- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendegruz
őstag
válasz Heller2 #10562 üzenetére
Érdemes bizony.
Kb a kétszeresét kapod ha kollelcioban adod el.
Az ekszereknek 350-400 dollár a kollekciók ára.
Plusz jár 1500xp is hozzá.
Használd a collector mapot.Az nagyon sokat segít.Passer, én is max 5-ot tárolók mindenből egyszerre.
Ami felette van adom el :)[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
p a s s e r
őstag
válasz Heller2 #10562 üzenetére
sokkal többet ér, mintha darabonként adod el... én speckó öt db/akármi (nem készlet) felett szoktam eladni... pl. azért, mert szokott olyan napi lenni, hogy gyűjts öt tojást... akkor csak el kell menni a kacsafészekhez, ami pont öt tojás... és a táskába is befér még...
[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Winne
nagyúr
válasz Heller2 #10432 üzenetére
Na pont így lesz időm kb, lehet csak heti 3-4 alkalom, meglátjuk. Azt kell kitalálnom megvárjame a winter salet vagy a black fridayt.
@ #10435 bendegruz Osztogasd el a régieket, vagy legyen belőlük kolbász.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
p a s s e r
őstag
válasz Heller2 #9329 üzenetére
a vásárlás a social klub weboldalon is megoldható... sőt, sztem sokkal jobb is, mert tök egyszerűen be tudod állítani, hogy mennyit kérsz az adott tételből... ellenben katalógusból sok mindent csak egyesével lehet, vagy van, ahol van "buy max" opció... eladni böngészőből nem hiszem, hogy lehet... tulképp az egy böngészős "j" gomb... maga a katalógus...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Nuada herceg
őstag
válasz Heller2 #1320 üzenetére
Hát én fél sikerrel jártam... A BIOS frissítés sikerült. És már a launcher sem crashel...
Viszont most már ilyen hibát dob....
Erre a hibára valaki valami tipp?Szerk:
Újraindítottam a launchert és pampogott, hogy módosításokat észlelt a Red Dead 2 könyvtárában. És ha valami speckó cuccot használok, bannolni fognak az online részből... Még nem is játszottam, de már fenyegetnek.
Öreg vagyok én már ehhez... Most nézek egy mappa ellenőrzést, hátha valami hiba van.[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
-
negyven2
veterán
Nyugodtan lehetsz,
. Amúgy én valamiért a játékok döntő többségében nem tudok gonosz lenni, mert a legtöbbnél a gonosz egyenlő a bunkó taplóval.mert azon kívül amiket leírtam igazából nem változtat semmit (kivéve azt a pár mellék küldetést nem éred el, mert negatív a honor szinted) “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest