- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
7 ventillátor hely van benne, 3 ventillátort adnak hozzá gyárilag. Ezt onnan tudom, hogy írja a cikkben
A 3 ventiből egy hátul van (ez oké), 2 meg a lefalazott előlap és a 8 hdd beépítő keret között szendvicsben. Ezt a kettőt akár a kabátzsebedbe is tehetnéd, pont ugyanannyit segítene a ház átszellőzésében, mint a gyári helyeken.
(Egyébként szoftveresen is lehet fixre állítani a fordulatszámot. Mindegy, ha szereted tekergetni, hajrá, csak ez egy elég jól automatizálható beállítás)
-
finest
addikt
Majdnem tökéletes. Jól látom, h tömör az eleje? Ne mlesz egy szellőzés bajnok, hiába nagy. Mesh fronttal simán venném.
-
Pikari
addikt
Fú, nem tudom, hallotál el róla, de van ez az internet dolog, képzeld el, lehet rajta file-okat küldeni egymásnak.
Akkor ezért a gőgös, okoskodó hozzászólásodért cserébe büntetésül mostantól 2 megabittel fogsz fájlokat küldözgetni! Ugyanis ahol én lakok ott egy 30km sugarú körben 2 megabites feltöltés van.
-
cucka
addikt
Szuper. Végre egy gépház amibe lehet ventilátor vezérlőt és DVD írót is tenni.
Ez király, mondjuk a ventillátor, amit vezérelni szeretnél, arra már nem jutott hely.
Egyébként mitől jobb az, hogy te kézzel tekergeted a ventillátor vezérlő potmétert, mint hogy a gép automatikusan megteszi ezt helyetted?#30Pikari
Fú, nem tudom, hallotál el róla, de van ez az internet dolog, képzeld el, lehet rajta file-okat küldeni egymásnak.Vagy dőbuborékba kerültem, és ismét 2004-et írunk, amikor még valóban felmerült, hogy vajon mobil rack-ben vigyem-e az adatot, vagy inkább kiírjam dvd-re?
De most komolyan, remélem trollkodsz, hogy a "gyors agilis hatékony" megoldásod, hogy dvd-t írsz. Feltűnt, hogy kb. 10 éve semmilyen eszközben nincs már alapból dvd olvasó? -
User64476
őstag
Értelmes gépház, 3,5-es helyekkel, shut up and take my money!
-
Szuper. Végre egy gépház amibe lehet ventilátor vezérlőt és DVD írót is tenni.
-
Rozisoft_Bp
tag
Teljesen véletlen. de olyan házat szereztem be aminek a teljes előlapja 5,25" képes. Így akár 11 helyem is lenne...
Pöröghet a DVD másoló biznisz! -
hapakj
őstag
Nem mindig opció, hogy valakinek egy több tízezer forintos külső vinyón, vagy pendrájvon add oda az adatokat.
- jó de sok ember munkájánál nem fordul elő ilyen művelet. Minden adat a serveren vannak verziókövetve és általában csak minimális adatmozgásra kerül sor, amire wifi vagy ethernet bőven elég.Partnereknek csomagokat is csak feltöltünk aztán kapnak róla egy linket. Elég praktikus, ha a világ másik végén vannak
Szóval sok esetben nem, hogy 5, de egy meghajtó hely sem kell.
-
Pikari
addikt
Nem mindig opció, hogy valakinek egy több tízezer forintos külső vinyón, vagy pendrájvon add oda az adatokat. Sokszor egyszerűbb kiírni egy 60 forintos lemezre, azért nem kár, mehet vele isten hírével.
Aztán mobil rackek se ártanak. Egyszerűbb belökni a gépbe egy vinyót, mint dokkolókat keresgetni, konnektorba dugni, helyet csinálni az asztalon... annyi idő alatt lehet, hogy a szükséges műveletet már el is lehetett volna végezni.
Nekem IDE rack is van még a gépemben például, mert időnként előfordul, hogy régebbi meghajtókról kell adatokat mentenem.
A saját idődet pazarolod, ha nem tudod gyorsan és agilisen megoldani a feladatot. A kapitalizmus kulcsa a hatékonyság. Meg egy idő után kb egy 1 köbméteres területed lesz tele mindenféle dokkolóval, ha minden szarhoz az kell. Szóval nekem az összes 5.25ös hely tele van. És nem csak dísznek, használom is őket.
-
--HARDCORE--
senior tag
Na erre két 18as venti meg egy Fractal Torrent előlap....!
-
fatpingvin
addikt
jééé, normális kialakítású gépház, megfizethető áron? mi van itt, 2010?
-
sfefe
addikt
Ez legalább úgy nézki mint egy ház és nem mint egy világító langyi hűtő....
-
Lokii
aktív tag
Jó ötletnek hangzik
-
freeapro
senior tag
válasz
Valamivagyok #9 üzenetére
Nekem is van USB és mem kártya olvasóm, de az a 3.5 helyén van.
-
hgergo365
csendes tag
Valami ötlet euban hol lehetne megvenni nem akarok a vámmal szarakodni mert az elbasssza az egészet?
-
Solicidium
aktív tag
Ha jól értelmezem a termék weblapján olvasottakat, akkor a ház teljes mérete előlappal az alábbi: 512*212*487mm. A cikkben említett méret szerintem csak maga a fémváz mérete. Mondjuk ha valóban jól értelmeztem, az számomra furcsa, hiszen nem nagyon szokták megadni ezt a paramétert. Legalábbis én kevéssé találkoztam még ilyennel.
-
válasz
Valamivagyok #9 üzenetére
Nálam kombinált 3,5"+2,5" mobil rack, DVD író, plusz egy HDD power switch, amivel ki-be tudom kapcsolgatni a házban lévő merevlemezeket.
-
johnywalker
őstag
Meg van a következő házam
-
mpierre
veterán
Meg akad némi Corsair 750d is benne...
Az mindenképp örvendetes, hogy akad rajta csőátvezetésnek nyílás. Külső radiátorhoz ideális, némi hangszigeteléssel és kész a melós gép.
-
freeapro
senior tag
Leporoltak valami 100 éves designt? Mégis mire használsz ma 3db 5,25-ös helyet?
-
Alaaf Pi
senior tag
Tudom, Akulának nem fog tetszeni, mert csak miditorony.
-
Fotelman
csendes tag
Nekem elsőre a phanteks enthoo pro jutott eszembe róla, jó kis ház volt anno, el is tettem a padláson
jó lesz még valamire!
-
Nem egy rossz kialakítású ház, bár manapság már a full towerek haldokló faj.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest