Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
A hunter wagont hol kell megvenni, nem találom?
-
p a s s e r
őstag
köszi, dolgozom a szekérért egyelőre...
úgy értem, ha az online-ban is azt a lassú, ügetős tempót nyomnám és nem sprintelnék, mint a sztoriban, akkor semmit sem haladnék előre anyagi értelemben... sokat kell melózni, lassú a fejlődés...[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #7287 üzenetére
egyesével jobb
ha van hunting szekered tedd be abba"eddig annyiban nagyon más, hogy nem lehet rövid vágtázni, mert nincs rá idő, " mivan? mire nincs idő?
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Meg vettem, masnem a grafika miatt, el nezelodok benne 12k volt a game.
-
p a s s e r
őstag
szerintem csak ötös trader szint kell...
azt, hogy hogy kezdem a játékot, nekem is homályos... a free roamot és a campet értem, de a többit nem... mire jók?beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
köszi! matekolok majd...
amúgy az is erre enged következtetni, hogy amikor vadásznék, alig van vad, viszont ha vágtázok, akkor ömlenek... rohan előttem a csorda, puska elő, és paint it black... na majd holnap lesz szekér, és kipróbálom, hogy melyik jobb ráfordított idő/érték arányában... a collector viszont termel szépen...
venom8888:
szerintem nem éri meg az árát.. az offline részében 300 órám van kb, szal húszezerért az lehúzás a rockstartól...
a legjobb kiránduló szimulátor, lassú tempós, nézelődős-keresgélős, túlcsordulva tartalommal, fantasztikus sztorival (én egyszer sem használtam a gyors utazást)...
az online mondjuk bugos, de pár hónapra a jelenlegi tartalmakkal le fog kötni, aztán majd jönnek új tartalmak...ezt eddig annyiban nagyon más, hogy nem lehet rövid vágtázni, mert nincs rá idő, ha haladni akarsz, szal rohangálós, vágtázós, gyors utazós...
de én csak egy öreg kazuár vagyok...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz p a s s e r #7287 üzenetére
Hülyeség........ szerintem igen, de mindenki másképp játszik!
Ha lesz majd szekered, úgy azért már kényelmesebb, persze akkor is türelem játék, s igen, az a fránya tábor bug! Próbáld ki mind a két verziót, aztán meglátod melyik ragad meg jobban!Gazember
-
p a s s e r
őstag
igen, hát épp ezen agyalok, hogy minek is... 25% minimum búkó, szal kb. négyből egyszer nincs csak ikon...
amúgy volt ez a kacsavadászatos napi küldetés, és ott a paint black kártyával szerintem többet is lőttem, mint ahány golyó van egy tárban varmintnál... asszem hat kacsa volt, de volt, aki több piros x-et is kapott, szóval kacsalád off... nekem most úgy tűnik, hogy talán érdemesebb zúzni értékesebb csordákat ezzel a kártyával, lesz amilyen lesz (minőség) alapon, mint egyesével cserkelni a háromcsillagos vadakat, totál feleslegesen (mert ugye ott a táborbug)... hülyeség?[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #7281 üzenetére
nem vadászol :)
-
Mike
veterán
válasz venom8888 #7275 üzenetére
ha szeretsz pacizni, meg nem hiányzik az állandó pörgő akció, szeretsz nézelődni és szöszölni, akkor vedd meg nyugodtan
ha van konzolod, talán a konzol verzióval jobban jársz, kevesebb a nyüglődés, de a pc-s verzió is teljesen jó
crossplatform nincs, tehát oda vedd amin a haverok is játszanak -
Plata
félisten
Igen az nekem is ismerős.
Ma viszont nem is tudtam jól vadászni,a szokásos spawn helyeken sem bölény sem szarvas nem volt.
De pecázással egész jól kerestem.
Napi küldi volt a pecázás,a táborom meg pont a vízparton volt.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
Ezzel sajnos nem nagyon tudsz mit kezdeni!! Ha sikerül is lerakni bárhová, az sem biztos, hogy sokáig ott lesz!! Sajnos ez ilyen, s rohadtul tudja tördelni a játékot!!!
A legjobb az az egészben, hogy egy hete, nincs ilyen gondom, pedig régebben ezért hagytam abba a játékot egy jó hónapra!! De, hogy most mitől jó, s meddig lesz jó.........
Na és persze, ezt a hibát ők már orvosolták..........
Ahogy Mike is írta már, sajnos valószínű, hogy a szerverek nem patentek, de azért Rokiék esetében, ez rohadt idegesítő, mert nem holmi garázs cég, lé nélkül......Gazember
-
p a s s e r
őstag
ezt az itt a tábor, hol a tábor problémát lehet valahogy tompítani? Plata, említetted egyszer., hogy nem mindegy, hol van a tábor... rohadt idegesítő, hogy vadászok egy órát (nem először), aztán bukó az egész, mert nincs hova leadni...
-
Plata
félisten
válasz arcitec #7278 üzenetére
Nem a lovad nem jó hozzá.Saját lovat adnak hozzá,ami lusta mint állat.
Öt nagy állat fér fel rá egészben.Többit nem tudom.mindig csak nagy állatra vadászom.
Bár a legnagyobb állatokat békén hagyom.A játékosokat.
Ha kilépsz és van rajta husi akkor legközelebb mikor belépsz és lehívod rajta lesz.
Bár néha előfordulnak érdekességek,például ha valami retardált állat kilövi a lovad vagy szerver ledob és visszamész nem az lesz rajta mint amit rátettél.
Nekem meg esett hogy perfectre változtak rajta az elejtett állatok mikor kidobott a szerver.
Asszem tettem is be róla képet régebben.(#7279) C4mp3r
Kicsit sok a realizmus,nekem sztoriból azért lett elegem mert hülyék az NPC-k és azért is kinyírnak ha afkolsz.
Ha ott hagyod a karid a városban öt percre tuti kinyírják mert valami gyökér beleütközik és egyből lelő vagy csúnyán nézel rá és szintén lelő.[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
ha szereted az amerikai western temat es tudsz angolul mar csak a sztori miatt megeri a penzt. semmikepp nem mondanam unalmasnak, laposnak inkabb korulmenyes nehol foleg az iranyitas, nagyon sok animacio neha idegesito kivarni, nem azt csinalja a karakter amit szeretnel. nagyobb hangsulyt fektettek a realizmusra, ez sokakat idegesit, egyeni preferencia, szerintem sokat tesz az immerziohoz. a reszletekbe viszont nagyon belementek, szinte mindenre van valami animacio, komment a karakterektol. a grafika meg tenyleg nagyon jo, de normalis gep is kell hozza ha 60fps a lenyeg.
-
arcitec
addikt
Ha veszek szekeret a vadászathoz, mindegy mi, vagy csak 1 féle van? A meglévő lovam az jó hozzá? Hány állat fér föl,csak hogy tudjam megéri-e. Ha kilépek a préri közepén megpakolt szekérrel, az úgy megmarad? Illetve mik a trükkök, mire érdemes figyelni?
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
szTotyy
őstag
Aki ezt olvassa, az ide jár a játék miatt, mert játszik vele, mert tetszik neki. Attól pozitív visszajelzést fogsz kapni. Akinek esetleg nem tetszett a játék, az már nem követi a topikot és valószínűleg nem olvassa a kérdésed, így negatív választ sanszos, hogy nem kapsz.
A játék megjelenése óta elég kevés idelátogatónak nem tetszett a játék. Sztori része kiváló, az onlineban egyesek szerint még kevéske tartalom van, de ez biztos hogy bővülni fog. Magával a táj felfedezésével is órákat el lehet tölteni.
Mint írtad, ez egy open world játék, azt csinálsz, amit akarsz (ha épp nem a sztorit akarod követni). Így csak rajtad múlik, megtalálod-e benne az izgalmat, vagy csak magadnak teszed unalmassá. Hogy neked való-e azt csak te tudhatod! -
venom8888
őstag
Sziasztok. Soha nem jatszottam open world jatekokkal,sem az elso reszevel. Meg eri megvenni? Tetszik a grafika igazabol. Elvezetes game, vagy unalmas, lapos?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz p a s s e r #7273 üzenetére
Napi küldi szokott lenni hogy igyál ilyen piát.
-
p a s s e r
őstag
köszi mindenkinek!
tök érdekes, hogy a kollekcióba gyűjthető italok elég durva boostot adnak... szóval arra is jó...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #7262 üzenetére
A kígyó, béka azért jó mert zsebre tudod rakni. És amikor le kell adni tetemet, van mit
-
Đusty
addikt
Hol lehet a lóra biztosítást kötni? Oké, hogy az istállóban de melyik menü ,melyik szava, nem találom?
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz p a s s e r #7263 üzenetére
Használd az online térképet, az mindig mutatja, hol van fast travel pont, egy idő után, meg tényleg menni fog fejből!
Puska.
RBR mindent visz, fejbe vagy nyakba, s marad a három csillag!
Mondjuk kisebb állatra vadászni nem éri meg, szerintem! Minden másra meg RBR vagy BOLT ACTION!
Varmint madárra, meg tojásra, ha azokat gyűjtöd éppen!
Persze, ehhez az is kell, hogy menjen minden flottul a játékban, mert valamikor még az animal spawn se áll a helyzet magaslatán, ahogy néha, Rokiék sem! 😁Arcitec.
Táborodban tudod megvenni, ahol a többi kiegészítőt a táborához, azokban a menükben nézz körül!
Wilderness, vagy valami ilyesmi a neve, (ebben van a tábor managment) ahol Crisp szokott üldögélni![ Szerkesztve ]
Gazember
-
p a s s e r
őstag
válasz SkyTrancer #7250 üzenetére
puska témához: én tök láma vagyok, de alapból van egy repeater-ed (az jó a róka-sakál vonalra), utána kell egy puska (én nem rbr-t vettem, hanem bolt action-t), ami jó a nagyvadakra... illetve vettem még egy varmint rifle-t, az aprájához (kígyóbékához íj kell valszeg small game íjheggyel), de az nem is olyan fontos szvsz...
az érdekes az offlinehoz képest, hogy bárhol lövöm meg pl. a 3 csillagos állatot (hozzávaló fegyverrel), ha egyből meghal, akkor marad 3 csillag... offline játékban ez azért nem volt ilyen egyszerű, ott kellet a minimum nyak-, de inkább headshot...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
ma nagyon nem volt jó... fast travel ikonok hiánya továbbra is nyűg, és értem, hogy a táborba is lehet venni fast travel, de eddig nem volt priorítás (és amúgy sem elérhető még), mert nem túl messze mindig volt egy pont, ahonnan lehetett gyors utazni... mindegy, egy csomó más is fura volt, pl. coint akartam kollekciózni, de egyetlen egy sajnos nem azt adja, amit kéne (mondjuk a netes térképen is jelezve vam a hiba)... mindegy, talán holnap...
olyan is volt, hogy meg se szólalt a detektor (nem érme téma, de detektoros), azt sem értem...
értem, hogy hozzá kell szoknom ehhez a szarral gurigázáshoz, csak nem tetszik...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Deftyyy
tag
valaha vajon fogják fixelni ezt a szarfos játékot? hogy onlineba legalább alap missionöket el lehessen indítani gondolo kitt moonshinera camp lerakásra és supply indításra és stb? vagy el vannak abból a pénzből ami bejön azt szarnak bele?
-
Plata
félisten
válasz p a s s e r #7255 üzenetére
Tábori fast travelt vedd meg ha lesz rá pénzed,asszem még félárú.
-
p a s s e r
őstag
voltam én már mindenhol... de ma csak egyet mutat, azt is azért, mert manuálban odanavigáltam magam... bár most megnéztem, és már ez sem igaz... most is csak egyet mutat, de egy olyan helyen, ahol ma még nem is voltam... lol...
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #7251 üzenetére
Csak ha közelben vagy mutatja illetve ahol már jártál
Nincs olyan sok, meg fogod jegyezni -
Mike
veterán
Leginkább a 3 csillagosokat érdemes leadni, esetleg 2est, de az 1est nyugodtan nyúzd meg szinte semmit nem ad
A napiknal a 3. lapon van mikor vált, illetve ott látod hol tartasz. 28. nap után kezdi feladatonként a fél aranyakat adni. Ha pénzre van szükséged akkor inkább collectorozz, a bounty hunter kb csak szórakozásta jó, illetve azt hiszem az adja a menet közben is megy az eagle eye -
Plata
félisten
Nálad valami bibi lehet.
Én is elcsesztem a 140 vagy hány napos sorozatom és újra kezdtem,nekem egy küldi 0.20 aranyat ad.
Ha az asztalnál leadod az állatokat akkor termeli a cuccost ha van supply is amit vagy veszel vagy küldizel.Ha kész szól Crisp és eladhatod.Nekem 100 hordós szekerem van így 500 dolcsit kapok érte. -
p a s s e r
őstag
az is a napi móka része, hogy a fast travel pontokat nem mutatja a térkép?
tábor is vagy van, vagy nincs...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
SkyTrancer
senior tag
most egy héten át minden nap csináltam a napi feladatokból egy kettőt, amit tudtam abban a hitben, hogy valami szorzót kapok
Na már most továbbra is 0.08 aranyat kapok egy küldetésért.
Nagy nehezen megvettem a butcher asztalt, aminek egyenlőre nem látom értelmét, mert csak hordom befelé amit le tudok lőni, de csak XP-t ad érte
Nem igazán értem mi itt a teendő.
Most újra elkezdek spórolni a 10 aranyért megvásárolható bounty hunter-re, ami ebben a tempóban kb 1 hónap lesz. Az már ad aranyat gyorsabban, vagy inkább mást kezdjek nézni ?
Fegyvereket is kéne venni, de iszonyat drága. Ahogy nézem az állatokat ugyebár megvan milyen fegyverrel kéne leölnöm, ami oké, de scope-os fegyóm nem tudom mikor lesz... -
Plata
félisten
válasz szTotyy #7248 üzenetére
Most sincs,többszöri session váltással sem,de modderbe futottam.
Három sessionban is megvolt hülyülve az idő,kb 10-15 másodpercig tartott egy nap.
Egyikben sem volt táborom,amelyikben volt táborom ott sem volt tábor csak a jele a térképen.
A nap meg pörgött az égen.
Rahedli session váltás után meguntam és leléptem.Két napi küldit le tudtam,tisztítsak meg 3 fegyvert és egyek 5 száraz kaját.Több időt töltöttem session váltásokkal mint játékkal.
Szerintem a játék ugyanabba a sessionba tett vissza többször is.
[kép] [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Mr.Franczy #7243 üzenetére
Great plains-en a a P és L betű közt spawnolnak.
Hearthsland-on is van két spawn helyük,de azt így fejből nem tudom hol van.
Great Plains-en akár 8-9 is spawnol. -
Mr.Franczy
aktív tag
válasz p a s s e r #7233 üzenetére
Emerald ranch környékén (ahogy mész az olajmező felé) szoktak lenni bölények, vagy pedig Great Plains környékén! Én ezen a két helyen szoktam velük találkozni!!
Néha bugzik az állat spawn is úgy, mint a tábor! Hol van, hol nincs!Gazember
-
Đusty
addikt
Ja bocsi nem online.
És a piát sem értem, jó azt ízesíteni? Ami ott összeg van azt még nekem kell fizetnem? Mert akkor kétszer annyiba kerül mint amiért megveszik vagy az a value ott mi annyiért lehetne eladni? Azt meg meg sem közelíti.Szóval mibe kerül egy főzés?[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
Mit kell megvenni ahhoz, hogy több sniper töltény lehessen nálam ne csak 100?
-
p a s s e r
őstag
válasz Mr.Franczy #7232 üzenetére
aha, értem, köszönöm szépen...
igen, az éjjeli növény témát vágom... a netes térkép is mutatja, hogy mikor aktív... kis glow (fényárnyék) van körülötte...
egyéb:
ma meglett a detektor is, szal semmi sem állíthat meg ... amúgy szerintem sokkal profitábilisabb az elején a collector szakma, mint a trader...
mert:
>>> amúgy hol a fcukban vannak a bölények? azzal még nem találkoztam, pedig elvileg (offline tapasztalat) tudom hol laknak... meg amúgy állat sincs nagyon csak az apraja... kivéve, ha küldetés van... akkor viszont tucatjával vannak...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz p a s s e r #7231 üzenetére
Igen, a ciklust jelöli, de nincs nagy jelentősége!! Egyedül arra figyelj, hogy van egy olyan virág, amit csak éjszaka lehet begyűjteni!! Egy kis óra piktogram mutatja a növény jelén!!
Gazember
-
p a s s e r
őstag
jó-jó, csak tegnap sárgák voltak a növények, ma meg lilák... ezt a színkódot szeretném megérteni...
-
Plata
félisten
Ma megint szórakozott a szerver.
Felmentem a játékba,vadászgattam kiírta hogy moonshine kész,haza mentem táborba hogy majd fast travel-el elhúzok moonshine shack-ba.
De nem lehetett odamenni mert kiírta hogy nincs Moonshine shackom és vegyem meg 250 dolcsiért.
Szerencsére session váltás megoldotta. -
C4mp3r
addikt
válasz p a s s e r #7228 üzenetére
minden tipusnak megvan a szine, coin, jewelry, bird egg mas szinu. gondolom a novenyeknel is igy van, hogy egyszerubb legyen megkulonboztetni oket a mapon
-
p a s s e r
őstag
abban tudnátok segíteni, hogy a netes mapcollector (bocs) esetén mit jelentenek a színkódok? egyik nap sárga a növény, másik nap lila... ez a ciklusok miatt van így? ha így van, akkor van azon felül van bármi jelentősége?
előre is kösz!beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
juhasz406
tag
Jó estét. kontrollert még mindig tapicskolni kell, hogy a ló fusson? Kezd kiesni a gomb...
Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #7220 üzenetére
kérdezz nyugodtan, engem nem zavar
-
C4mp3r
addikt
masnak sem megy ez a fos? probalnek bejelentkezni es egyfolytaban offline modeba dob a launcher nem tud csatlakozni. ujrainditottam a gepet semmi. ha emiatt bukom a daily streaket tuti uninstallalom a francba.
-
p a s s e r
őstag
köszi mindkettőtöknek... ezer millió kérdésem lenne még, de inkább magamtól próbálok rájönni... majd ha elakadok, lesz még hülye kérdés poszt...
nagyon komplex, persze ez tetszik is, sőt... bár azért elhadarnék pár simogatást a menürendszer kiötlőinek...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #7217 üzenetére
Ha a megfelelő helyre mész, ahol kiásható gyűjtenivaló van (sáros bucka), akkor ráállva R nyomva tart és már ásol is. A fémdetektor lesz majd az, amit elő kell venni kereséskor.
-
Plata
félisten
válasz p a s s e r #7217 üzenetére
Azt a karid automatikusan előveszi,neked nem kell vele vacakolni.
-
p a s s e r
őstag
hülye kérdések, next:
vettem egy ásót... azt hol találom, ha elő akarom venni?beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Mike
veterán
válasz Mr.Franczy #7209 üzenetére
gondolom teamek csinálták
voltak akik a lovat fejlesztették, mások a növényzetet, időjárást 7 évig
volt olyan team, aminek volt ideje a részletekre, másoknak meg nem
amúgy a Rockstar játékok baromi részletesek
kiszállsz a GTA-ban a kocsiból és elindulsz gyalog a városban, rengeteg apróság van, falfirka, szemét, gaz, stb
és minden egyedi, nem ismétlődik
a RDR2-ben is nagyon ritkán látni textúra ismétlődést, sormintát[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Mr.Franczy #7207 üzenetére
vagy miért nem lehet gyorsan felkapni egy kabátot, köpenyt pluszba mint a kalapot
vagy miért csak a lovon tudom a jó kis maszkomat amiben emberevő kannibálnak nézek ki, fel-le venni -
Mike
veterán
válasz Triathlete #7203 üzenetére
valszeg nem tudnak diferenciálni a térképen, én is ezt gondolom. állandóan van köd a sivatagban és esik is
ez egy kicseszett esőerdő szimulátor
a félsivatag azért nem olyan kicsikelojo, én bizony rühellem a ködöt bármennyire is jól néz ki
bár mondjuk a mocsárhoz illik
a kurvaszar időt is nagyon jól meg tudták csinálni
majd írni fogok nekik, hogy ha volt tél, legyen nyáron nyár is amikor hét ágra süt a nap és meleg van
nagyon furcsa volt egyébként ez a tél
a GTA onlineban jó móka volt
itt meg iszonyat nyomasztó, alig vártam, hogy végre kisüssön a nap, és ne legyen minden szürke fehér meg fekete[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz Triathlete #7203 üzenetére
A regionális időjárás elég jót tenne a játéknak, de biztos, hogy problémás lenne, a kis léptékű térkép miatt a talaj és a növényzet változása is elég látványos pár méteren. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a jelenlegi engine miatt nem is megoldható, hogy töltőképernyő nélkül így szétszedjék a térképet. A hajnali köd pedig szerintem az egyik legszebb időjárási elem a játékban, csak a sivatagban furcsa, minden más terepnek nagyon jól áll.
-
Triathlete
senior tag
Hmm! Én még nem tapasztaltam ködöt a sivatagban, esőt igen, de akkor gondolom mindenhol esik a mapon. Ezt ugyanarra lehet visszavezetni, hogy Északon miért nem esik a hó -22°C-ban. A sivatag a térkép túlnyomó részét nem teszi ki.
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Mike
veterán
válasz Triathlete #7198 üzenetére
a sivatagban? meg esik az eső minden nap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest