Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
De, a modder passzívban is veszélyt jelent. Teleportált már rám ketrecet modder, amiben puma volt. Mivel a puma npc, ezért a passzív semmit nem ér. De még mod sem kell ahhoz, hogy valakit megölj passzívban, csak egy kis kreativitás. Amióta ez megy, én public közelébe sem megyek, mert láttam már modmenüt, tudom, hogy milyen info jelenik meg a teljes sessionről benne, így pl. 0 player interakcióval is kaphatod a bant, ha épp olyan kedvű a modder. Nekem arra meg nincs szükségem, hogy más hülyesége miatt bukjam az accountot, úgyhogy a GTA-ban csak inv only sessionbe járok fel néha kocsikázni. RDR online-ban pedig amint moddert látok, megy az alt+f4. Sajnos így sem zárható ki semmi, de legalább nem állok le a hülyékkel "vitatkozni".
-
lo_jo
senior tag
Az annyira jó GTA-ban,még a modder is mehet a picsba.
X doubt, jelenleg ott tart a GTA, hogy még single-ben is meg tud ölni a modder, a passzív nem akadály. Van olyan GTA spedrunner, akinek ezért bukott egy runja, pedig ők egy jóval korábbi verzión nyomják, nem is tudnak felmenni online-ra azzal. Elég annyi, hogy valaki tudja a rockstar ID-t. Na ezt kéne előbb javítani.
-
lo_jo
senior tag
Nekem konkrétan a ló szerszáma van a nevemben, de nem csak itt, soha sehol nem volt még belőle gondom, csak twitchen íratta át velem egy magyar global mod (amikor még volt global mod titulus), de a magánhangzók nélküli verzió maradhatott. Látok ennél durvább user és lóneveket, ráadásul angolul, én sosem féltem, hogy instant ban lenne a vége.
-
lo_jo
senior tag
3 rendszeresen használ lovam van: SJP (aka Sarah Jessica Parker), Rubint és Réka.
-
lo_jo
senior tag
-
lo_jo
senior tag
válasz L3zl13 #12639 üzenetére
Valóban, azonban a lehetőség még nem fog nálad problémát okozni, de amikor megöl valamelyik küldetés közben vagy rádteleportál egy pumát, az igen. Tehát jogos, a bug a gyenge zár, az, hogy a betörő elvitte az értékeidet, már incident. Az viszont továbbra is kabaré, hogy ezzel a R* továbbra sem tud mit kezdeni, de az új generációs GTA verzión dolgoznak ezerrel.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #12634 üzenetére
Igen, kicsit furcsa, mert van 5 1%-os coin, mégis mindig csak 1 hiányzik a teljeshez.
-
lo_jo
senior tag
Az a baj, hogy PC-n nem mondható meg egyértelműen egy R* játéknál, hogy mi a bug és mit okoznak modderek. GTA-ban a single player story játékodba bele tud nyúlni egy modder, ha tudja a megfelelő infot rólad. Nekem is volt szerencsém tegnap modderrel itt is, 2 tagú posse, a leader lvl 300 környékén, a haverja lvl 3, mindkettő párducokat spawnolt, teleportált, repült. Az egyiket egyszer lelőttem, onnantól god mode is jött, nem fogta őket se a robbanás, se a tűz, se a golyó. Épp ástam volna ki egy random spotot (amire egyébként megvan a százalékos esély [a collector térkép wikijén], hogy mit adhat), de nem tudtam. Sessionváltás után ment minden tovább simán.
-
lo_jo
senior tag
Szerintem ő a storyról beszél, mert online sehogy nem veszik el a megvett lovad.
-
lo_jo
senior tag
válasz CactuS #12104 üzenetére
Egy streamernél mindig kicsit rosszabb a helyzet, mert sok modder (és sima játékos is) meg akarja mutatni, hogy ő jobb, de az a része itt és GTA Online-ban is igaz, hogy elég egyszer összeakadnod egy hülyével, utána addig követ, amíg ő akarja. GTA-ban ez jelenleg ott tart, hogy invite only sessionbe is utánad tud menni ID alapján. A hétközbnapokban, átlag játékosoknál valóban elég szokott lenni egy sessionváltás, hacsak nem haragítottad valahogy magadra a moddert.
-
lo_jo
senior tag
Az elején még többször meg fognak támadni az ügynökök, ahogy haladsz a role szintezésével, a 19. szintnen van a Protection unlock, amivel ez csökkenni fog. Akkor csak megállítanak, de tovább is engednek vagy meg sem állítanak.
-
lo_jo
senior tag
Tehat aki szerint a gta online a sessiontol fuggetlenul megolo, teleportalo, “bortonbe zaro”, stb csalok miatt szar es elvezhetetlen, ha nem glitch sessionben nyomod (amibe ugyanugy “utanad megy”, ha akar), az luzer meg hulye hozza es a masok jatekat teszi tonkre. Mindent ertek, igy azt is, hogy miert nem kovettem a topicot egy ideig. De tudom, velem van a baj, mert a gta online is jo, csak glitchelni kell es en is masok jatekat rontom el azzal, hogy nem jatszok olyan szarral, ahol attol fuggetlenul meg tud olni egy csalo, hogy nincs is abban a sessionben, mint en.
-
lo_jo
senior tag
válasz almalé #10949 üzenetére
Eddig minden tárgy fix helyen volt egy adott ciklusban, most az értékesebbek random találhatóak meg. Vagyis nem random, de egy adott szorzó szerinti eséllyel. Régen körbementél az összes gyűrű helyszínén az online térkép alapján és megvolt a szett a végére, most pedig így működik.
-
lo_jo
senior tag
válasz negyven2 #10945 üzenetére
Ezzel teljesen egyet értek, a collector nerf előtt gyakorlatilag pár nap játék után annyi pénzed lehetett, hogy nem győzted költeni, aranyból meg kb egy hónap alatt lett annyi, hogy minden role, pár jobb ló és még ruha is futotta. Várható volt, hogy ezeken változtatnak, inkább a változtatás mértéke a durva. Főleg az aranynál, mert GTA-ban legalább nincs külön currency, kifarmolhatod bármivel a következő pénztermelő egységed árát, de itt hiába jön a dollár az egyik role-ból, ha a következőhöz megint arany kell. Rettenetesen átestek a ló túloldalára. Valahol a kettő állapot között lenne reális az "árfolyam", úgy a türelmetleneken lehetne nyerni valós pénzt, de nem csesznének ki azokkal, akik hajlandóak egy kicsit grindolni.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #10923 üzenetére
Én eddig is így csináltam, elengedtem a napi sorozatot, elengedtem a végtelen és céltalan grindolást, amikor kedvem volt, beléptem, csináltam, amihez kedvem volt, aztán ráhagytam. A pass végéig bőven van idő, közben van és lesz más is, nálam pl FlightSim és Cyberpunk. A dollár kiadásokat bőven lehet fedezni, aranyból pedig eddig is bőven elég volt a meglévő 170, mert nem volt mire költeni. Megéri-e a pass? Szerintem sosem érte meg, most talán a 3 hús egyszerre sütése és a wilderness camp fast travel az, ami "megéri", de lehetne élni nélkülük is.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #10113 üzenetére
Oda van írva minden egyes kuponhoz, hogy meddig érvényes. A passban kapottak sosem a pass végéig jók, hanem még utána is érvényesek, most épp november 30-ig.
Az off hand holster rank 25 fölött elérhető a gunsmith-nél, accessories-ban a gun beltek után vannak.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #10068 üzenetére
Az előző és a mostani pass idején is xp szerzés miatt elhasználtam az összes térképemet, nem volt semmi problémám. Megnyitod a térképet a táskádból, megjelöli a sárga kört a térképeden, aztán az online térképen megnézed, hogy mik azok a helyek, ahol lehet a láda, körbeszaladsz rajtuk. Mindig csak 1 helyen lehet, érdemes tenni egy kört az összes pontnál, ha nincs több, 100%, hogy nem lesz bajod a kinyitásával.
-
lo_jo
senior tag
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #9968 üzenetére
Egy kicsit igen, de főleg olyankor szoktam, ha nincs ellenőrzés vagy van, de átengednek, akkor nem kell lövöldözni, nem sérül a szállítmány. Igazából csak pár perc extra idő, de unalmas, ezért soknak tűnik.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #9959 üzenetére
meg az is igaz, hogy lehet akár egy egység good(s)-ot is kiszállítani, de az nagyon sokat lop a profitból, nameg rengeteg idő...
Én az ilyenekre mindig úgy tekintek, hogy RDO-gold váltás. Amikor van az a napi, hogy x időn belül menj el 2 helyre, akkor a fast travel pár dollárja is egy ugyanilyen. Ha meg kb 5000 dollár fölött vagy, nagyjából letojod. A moonshine-ra pedig úgy szoktam, hogy megnézem a napikat, ha van ilyen távolságos, akkor kiviszek egyet, utána egyből egy főzés, csinálom a többit, addig el is készül és mehet a második.
-
lo_jo
senior tag
válasz arcitec #9938 üzenetére
Miért kéne a fejleszőkkel kokettálni, amikor minden le van írva bárki számára elérhető forrásokban? Rengeteg info van a R*-tól közvetlenül, a maradék pedig elérhető redditen, még túrkálni sem kell nagyon hozzá. Vagy csak nekem evidens, hogy idegen nyelvű forrásokból pillanatok alatt lehet tájékozódni?
-
lo_jo
senior tag
Kimaxolashoz nagyon keves lesz a 970. Tobbnyire low, nehany medium es meg igy sincs 60 fps benchmarkokban, bar azok 1080p videok. Hiaba 1060 6gb az ajanlott, azzal sincs meg a max grafika kozeleben sem ertekelheto sebesseggel. A proci kevesbe lesz problema, erosen vga limites a jatek.
-
lo_jo
senior tag
válasz pendre54 #9563 üzenetére
Félreértetted, nem UEFA vagy FIFA szintű dologra gondoltam, hanem szervezett, de amatőr ligás játékra, mint nálunk az egyik kocsma által szervezett városi kupa. Voltak ilyen eredmények, bár nem a döntőben, a fiatalabb korosztály megjelent hajnalig bulizás után, hogy majd megverik az öregeket. Csak az öregeknek ez volt a sokadik szezonja együtt. De ha leveszed a kettest az elejéről, akkor is még a 7-8 gól is megalázó, mégis láttunk már nem egyszer ilyen nagy égést.
A Rockstarnak abból van eladás után további pénze, hogy egy bizonyos réteg boldog boldogtalanba beleköt. Ha az elszenvedő fél egy kicsit nagyobb pénzköltési hajlandósággal és kevesebb kitartással van felvértezve, de nem tud trader eladásokkal pénzt termelni magának, akkor meglóbálja a mastercardot és vesz egy pakk aranyat. Ugyanez történt GTA Online-ban, amikor azt hitted, hogy nem nagyon lehet rosszabb, megjelent az Oppressor mk2 és a grieferek verték a seggüket a földhöz, mert soha nem volt könnyebb a solo játékosok kiszállításait elrontani. Viszont az Oppressor sem automatikus win, mert páran összeállva és megfelelő járművekkel és skillekkel felfegyverkezve elég könnyen leszerelhető.
A Rockstar pedig nem a bíró, hanem a FIFA/UEFA/akármi felett álló istenség ebben a helyzetben, mert nem csak a szabályokat tartatja be, hanem írja is őket, sőt, bármikor a kedvére módosítgatja. Ha valakit jogos szidni a helyzetben, az a Rockstar és a játékainak online világához való hozzáállása. Továbbra is azt mondom, hogy a GTA Online után semmi meglepő nincs az itteni mechanikák "agresszor favorizálásában".
-
lo_jo
senior tag
Én a hangár töltésre mentem rá egyszer, mert szeretek a gta-ban repülni. Semmi nem indokolta, ráadásul teljesen egyedül, úgyhogy még unalamasnak is nevezhető, de napi 1-2 ládával elvoltam, megtelt, aztán eladtam, amikor szorzós volt. Szerintem ez volt a legutolsó nagyobb gta loginem, legutóbb a yacht küldetéseket is félbe hagytam, mert nem érdekelt már. Majd ha jön új heist, visszatérek, addig meg berepülöm a világot flight simben.
-
lo_jo
senior tag
Tudom, én is ezt csináltam, csak nem ph sessionben. Kihasználni egy kiskaput határeset, de tényleg senki nem jár rosszul vele és nem egy percek alatt milliókat termelő glitch.
p a s s e r érti, hogy mire gondolok. Hozzá teszem, szerintem ti félreértettetek, ahogy a múltkor is. Nem védem a támadókat (nem feltétlen grieferek, mert lehet, hogy tényleg a material kell nekik, nem csak az öröm), de nem is pocskondiázok meg lakatos kevinezek miattuk. Elfogadom, hogy a R* ezt adta. A pénztárcámmal már nem tudok szavazni, max úgy, hogy nem veszek aranyat, de az egyébként is felesleges szerintem, nagyon könnyű annyit összeszedni, hogy bármire elég legyen, utána meg már csak tankolni kell a későbbi update-ekre készülve. Viszont a játékidőmmel szavaztam, bár ott sem a támadások miatt. A naturalist role a játékba szerintem nagyon passzol, viszont még a patchek után is ugyanazt a pár állatot tudtam csak küldetésben elérni heteken át. A free roamban megfelelő időben, megfelelő időjárással a megfelelő helyen lenni pedig unalmas lett egy idő után, így elengedtem és most inkább a flight simulatorba rakom a szabadidőmet.
-
lo_jo
senior tag
válasz Triathlete #9551 üzenetére
Ha szerinted minden cigány lop és mindenki, aki lop, az cigány, akkor a baj szerintem nem velem van. A rasszizmus pedig nem csak rasszokra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
Megint ott tartunk, mint korábban már jópárszor. A játék ad lehetőséget valamire, sőt, fel is hívja rá a figyelmed, te pedig hozol egy döntést, hogy nem élsz vele. Idáig teljesen rendben vagyunk. De azzal, hogy ráerőlteted a saját játékstílusod másra és egyből megy a mérhetetlen pocskondiázás, átesel a ló túloldalára.
Nem a legjobb, de a szememben egész közel álló példa:
Ha egy focicsapat a kupadöntőben a 26. rúgott gól után belövi a 27-et, nem kérhetünk rajtuk számon semmit. Szabályosan játszanak, élnek a keretek adta lehetőséggel. Sportszerűek? Kérdéses. Szerintem azzal sem lennének sportszerűbb, ha csak 2 gólt rúgnak, mert arról szól a sport, hogy a körülményekhez képest a lehető legjobbat nyújtsa valaki, de ez egy eszmeiségbeli különbség. Viszont ahogy a másik csapatnak is megvan a lehetősége, hogy jobbá váljon és ne kapjon 27 gólt vagy esetleg rúgjon 28-at, úgy neked is megvan a lehetőséged, hogy posse-ba csatlakozz vagy a sajátodba hívj társakat és együtt, egymást megvédve szállítsatok. Ha így sem elfogadható számodra, akkor sem az a megoldás, hogy mocskos szemétnek, alávaló gecinek és lakatos kevinnek hívsz bárkit, aki a szabályok szerint játszik, szavazz a pénztárcáddal (előre nehéz, de én nem vártam mást a GTA Online utána a Rockstartól) vagy a játékidőddel.A modderek teljesen más lapra tartoznak, ők éghetnének a pokol tüzén felőlem is
-
lo_jo
senior tag
Gyönyörű nem is annyira burkolt rasszizmus egy játékmechanika miatt, amire egyébként a játék üvöltő piros színnel hívja fel a figyelmet és le is írja, hogy nem pénzt kapsz érte, hanem a saját trader role-odba materialt. El kéne fogadni, hogy a R* ilyenre tervezi a játékot, alapvetően nem solo a legtöbb kontent benne, de lehet egyedül is csinálni. Csatlakozz meglévő posse-hoz vagy indíts sajátot, akkor a többiekkel meg tudjátok védeni egymást. De ezért lakatos kevinezni elég ciki.
-
lo_jo
senior tag
Bőven játszható lesz és nem is minumon, a kezdeti hibaüzenetesdi és kidóbálósdi már alapvetően megszűnt, az online-ban szoktak lenni különböző bugok, amik között van disconnect, de a storyt nem érinti. Viszont a hivatalos ajánlott gépigény nagyon messze van a valóságtól, ha azt egy kimaxolt beállításra értjük.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #9406 üzenetére
De tudsz, csak defensive-ben kevesebbet sebzel, nem csak kevesebb sebzést kapsz, így ha betonikozott és megfelelő kártyái vannak, nagyjából esélytelen, hogy egy lövéssel leszedd.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #9248 üzenetére
Semmi, a rockstar nem garantált semmilyen rendelkezésre állást, valószínűleg ők sem örülnek, ha valami épp nem megy, pörög a veszteségszámláló minden egyes döccenéskor vagy leálláskor. Nálam most egyébként hibátlanul működik, elszámolta a napit, megkaptam az aranyat.
Ja és ezt érdemes figyelni, ha probléma van: [link]
Nem feltétlen fog mindig minden működni, ha minden zöld, de ha sárga vagy piros, akkor garantált a sikertelen belépés. Viszont ez még mindig nem mutatja azt, hogy pl. a data centerrel a külső kapcsolat milyen, mert ott lehet a helyi szolgáltatónál is probléma. Korábban dolgoztam olyan projecten, ahol az USA egy elég nagy data centerében lakott mindenük és a helyi szolgáltatónál volt valami gond. Hiába volt több vonal is, ha a fő kapcsolat kiesik, a tartalékok nem tudták ellátni a teljes forgalmat, amit rajtuk kívül még sokszáz másik cég sokmillió másik ügyfele használt.
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz Triathlete #9063 üzenetére
Nem a taborodban a wardrobe-ban? Mintha remlene ott gomb erre a maszkoknal.
-
lo_jo
senior tag
válasz negyven2 #8942 üzenetére
Posse és egyéb mókáknál megérteném, de 0 ember a friendlistemen, 0 posse, még magamnak sem csináltam sajátot, hogy randomokkal lehessen a posse napikat letudni. Ott volt valóban a spawn, ahol utoljára jártam, collector körömet nyomtam, de ki kellett lépnem. 2 órával később pedig egy solo játékos egy 1 fős bh-t csinált. Odasétáltam, addigra már felpakolta a lóra, ment egy oda-vissza hat flick és vitte be. A másik eset is hasonló volt, csak ott már menekült előle a target, de szintén pirossal ott volt a térképen, elvihettem volna előle.
-
lo_jo
senior tag
válasz negyven2 #8940 üzenetére
Nekem volt 2 eset is, amikor free roam spawn-nal egy bh lövöldözés mellé rakott le és ugyanúgy láttam a piros jelet, mintha én csinálnám a küldetést. Lehet, hogy bug volt, de akkor is, el tudtam volna vinni a delikvenst a másik elől, aki közben lelkesen lövöldözte a sleppet, még az eagle eye is ugyanúgy kiemelte, mint a saját küldetésnél.
-
lo_jo
senior tag
válasz negyven2 #8929 üzenetére
Akkor miért nő a payout? Logika 101: Amikor felszeded a bh targetet, pirosan fogsz világítani a közelben lévő játékosoknak és szól is nekik a játék, hogy HAHÓ, ITT EZ A SZERENCSÉTLEN, MEGCSINÁLTA A KÜLDETÉS NAGY RÉSZÉT, VEDD EL TŐLE. Ha ilyen "ellenséges környezetben" túl tudsz élni, akkor kapsz nagy jutalmat. Ugyanez igaz az ugyanígy működő GTAO küldetésekre. Ha sightseerezni akarsz egy teli lobbyban, akkor neked menni kell és felszedni 3 táskát, a többieknek meg elég téged megölni és már "nyertek" is. Ha meg tudod védeni magad (vagy ügyesen manőverezni, elbújni, stb), nagyobb a jutalom, ha "gyáván" csak letudod a legrövidebb idő alatt, akkor nem jár annyi, de nem is volt annyi esélye a többieknek rá, hogy meghiúsítsák a pénzszerzésedet.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #8892 üzenetére
Trader és bh +50%.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #8706 üzenetére
Pontosan, mert a szett bevaltasaert is kapsz role xp-t es penzt.
-
lo_jo
senior tag
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #8683 üzenetére
A szeker nalam az istallos tarolas-aktivva tetel ota mindig jon, a lovon megjeleno random borok meg mar regota vannak, de csak vizualis, ha megnezed a horse cargot, nincs ott semmi. A fegyver koszolodassal igazabol nem is foglalkozok, minden nap azzal inditok, hogy pucolom azokat, amiket hasznalok. Mondjuk pvp-n kivul nem is igazan erzodik, hogy annyival rosszabb lenne koszosan. A moonshine is fagy meg mindig, ezek szerint neked szerencsed van vele, mint nekem a szekerrel.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #8677 üzenetére
A fegyver nem kopik, hanem koszolodik, akkor is, ha nem hasznalod, de eso eri vagy vizbe/sarba mesz vele.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #8578 üzenetére
Bementél az istállóba és ott sem elérhető a szekered?
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #8547 üzenetére
Igen, lehet, hogy a random helyeken megtalálhatóak, de arra eddig volt egy meghatározott esély, itt van leírva: [link]
Ha lesz időm, megyek egy olyan kört, hogy megnézem előtte, miből mennyi van, de ilyen kis százalékokra nem lesz mérvadó. -
lo_jo
senior tag
Megvan a hunting/bh wagon hibára a "fix": menj az istállóba, "tárold le" mindkét kocsit majd tedd aktívvá, utána már hívható megszokott módon az L menüből. Lekopogom, ezen kívül semmilyen más hibával nem találkoztam.
Az új role nem egy eget rengető valami, de a legendary jópofa, viszont szerencsére jött jópár quality of life javítás/update.
Az egyik már itt is volt említve, végre a tab wheelből választhatóak a craftolt ételek, a másik egy apróság: a szabónál a katalógusból enterrel kiválasztás után lehetett space megnyomására könnyen "előnézni" az adott ruhadarabokat, hogy hogyan is állna a karakteren. Ha ebből a listából kiválasztottál egy ruhát, hogy megnézd a szín opciókat, akkor a space megnyomásával visszarakott a listára, de jópár ruhánál nem arra az elemre, amit kiválasztottál, hanem pár sorral alá/fölé, most végre ugyanoda dob mindegyiknél.
A pass tartalma pedig olyan, amilyen az előző is volt. A collector "randomizálása" az értékesebb szettekre nem lenne gond, de úgy tűnik, hogy nem fair. 3 nap coingyűjtés után is csak 2 vagy 3 érmével lettem közelebb a teljes szetthez, pedig végigmentem minden helyszínen. A passból kellett a collectibles parcel, hogy teljes legyen. Szerencsére xp gyűjtésre megteszi a kártya-tojás-alkohol kombó is, de ha ilyen lesz a fosszília is, akkor max mindegyiket kipörgetem egyszer és hagyom a francba.
-
-
lo_jo
senior tag
válasz Mr.Franczy #8323 üzenetére
Rockstart ismerve annak is örülni kell, ha GTA-ba be tudsz lépni, amikor terhelést kapnak a szerverek, nemhogy RDR-be.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #8317 üzenetére
Az alap megjelenés este 7-kor volt, ha jól emlékszem.
-
lo_jo
senior tag
Csak akkor volt captcha szívás, amikor az ingyen GTAV miatt lehaltak a szerverek, pc-n is hibátlanul megy, ha még élő email cím van az account mögött.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #8092 üzenetére
Itt tudod megnézni, hogy mi járt a szintekhez. A felső sorban az ingyenes, mindenki számára elérhető jutalmak vannak, az alsó kettőben pedig a 40 aranyért kiváltható extrák. Ezeket egyből elérhetőként megkaptad, nem úgy, mint a role szintezésnél, hogy a feloldás után még meg kell venni. A mystery reward kuponokat azóta is várjuk, hogy beválthassuk, legalábbis én nem tudok róla, hogy lett volna eddig bármi.
-
lo_jo
senior tag
válasz SkyTrancer #8067 üzenetére
Félig meddig ez itt is igaz, csak itt nincs az a mennyiségű páncél és fegyver, mint a division-ökben. A PvE kell a szintlépések miatt, ahogy p a s s e r is írja, ezzel nyitod meg a fegyvereket, lovakat, nyergeket, kengyeleket, craftolható dolgokat. A játékban eltöltött idővel fog javulni a 3 mutatód maximuma (health, stamina, deadeye). A 4 role pedig ad egyéb PvP során nagyon hasznos skilleket, pl a bounty hunter ha jól tudom feloldja egy bizonyos szintjén a sprint/vágta közbeni deadeye lehetőségét, ami nélkül PvP meccsen jóval esélytelenebb vagy. A collectorral pedig ha megnyitottad és megvetted a fémdetektort és az ásót, szó szerint fél nap alatt annyi pénzt farmolhatsz, hogy meg tudod venni az értelmes fegyvereket és a töltényeket. Abból a szempontból viszont tipikusan ugyanaz, mint a division, hogy kezdőként nincs túl sok esélyed a megjelenés óta folyamatosan játszó és PvP-ző ellen, hiába tudsz jól lőni, kellenek a szintekkel és a játékban töltött idővel feloldott dolgok.
pendre54: Ez az első alkalom, hogy megölték multiban a lovadat? Online töltött idő kell hozzá, hogy le tudd hívni újra a sajátodat. Addig elvagy valamivel, amíg le nem telik az idő (talán 3 vagy 5 perc), ezt elküldöd flee-vel és fütyülsz, ha elment, akkor visszakapod a sajátodat.
-
lo_jo
senior tag
Már a játék is csal, nem csak az afk-zók
-
-
lo_jo
senior tag
Most direkt megneztem, 5 perc utan rakna ki a verseny, a sima free roam pedig meg mindig 15 perc. Irsz egy makrot a gamer billentyuzetedhez, hogy 4,5 percenkent nyomjon egy w-t es otthagyod a gepet. Ha nagyon “profi” akarsz lenni, akkor kis szorassal allitod be az idokozoket es a billentyu lenyomas idejet is, meg beleveheted a meccs vegi entert es a kovetkezore ready-zo f-et is. Szerintem sem eri meg, mert en collector kozben is megnezek egy sorozatot a masodik monitoron, de igy meg annyi energiat sem kell belefektetni a jatekba.
-
lo_jo
senior tag
válasz arcitec #7857 üzenetére
Rosszul állsz hozzá. Ők 15 percig SEMMIT nem csinálnak, valószínűleg nem is a gép előtt ülnek. Mivel 0 befektetett energia, így az 5x annyi arany értelmezhetetlen is, mert azért tenni is kell.
A játék 15 perc után rak ki, de nehogy azt hidd, hogy a célban mozognak, fél perc összerakni egy makrót, ami percenként lenyom egy billentyűt, így "aktív" maradsz a játék szemében.
Ha pedig nekiállsz szimulátorozni, rájössz, hogy ott is vannak olyanok, akiket még az sem érdekel, ha büntetés van, ki fognak lökni, mert gyorsabb vagy és ez nekik nem tetszik. Nézd csak meg, hogy mi történt Lando Norrisszal a virtual Indy versenyen.
-
lo_jo
senior tag
válasz Mr.Franczy #7697 üzenetére
Bekapcsolod a cinematic kamerát.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #7609 üzenetére
Sehogy sajnos. A megvehető lovak mind egyéni lovaglásra használhatóak, hiába work a kategóriája. A szekér elé befogott lovakat a játék adja és a szekér tulajdonságában a ló is benne van. Mivel a szekerek semmilyen formában nem fejleszthetők, így marad az, ami a legelején van. Sajnos mind elég gyenge.
-
lo_jo
senior tag
válasz p a s s e r #7582 üzenetére
Nincs, csak biztosítást lehet rá kötni, ami erősen ajánlott.
-
lo_jo
senior tag
válasz jozefgucci1 #7503 üzenetére
Ja, hogy te az npc támadókra gondolsz. Akkor ez bizony így lesz. De még az alap repeaterrel sem nehéz őket kiszedni. Leszállsz a szekérről kicsit hamarabb és kényelmes távolságból, fedezékből kiszeded őket egyesével.
-
lo_jo
senior tag
válasz jozefgucci1 #7454 üzenetére
Elfelejtettem, de most rákerestem, 14. szinttől lehet megvenni a botot és csalikat a boltban. Vagy rendelni a katalógusból (alapból J hosszan), mint kb. fegyvereken kívül mindent. Érdemes használni. Sőt, ha valamiből sokat veszel, akkor a legjobb a játékon kívüli online elérhető katalógus. Nemrég akciós volt a töltény jópár fegyvertípushoz, de ingame egy idő után nagyon sok idő volt a tranzakció. Online pedig villámgyorsan lement az egész. Itt éred el bejelentkezés után: Katalógus
-
lo_jo
senior tag
válasz jozefgucci1 #7452 üzenetére
Ha jól rémlik, a carbine repeater az alap, az vadászásra nem túl jó. Ezért ajánlottam, hogy inkább pecázz, a kis és közepes halakból nagyon sok lehet nálad, ezeket könnyű kifogni is, nem kell cipelni, mint a nagyot. Ezen felül gyűjts növényeket. Mindent, ami a szemed elé kerül. Az orvos (2 van a térképen, Valentineban és Saint Denisben) megveszi, simán eladhatod mindet, majd találsz később, amikor kell a craftoláshoz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest