsit rendszereznem a gyűjteményem...Nekem is van annyi értéktelen sz@rom...Nem az anyagiak miatt kezdtem el gyűjteni és ezután sem ezért fogom csinálni,de azért jó lenne,ha pl 10-20év múlva ha úgy döntök,hogy eladom a gyűjteményem akkor nem csak 500ft-ot fogok kapni értük (összesen)
Úgyhogy inkább én is ráállok a működőképes és értékálló telefonokra alias Nokiákra.Jah és sok sikert,hogy találj egy szép állapotú 8810-est
-
Magnum_
nagyúr
tesomtól megkaptam a 6310i-t, így arról áttettem a gumipöcköt a 7110-re (ahol csatlakozik az autós tartóra.) de szeritnem ezt is felújítom. uj előlap emg akksi.
-
MartOOn
addikt
-
karl_fischer
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
MartOOn #1828 üzenetére
Szia!Esetleg másra csere?
itt nézz körül -
MartOOn
addikt
hello mindenki! nem tom ezt szabad-e itt de én keresnék egy igen jó állapotú nokia 8910-est de lehet "i" is. Bézs vagy fekete majdnem mindegy, mondjuk feketém van csak darabokban.
ha valakinek kell ericsson 198-as van pár plusz darabom. de van 688asom is meg 868, 337, t10, r320, r380, t28... szép állapotú 8xxx-as Nokiára esetleg cserélhetőek. Üdv! -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #1824 üzenetére
Már feltettem egyszer, de itt vannak újra:
1. kép
2. kép
3. kép (dummyk)
4. kép
5. kép (dummyk)Itt is megkérdem: szerintetek egyébként normális ha a 6230i-m vadi új akkuval 2 napig bírja? Igaz nyomkodom rendesen, meg sokat beszélek róla, de akkor is kevés. Mindenki 3-4 napról beszél vaterán is. A két napot arra írták ha napi 2,5-3 óra beszélgetés van.
-
Magnum_
nagyúr
biztos az a magyarázata, hogy nagy még a szerelem, de szeretnék látni egy 7110 csúszkájához hasonló, gombnyomásra lenyíló nagyon minőségi telefont, vmi 7110 meg 8800 keresztezését modern külsőben jó áron
2010-ben nem lenne kereslet ilyenre egyáltalán?
ja, gondolkodom egy e61i-n
-
Micuir_M
tag
Felszámolom gyűjteményemet. Ha valaki egyben megveszi, a használati utasításokat és a különálló töltőt ingyen megkapja.
Az árak irányárak.
1996-os, BOSCH mobil minden tartozékával és működőképesen eladó
Motorola P7389/L 7089/T260 töltő
Bocs az OFF-ért, de Ti lehettek az érdeklődők.
-
meroly
veterán
-
Magnum_
nagyúr
válasz
karl_fischer #1805 üzenetére
vmi ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest