- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Nem mindig opció, hogy valakinek egy több tízezer forintos külső vinyón, vagy pendrájvon add oda az adatokat. Sokszor egyszerűbb kiírni egy 60 forintos lemezre, azért nem kár, mehet vele isten hírével.
Aztán mobil rackek se ártanak. Egyszerűbb belökni a gépbe egy vinyót, mint dokkolókat keresgetni, konnektorba dugni, helyet csinálni az asztalon... annyi idő alatt lehet, hogy a szükséges műveletet már el is lehetett volna végezni.
Nekem IDE rack is van még a gépemben például, mert időnként előfordul, hogy régebbi meghajtókról kell adatokat mentenem.
A saját idődet pazarolod, ha nem tudod gyorsan és agilisen megoldani a feladatot. A kapitalizmus kulcsa a hatékonyság. Meg egy idő után kb egy 1 köbméteres területed lesz tele mindenféle dokkolóval, ha minden szarhoz az kell. Szóval nekem az összes 5.25ös hely tele van. És nem csak dísznek, használom is őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest