Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaplap-proci probléma
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Srácok akkor mi van ha legendary küldi közben nem szedálom az állatot hanem lepuffantom RBR-el?
-
Đusty
addikt
Na meg van a legendary cross fox, hogy rohadjon meg.
Kár, hogy a küldetéseknél nem lehet normálisan válogatni azokat is beadja mik már megvannak, így sosem lesz meg az összes. Ha meg csak bóklászom a környéken nem adja be a legendarykat.[ Szerkesztve ]
-
p a s s e r
őstag
na most ezt a táblázatot nézegetve jutott eszembe egy régen megfogalmazódott kérdés: hogy a shotgun slug golyó lényegében egy koncentrált, egy pontra ható sörétes töltény? mert ugye a shotgun sörétes alapból, ami területre hat inkább... sosem tudtam, de használom, és látom, hogy csak a pontos találatok érnek igazán, nem szór, mint a sima skuló...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
válasz cyberkind #9192 üzenetére
szerintem olvasható bőven, de ha ráklikkelsz, akkor nagyobb kép lesz és akár ki is húzhatod pl. a desktopra és elteheted későbbre... bár sztem ezt gyorsan meg fogod jegyezni, beépül... nincs nyomdai, 300 dpi-s, a3-as verzióm, sajnos... és a panther large-nak számít...
kb. a coyote méret a medium teteje... onnantól large, ha már nem is tudod felvenni, csak skinnelni, akkor xxl... azaz massive a táblázat szerint (vaddisznótól kb. a grizli, vagy aligátor méretig)...[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
cyberkind
félisten
válasz p a s s e r #9191 üzenetére
Köszi neked is, ebből nincs egy nagyobb méretű kép? Egyébként a panther minek számít méretben, medium vagy large?
-
p a s s e r
őstag
válasz cyberkind #9187 üzenetére
én ezt itt kaptam valakitől, sejtem, hogy kiktől jöhetett, de kösz...
amúgy nagyjából annyi, hogy a nagyon kicsiket small game arrow heggyel, nyúltól-pulykáig méretűeket varmint-tal, utána a többire meg jó a riffle...
bár nekem ez zavaros kicsit, hogy melyik állat mekkorának számít, nem logikus... valószínűleg a moderate méret zavar be...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Az ilyen kisebb állatokat mint az iguana mivel kell megölni, hogy megmaradjon a 3 csillag?
-
cyberkind
félisten
válasz p a s s e r #9184 üzenetére
Megvan már azóta. És igen, csak a sztoriról kérdezek.
-
p a s s e r
őstag
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #9184 üzenetére
Valószínűleg a storyról beszélt
-
p a s s e r
őstag
válasz cyberkind #9183 üzenetére
a táborban leadott dolgok csak a trader alapanyag-készletbe kerül be... abból és supplyból termel cripps... ha ruhát akarsz, akkor gus-hoz kell menned és ott le/eladni... a mancsos piktogrammot keresd...
-
cyberkind
félisten
Az valami bug, hogy hiába van meg a perfect buck pelt 2x is, de nem látja a táborban az, akinél lehet craftolni, vagy valami máshol kell kezdeni a craftolást?
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #9178 üzenetére
hehe, én szoktam. és általában a lovat is a ruhához passzintom
-
Plata
félisten
Nekem csak small camp van.
Mivel tud többet a large,mibe kerül? -
arcitec
addikt
A tábort egy adott helyre le tudom rakni úgy, hogy állandóan ott legyen? Többnyire át kell pakolnom.. A "large" tábort azt ,hogy lehet,illetve mi az értelme?
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
p a s s e r
őstag
igen-igen... én nem vagyok egy ilyen naponta alsógatyát váltós típus, nem is vettem ruhát kb. a 150-es szintig... a passal jött pár szett, de nem nagyon foglakozom vele... viszont a hálóing a sapkával fent van a lovon...
múltkor írtam, hogy volt olyan napi küldetés, hogy hard tonicot kellett inni, amikor nagyon hideg vagy meleg volt, és elmentem colterbe ácsorogni a hóban egy ilyen szettben, de nem adta meg, mivel nem is fázott a karakterem... valszeg azért (már rájöttem), mert előtte betoltem egy ragut és minden mag arany volt...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
nem érdekes... próbálom átlátni a dolgok menetét, a magam szintjén a lehető legmélyebben, de kezdek rájönni, hogy ez szélmalomharc, mert lehet, hogy másnap minden megváltozik... jönnek-mennek a változások, hozzászoktam már...
-
p a s s e r
őstag
lol, oké... hát mondjuk náluk több pénzt és időt kevesen tolnak a peca szakmába, szal kocának azért nem nevezném őket, de én maradok inkább a keszegezésnél... a c'n'r-rel egyetértek, és csak azt tartom meg, amit esetleg aznap elfogyasztok... de azért egy wilderness pontymatrac is vicces lenne...
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #9169 üzenetére
azt tudod felvenni ami a lovon van. ahogy a maszkot is
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #9167 üzenetére
hát úgy tényleg
akkor passz -
Plata
félisten
válasz p a s s e r #9172 üzenetére
Nekem nem kell boljis ruha,azok nem pecások,csak hogy is fogalmazzak szépen,nem tom,szóval nem pecások.
Ne keverj engem ilyen kocapecás izékkel. -
p a s s e r
őstag
-
bendegruz
őstag
Kerdezz rá nála,hátha...
https://hardverapro.hu/apro/red_dead_redemption_2_pc_7/hsz_1-25.html11 volt az ultimate 😁
Asus Rog Strix Scar III
-
Plata
félisten
válasz p a s s e r #9169 üzenetére
Eddig észre sem vettem.
De jó lenne ha lenn egy szép peca ruha.
Kalap már van. -
p a s s e r
őstag
igen, az a pass-ban volt... ilyen villantókkal teletűzdelt... ha arra gondolsz... de a lovon bármikor fel tudod venni a kalapod/kalapjaidat, legalábbis valamennyit közülük, nem tudom...
amúgy azt hittem, hogy te már régen abban tolod a pecát...
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nektek is lett egy fura pecás kalapotok?
Ma elhagytam a kalapom és hazamentem táborba felvenni újra ekkor vettem észre hogy van új kalapom,megnéztem és egy poénos pecás kalap. -
p a s s e r
őstag
hátja, jogos lenne, ha nem 18 órányi don't killel kezdtem volna a játékot úgy, hogy amikor lejárt, már csengettem is a kócosnál... ha lefújatom magam, csak pár (2-3?) játékbeli óra, de így, 18 óra (36 valós perc) letelte után elég fura...
-
p a s s e r
őstag
dehogynem... vedd meg és kapod őket zsinórban...
ha szereted a lassabb, sokszor utazgatós/kirándulós, de zseniális játékmenetet jó kis pörgős akciókkal és borzasztóan élő környezettel megfűszerezve, ráadásul még a vadnyugati hangulat is vonz, akkor be fog jönni és nem fogsz azon keseregni, hogy húbasszus, de drága volt...
nekem csak a sztori módban van 350 órám... online-t is beleszámítva holnap meglesz az 1000. óra... eszembe sem jut azon gondolkodni, hogy megérte-e... pár ezer ft ide-oda ebben az esetben nem számít... de ez csak egy vélemény... ízlések és pofonok...
sajnos az akció kérdésben nem vagyok jártas... nem nézem, mert megvan...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #9162 üzenetére
Akkor tegnap
-
FerBal
csendes tag
Sziasztok
Szeretném megvenni a játékot.
Nem tudtok egy kis akciót?[ Szerkesztve ]
-
-
SamS20
senior tag
[Ezt] nem tudom látta-e már valaki de én nagyon jókat röhögtem rajta
-
Mike
veterán
válasz p a s s e r #9158 üzenetére
Nem tudom mi alapján fúj le. Múltkor halomra lőttem egy csomó állatot és nem zavarta. Lehet hogy nem szabad véresen odamenni, vagy a lovon nem lehet tetem?
-
p a s s e r
őstag
eszem a kócos kicsi szívét! belépek a játékba, van ez a "18hrs don't kill" napi küldetés... addig gyűjtögettem, hasonlók... gép kiírja, hogy kész, megyek is bevásárolni, hát nem lefúj? nagyon kiszámíthatatlan...
-
negyven2
veterán
válasz cyberkind #9154 üzenetére
Legend of the East Satchel, és igen a legtöbb cuccból 99-et tudsz benne tárolni benne.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz cyberkind #9152 üzenetére
Igazából ha nem érdekel a 100%, vagy az összes küldetés aranyra megcsinálni akkor nincs nagyagyon más dolgod mint játszani. Én amikor a második végigjátszásomkor csináltam az összes küldetést aranyra, akkor szedtem össze az aranyat még chapter 2-ben, illetve csináltam meg a maxos táskát (hogy televegyem élet és dead eye tonic-al). De ha ez nem kell akkor igazából mindent időben add a játék és a közepére nem lesz gond a pénz.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
A megtalált aranyrudakat eladhatom mind? A videó szerint, ami által begyűjtöttem, ott azt írta az illető, hogy ne adjuk el mindet a 6. fejezetig.
2 fejezetben vagyok, főként fejlesztem a tábort, mit érdemes még csinálgatni, illetve mire érdemes figyelmi, valami tipp?Köszi!
-
Đusty
addikt
válasz p a s s e r #9145 üzenetére
Maggie-nél a bootlogger indítható és arra nem adta be, egyébként én is utálom ezeket. Meg azt a rohadt cross rókát, legközelebb dinamittal megyek, és hagyom a végére a francba, javíthatnának rajta mert ez így tényleg nagyon gáz.
-
p a s s e r
őstag
azt nem tudom, hogy melyiket, ill. mit ad, mert én nem szeretem azokat, de maggie-nél tudod indítani... (feltéve, ha már megcsináltad őket régebben...)
hagyd azt rókát, botrányos... tápolj sokat, sztem shotgun mindenképp kell, és legyen ott a lovad, akár alattad... elsőre én ezeket mind elcsesztem...
[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
A napi küldis moonshiner story mission az melyik?
A legendary fox kikészített tegnap van valami gyorsabb módja, hogy a végére jussak vagy végig kell járni megint pontról pontra?[ Szerkesztve ]
-
p a s s e r
őstag
válasz arcitec #9142 üzenetére
hát, máshol volt, inkább a ranch felé... mondjuk hiába pumáztam volna, nem tudtam volna hova tenni... cripps tele csík, és szállítható 100-as pakk is kész... a szekér tele (all stars pumával), szóval jobb is, hogy nem kedvtelésből kellett őket leölnöm... az egy nagyon jó hely amúgy, bár tudom, már ezerszer írtam...ma, ha sikerül majd possézni, minden tag kap egyet, feltéve, ha nem felejtődik el, mint mostanában többször...
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz p a s s e r #9141 üzenetére
Kérdés merre kaptad el a delikvenst. Nekem pont arra kellett menni érte, ahol Blackwater környékén a pumák tanyáznak...
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz p a s s e r #9138 üzenetére
Ezeket a megbízásokat még nem csináltad? Kis sárga kör, benne egy emberke.
[link] De vigyázz mert engem az egyik Puma elkapott[ Szerkesztve ]
-
p a s s e r
őstag
egy kérdésem lenne:
- ki az a sean macguire? kéne a napikhoz... most, és hasonló esetekben is felmerült már bennem a kérdés...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
negyven2
veterán
válasz Triathlete #9135 üzenetére
A játékos listába és a térképen is pirossal jelzi egy ideig. Bár ha Posse-ban lévő tag öl meg, akkor az egész posse piros lesz (és lehet, hogy csak egy valaki volt veled szemben agresszív). Más lehetőség nincs
-
Triathlete
senior tag
Hol látom azt, hogy ki lőtt le, miután a töltőképernyőn már kiírta? A logban ahol egyértelmű lenne, nem ír semmit.
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
Pelt hiba javítva
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Plata
félisten
válasz arcitec #9130 üzenetére
Én nem pánikoltam,annál szarabb volt online.
Felmentem online-ba az egyik sessionban két napi küldi sikerült a másikban három,de az elsőben robbantam alig hogy beértem Valentine-be,a másik sessionban blackwaterből a bounty tábla elől repültem lagrasba a mocsárba a többiekkel együtt krokodilok közé.
Mára nekem elég is volt.Remélhetőleg a napi küldik azért meg maradtak. -
arcitec
addikt
1,7GB updattel indított most ...Ott a PLAY gomb .... hurrá ...
Egyébként meg ha karbantartanak is ,megcsinálhatnák, hogy azt írja ki és kész .. és no panic[ Szerkesztve ]
-
p a s s e r
őstag
válasz Triathlete #9128 üzenetére
ójeee! lesz esti móka... nálam is...
reméltem, hogy az ilyesmi csak egy rövid áramszünet...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Plata
félisten
válasz p a s s e r #9126 üzenetére
A rockstar le döglött.
-
p a s s e r
őstag
pánik-pánik-pánik! csak nem szeretnék bonyodalmat....
ha valaki tapasztalt már hasonlót, kérem írja le, hogy most cc. mire számíthatunk! francba, terv is van estére... :/beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Plata
félisten
válasz p a s s e r #9123 üzenetére
Nekem minden játékom eltűnt.
-
p a s s e r
őstag
most meg megvételre ajánlja a játékot a launcher, lol... k-ra remélem, hogy ennek pikkpakk vége lesz és nem kell egy bürokrácia/levelezés-örvénybe keverednem r*-ral... :/
-
p a s s e r
őstag
válasz arcitec #9119 üzenetére
igen, nekem volt párszor...
ez az u.i., csak az elején: a kommentem után nekem is az volt, ami neked, nem offline mód... de akkor ez szerintem
szerveroldali probléma, talán resetelnek...amúgy most, egy fél órája kb. nem indul a launcher, mert legfelül: "offline mode: nem sikerült kapcsolatot létesíteni" módban indul...
ez ilyen átmeneti gebasz? nem tudom, hogy szokott-e ilyen lenni máskor...kösz, előre is...
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Azta ezt írja ki amikor elindítom a folytatás gombon : PRE_PUCHASED lassan már egy éve meg van. találkozott ezzel már valaki? És persze csak kilépni lehet.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Hurrá, újabb Update RDR2-re... hátha most sikerül még jobban elb*szni mint az előző esetében...
Bug Bingó előkészítve
De amúgy ja, Xbox-ra érkezett egy 3.3GB-os upadte (1.2GB PS4-en, PC-n még nem tudom)
-
homerhamm
addikt
Az is elképzelhető, hogy a bug miatt nem tudok a lóval menni freeroamba? Tudok rá tenni mindenféle dolgot, még a farkával is tudok tenni dolgokat , de lehívni nem tudom.Esetleg pénzbe kerül a gyógyítás?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
CMD 87
tag
Ez mekkora trollság Rockstar-tól . Adunk kedvezményt a legendás állat skinből készült ruhákra, de a jó öreg bőreltűnős bugot is adjuk ingyen Nyugi mire nem lesz rajta kedvezmény, akkor majd javítjuk ,ha javítjuk, mert ez így poén...
-
Mike
veterán
válasz Triathlete #9110 üzenetére
már a legelején amikor csak 3 set fért el a lovon, egy eltünt amikor kitalálta hogy ami rajtad van custom
mondjuk az számomra mai napig nem világos teljesen, mitől lesz egy ruhaset custom
koszolódás miatt? -
Mike
veterán
válasz Triathlete #9108 üzenetére
szerintem sosem
mindig megevett a custom egy helyet, már a kezdetektől -
Mike
veterán
válasz Triathlete #9105 üzenetére
a 7 az igazából 6 mert egyet megeszik a custom
-
p a s s e r
őstag
a nyúzás tegnap óta bugos, eltűnik a vállra vett prém... és nekem is számos alkalommal elakadt ma a lovam, vagy inkább behívhatatlan volt... volt, hogy vapitipből nemtom hová menve (fast travel-lel), lagras-ba talán (de a lényeg, hogy baromi messze), ott maradt és ott ácsorgott... nem lehetett behívni, szerintem inkább az a baj, hogy ott ragad annak ellenére, hogy fast travelezek, vagy hogy túl messze kerülök tőle... mármint talán ez programügyileg a gebasz, de én sem értek hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz arcitec #9101 üzenetére
Igen, láttam több korábbi youtube videó alá is írták, hogy visszatért ez a korábban már orvosolt hiba. Engem ott vert pofán a dolog mikor a legendás puma bőrét akartam leadni a táborban de nem volt már meg csak a foga. Viszont az a gáz, ha új ruhát szeretnék belőle akkor sincs erre lehetőség mivel, hiányzik a pelt.
A másik, a ruhákkal kapcsolatban megint van valami bug. Kiválasztom melyik 7 összeállítást szeretném a lovon tudni, de amint a hetediket is kiválasztom, egyet levesz automatikusan, tehát a 7 az 6.
Nem tudom mi a háttere, nem értek a programozáshoz, kétlem, hogy balfaszok ülnek a R*-nál, de nagyon zavaró, hogy bug, bug hátán van folyamatosan. Mindegy, szerencse, hogy nem orvos vagy vasút-technológiában utaznak.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
homerhamm
addikt
Miért nem jön a lovam ha fütyülök? Mindig Scrawny Nag jön.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
arcitec
addikt
válasz Triathlete #9096 üzenetére
Válámi nem stimmel vele , mert a lóra sem tudom felrakni, van úgy hogy pl a krokodilt a kocsira sem.. Bug lett az szerintem ... vagy ármány ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Alaplap-proci probléma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest