Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
sormo
tag
Gyors utazásra szoktam a story mission-okat is használni, ha pl fent a hegyen kolbászolsz és nincs kedved visszakutyagolni belépsz egybe és még ha nem is csinálod végig kilépsz már oda rak ahol zajlik a móka.
-
p a s s e r
őstag
válasz negyven2 #9798 üzenetére
ebben teljesen igazad van, de mivel túl sok időm van/volt, ezért szorgalommal pótoltam a kieső bevételt (napi 4-5 kiszállítás, a jobbik fajtából), de ez nyilván sokaknak nem egy járható út... szerencsére... most meg már tök mindegy, nem fontos a pénz...
köszönöm a tippeket, nem tudtam ilyen részletesen a matekot...
[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
negyven2
veterán
válasz p a s s e r #9795 üzenetére
Hát az elején (de még akár 20-as szinten is) azért nem mindegy, hogy $50-ba kerül a főzés elindításom, vagy csak $10-be. Mert ugye kettő bootlegger küldetést megcsinálva (legyen az a shack-böl indítva, vagy free roam-ban találva) a főzés inditása nagyon olcsó lesz. Egy ilyen küldetés alapból $20-al csökkenti azt (ahogyan egy moonshiner mission is ennyivel csökkeni). Kettő kivétel van: ha az ellenséges moonshine mérgezést nem sikerül lebukás nélkül megcsinálni, illetve ha nem sikerül minden dolgot megsemmisíteni az ellenséges moonsine táborba (illetve a 4. moonshine küldetésben ha lebuksz akkor is), akkor csak $10-al csökken a főzés. Illetve ha le van csökkentvé minimumra akkor 16 valós perc elteltével nő $10-al vissza $50-ra.
Én általában azt csinálom ha főzni szeretnék, hogy megcsinálok egy bootlegger-t, majd utána egyből indítom a második küldetést (Where There is Smoke, There's Firewater) standard nehézségben, mert a nehézségi nem számít bele. A küldetés után a shack-ba rak le ahol már indíthatom is a főzést minimum áron.
Trader esetében is jobb a küldetés, mert eleve minimum 500XP-at (ha legalább négyen vagytok és zsákot kell elhozni akkor mindenkinek 200XP) add, plusz az esetek többségében hamarabb megvan így a supply, mintha rendelnéd (10-15 perc alatt érkezik meg a supply).
Amúgy nekem is Lemoyne-ba van a Shack, és eddig talán kétszer támadót be egy idióta. Az egyi szekérrel direkt nekem rohant, a másik meg Dynamite Arrow-al próbált felrobbantani, de az első lövést elrontotta a másodikra meg nem volt már ideje a Carcano-m miatt (mondjuk poén, hogy a játék engem büntet ezért, mert kivet def.-böl és átrakott medium hostility-re, pedig a gyerek már támadó vörös volt)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
p a s s e r
őstag
nekem speckó a gépem gyengesége miatt voltak nyögvenyelősek... ott már vannak annyian, hogy leesik az fps-em és onnantól semmi sem funny... szóval valszeg ennyi, ezért is írtam a videódra, hogy de szeretnék én így lőni...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
válasz bendegruz #9793 üzenetére
muszáj? szerintem azokat nem kell feltétlen... annyira opció, mint a resupply mission... a céges sztori küldetések, na azokat meg kell csinálni végül is... de azok még rosszabbak... hú, de utáltam mindet...
-
bendegruz
őstag
-
Plata
félisten
Jó leszúrtam volna én ha nincs a nyakamban egy rakás tetves farkas.
Coyote-ok nem jelentettek veszélyt,de négy farkas azért már kellemetlen.Mire lerendeztem őket a legendás állat a francba elhúzott.(#9788) Mike
Melyik a rúgás gomb?
Nézd gyors utaztam és épp csak megérkeztem erre nekem estek,nem volt időm arra sem hogy át gondoljam mit tegyek,elő a dupla shotgunt és bele a tömegbe.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
ahogy mész délnek, van ott balra egy út. ott már a játék elejétől jöttek farkasok
még videóm is van róla, csóró koromból, amikor még a tetemet is elcipelem a henteshezlegendary meg kicsit lejjebb a folyón, a hídon túl szokott tenyésznyi, simán le lehet szúrni egy késsel
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz bendegruz #9779 üzenetére
Husky nekem elérhető,de nekem nem az van,sajnálom elküldeni a régi kutyát amit még kis szinten vettem.
Husky magasabb szintet igényel.(#9780) p a s s e r
Azt sose felejtem el amikor valaki a kocsim elé állt és úgy akart ki rabolni,mekkorát repült.(#9778) Mike
Nekem is ott van.Szerintem nagyon jó,pont mellette van a fast travel,meg az orgazda és egyebek.[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
válasz p a s s e r #9780 üzenetére
nem is kiszállításkor löttek le, hanem az egyik bootlegger mission közben..
pont aznap kezdtem a moonshine role-t csinálni
nem is értettem mire volt ez jó nekiAsus Rog Strix Scar III
-
p a s s e r
őstag
válasz bendegruz #9777 üzenetére
nem tudom... én már nemtom hány száz moonshine pakkot szállítottam ki eddig, a java részét teli szervereken és szinte sosem volt ilyen gondom... sőt, nem is tudom, hogy volt-e... ellenben baromi sokan besegítettek csak úgy (tök idegenek)... védtek, takarították el az ellent, ahogy én is másoknak... sajnos a sok ilyen apró jelenet eltűnt (k. jók is voltak), mivel tök üres minden... nekem jobban tetszett úgy, hogy voltak népek...
-
bendegruz
őstag
lehet átteszem akkor máshova én is ...
más:husky kutya hogy lehetne a táborban?
nem lehet választani csak a másik négyetAsus Rog Strix Scar III
-
bendegruz
őstag
válasz p a s s e r #9768 üzenetére
De látod, ha 5 emberből 1 ilyen, akkor 20-25-Ből mégtöbb..
Asus Rog Strix Scar III
-
Plata
félisten
Srácok,gyors utaztam strawberry-be mert napi küldihez kellett.
Erre érkezés után azonnal megtámadott egy falka farkas és coyote és volt velük egy legendary is,de azt nem sikerült lelőni.Jól ki is fogytam lőszerből,5 shotgun lőszerem maradt.
De mi ez a hülyeség hogy a város határában támadnak meg?
De legalább kiderült hogy két falka bajkeverő gyökér is fel fér a lóra.
Bár a bőrük sokat nem ér,mert mindet lefűrészelt csövűvel altattam el.
Legendary-t sajnálom hogy elmulasztottam,de farkasokkal meg gyökér coyote-okkal vívtam harcot. -
p a s s e r
őstag
-
p a s s e r
őstag
[link]
hívj meg, én bemegyek... maszkban...[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
A moonshine shack-ot hova érdemes tenni ahol nyugi van?
Ma elkezdtem a rolet erre az egyik küldetés közben egy idióta lelőtt...
Na ezért szeretem ha üres a szerver.Asus Rog Strix Scar III
-
sormo
tag
Egyre több az esemény az utakon.Van aki fuvart akar van aki csak kirabolni, most egy csóka lógott fejjel lefelé a fán felkötötte valaki...
-
sormo
tag
válasz p a s s e r #9759 üzenetére
Én meg kocsmára adtam a fejem elkezdtem berendezni mulatgatok egymagamban senki nem tér be egy pohár cefrére hiába invelek...
-
p a s s e r
őstag
az sem rossz... én már jó ideje ki sem léptem a táboromból... de rászoktam a netes rendelésre, csak megnyomom a "j"-t, kiválasztom, hogy mit szeretnék és már hozzák is a bölényes tesco-ból...
-
sormo
tag
válasz p a s s e r #9757 üzenetére
Ne csodálkozz ha megbüntetnek, biztonság kedvéért 2métert hordok...
-
sormo
tag
-
bendegruz
őstag
azért érezhetően több játékos van a sessionokban
volt olyan hét, hogy szinte senkivel nem futottam össze, most a napokban azért már 1-2 ember az utamba akad
de így még teljesen jó sztemAsus Rog Strix Scar III
-
LP700-4
tag
válasz arcitec #9739 üzenetére
Az ALT-Tabolással szerencse soha nem volt bajom, de most nézegettem a beállításokat és az a helyzet áll fent, hogy a legújabb driver a 456.55-os működik rendesen, ha DX12-ben megy a játék és nem a Vulkannal. Csak ugye DX12-ben sokkal rosszabb a játék teljesítménye, mint Vulkannal. Most vagy a játék napokban jött frissítése rontott el valamit, vagy az új driverrel nem kerek valami.
Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ
-
-
Plata
félisten
Én futva üldöztem a moose-t.Mert szekérrel vadásztam.
Másik most láttam repülő szarvasokat.
Van horn trade post-ra adtam el bőrt,amikor mentem át az erdőn annesburg mellett azt láttam hogy a levegőben van pár szarvas.Mielőtt jobban megnézhettem volna őket le estek a földre és elszaladtak.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ma a táborom megint a legtutibb helyen volt,Brandywine drop felett a vasúti sín mellett a tóparton.Le hívtam szekeret mentem vadászni,lőttem egy perfect szarvast,feltettem kocsira és megnéztem a tó másik oldalán mi van,ott volt egy rakás moose,ami a legdurvább hogy két darab legendary volt köztük.A játék nem is szólt hogy legendary állat van a közelben.Nem tudtam mind a kettőt lelőni,mert egyet sem volt könnyű,vagy 15 lövés kellett belé RBR-el.
-
arcitec
addikt
válasz LP700-4 #9738 üzenetére
Azért derítsed ki mi lehet a gond, mert van úgy , hogy a játék addig nem indul el, míg nem frissíted a drivert... Egyébként már én is raktam vissza régebbit, de az mindenkinél rossz volt, hogy az ALT+TAB-al nem lehetett kimenni a windosba.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
LP700-4
tag
Más is tapasztalt olyat, hogy a 456.38, 456.55 Nvidia driverrel nem megy a játék?
Ma feltettem mindkettőt, de mindig kifagy ahogy belépek onlineba.Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ
-
p a s s e r
őstag
hát az tényleg k. jó lenne... nem sokkal ezelőtt kóstoltam bele a posse-s dolgokba és egy baromi jó, új világ nyílt meg... csak sajnos mindkét srác eltűnt, és én meg kóválygok magányosan...
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #9732 üzenetére
Engem nem zavar hogy nincs sokan. Mondjuk az jó lenne ha tudnánk együtt játszani, de hát ez van.
-
p a s s e r
őstag
á, üres ez sajnos, mint mostanában mindig... ma is voltam tök egyedül, vagy egy órán át... meg a köd... ez a lófej köd szvsz, mert kb. a lovam feje a tegtávolabbi dolog, amit látok... az még úgy dereng távcső nélkül is... na meg ha ilyen baromi kevés embert pakolnak egy session-ba r*-ék, akkor minek adnak olyan napit, hogy tölts ki négy italt (különbőző) játékosokak? vagy a részeg interakciósat... na mindegy, amúgy tök jó játék, csak a pezsgés hiányzik nekem...
ma kicsit elfáradt ma a az rbr-em, nem figyeltem, hogy mennyire koszos... abból kezdtem el sejteni, hogy elkezdett finoman megváltozni a lövés hangja... lassan, de határozottan...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
bendegruz
őstag
max 5 ember volt ma összesen egy sessionban, ugy 2 órát játszottam
Asus Rog Strix Scar III
-
negyven2
veterán
válasz Triathlete #9726 üzenetére
Igen ez furcsa kb. 3 és 5 között csupa full lobby, most meg megint üres minden.
-
Plata
félisten
válasz bendegruz #9719 üzenetére
Ami újdonság hogy nincsenek legendary állatok,a szokott helyeket végigjártam,de semmi.
Kb egy óra alatt nem találtam egyet sem,játékosokat igen,meg Saint Denis mellett a mocsárban éjszaka fura jelenséget láttam,csak pillanatokig tartott de fura volt,olyan volt mint egy atom villanás.Felvillant a nagy fény majd mint egy lökéshullám eszetlen nagy sebességgel elment.Csak lestem hogy mi a szar ez már megint. -
Plata
félisten
válasz szTotyy #9715 üzenetére
Nem tom,de tuti volt,fél napot el lébecoltál és nem zavart senki,lehetett végre bárhol nyugisan pecázni,kivéve ha valami idióta szarvas nem lökött a vízbe be.
Mondjuk az is hecc volt,amikor pecázás közben bezavart a szarvas a vízbe,utána meg üvöltve kergettem az erdőben.
De már hetek óta valamiért mindig üres sessionba kerültem,nem láttam játékosokat szinte soha.[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
Néhány hetet átaludtam, mi is volt ez a kis lobby?
-
negyven2
veterán
Mondok jobbat. Egy pár, a Naturalist update-el érkező bug, nem csak az Online-ba, hanem a Story részbe is bugokat okoz. pl. a hosszú (főleg női) hajak bugja (lényegében lebegnek a karterek körül a levegőben) azok a sztoriban is jelen vannak, vagy pl. az eltűnő outfitek is megvannak.
-
bendegruz
őstag
Én még a moonshine rolet sem kezdtem el.
Sőt még az online storyt sem.
Ugy voltam vele, ha megunom az eddigit akkor legalább van mihez nyúlni.
De azért jöhetne újdonság.
Mert az állattá változás meg a havi 1-2 plusz legendás állat nem épp újító jellegű.Asus Rog Strix Scar III
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest