Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
-
Mike
veterán
válasz Mr.Franczy #7097 üzenetére
ez inkább Rockstar sajátosság. nem baj, hamarosan jönnek újabb bugok
-
arcitec
addikt
Apropó, a puma az az állat ami mostanában hirtelen bukkan fel, rám ront és már meg is ölt.
Időm sincs a fegyvert előkapni, főleg a ha a lovam makrancoskodik,mert megijedt és persze le is dob. Van-e valami trükk technika, hogy legyűrhessem azt a fránya pumár ilyen helyzetben.Esetleg kés? De ha rám ugrott , akkor már szinte semmi esély, se idő, már ki is végzett..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Mike
veterán
válasz Mr.Franczy #7095 üzenetére
én összeteszem a kezem, mert nálunk végre kezd jó lenni. még 26 fős sessionben is vannak állatok, a camp is inkább van, mint nincs
-
Mike
veterán
válasz Mr.Franczy #7093 üzenetére
de akkor figyelj arra, hogy minden nyergen az legyen, különben lóváltáskor hajlamos meghülyülni a program
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz arcitec #7091 üzenetére
Igazából, minimális eltérések vannak a paripák között, mint ahogy ezt már Mike is írta! Ha van csíter nyerged akkor sok gondod nem lesz! Túlnyomó részben, az dönt úgyis, hogy melyik a szimpatikusabb kinézetre, szerintem! Hét vagy nyolc lovam van, van közöttük olyan, ami nem olyan fürge, de jobban bírja a harcot, kevésbé retteg a ragadozóktól!
Daneliecasts
Keress rá a dzsutubon, elég részletesen bemutatja az összes fajtát, s a rájuk jellemző tulajdonságaikat!
Ha már nyergről is volt szó, ha megveszitek a kollektoros nyeregtáskát, akkor hét outfit-et lehet tárolni a lovon! Persze, ez csak lehet nekem volt újdonság!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
arcitec
addikt
Azt hogy kell érteni, hogy picike. Kisebb mint a "piros"? Egyébként nekem is "cheater" nyergem és kengyel van... Akkor marad ez ... Ezzel a nyereggel, hogy nem fárad így már a farkasok elől is jobban meg lehet pattanni, nem dob le mert pl már fáradt ...
-
Mike
veterán
válasz arcitec #7087 üzenetére
igaz nem engem kérdeztél de szerintem nem
nekem sincs
egyrészt picike, másrészt vannak jobb lovak
másrészt most már úgy vagyok vele, olyan lovat veszek, használok ami tetszik
és az jelenleg egy fekete norfolk, gyors is a cheater nyereg miatt bírja is (a kígyós nyerget cheater nyeregnek hivom, mivel azt használva sosem fogy el a ló staminája)amúgy 10 hely van, lehet több lovad is, tehát veheted mellé is
egy biztos, ha kifizetted a 42 aranyat, már sosem kapod vissza, meglévő lovadat csak kidobni tudod, eladni nem
-
-
Mike
veterán
válasz arcitec #7083 üzenetére
a chesnut, vörös ennyibe kerül
érdemes lecserélni egy 42 aranyas lóra?
nem
hacsak nem tetszik annyira
ha gyorsaság kell akkor fox trotter, criello, norfolk
hányas szintű vagy
illetve moonshiner, collector hányas szintűegyébként online olyan nagy különbség nincs a lovak között, azt vedd meg ami tetszik
-
arcitec
addikt
Sziasztok. Ez a lovam van [link] Az érdekes, hogy több hónapja kb 600-800$ volt, most meg 250$ ? Fel van tuningolva ,legjobb nyereg stb .. Érdemes-e lecserélni erre : [link]
Igaz aranyért pazarolják. Ehhez kellene vennem újból nyerget stb ? Vagy maradjak a jelenlegi pacimnál?Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
csabi0805
senior tag
-
Triathlete
senior tag
válasz csabi0805 #7080 üzenetére
Colter mellett lehet spawnoltatni hímet, a videó alapján. Érdemes a kommenteket és a leírást is elolvasni, alaposan!
Elsőre ha farkas lesz ott akkor rendben van, lődd le Rolling Blockkal, majd menj vissza Colterbe, (én egészen az istállóig csináltam), majd vissza ha lehet úgy, hogy a helyszínt ne mutassa a monitor. Nézz lefelé, vagy kicsit el oldalra, ha mégsincs ott akkor csinálhatod, hogy elfordulsz a másik irányba egy pár másodpercre majd vissza. Ez a módszer be szokott nálam válni. Ha nagyon nem akar összejönni akkor mentés, majd visszatöltést és kezdd az egész folyamatot elölről.Sajnos elég nagy cigaretta egyébként, e nélkül összekukázni a cuccokat, főleg mert a trapper cuccokhoz is kell prém jócskán. Sok sikert!
Lake Cairnsnél is lehet de az bonyolultabb és ott csak nőstényt sikerült eddig, de neked ugye kell a szarv is jelen esetben.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Storyban hogy lehet a Mooset levadászni,mert nekem sehogy sem sikerül.
Kellene a szarva a táborba.
De még megsem jelenik nekem.
Hiába csalogatom csalival akkor sem. -
Mike
veterán
biztos hogy jön valami nagyobb frissítés
úgy szórják ki a cuccokat hetek óta, 5-6 arany helyett 1 arany
ahogy 70 fölé érek, egyből jön az akció, ma is elköltöttem 20-at
zoknit vegyen akinek kell, kb 1 évet vártunk rá, hogy újra lehessen kapni -
Plata
félisten
Én ma kifogom a bugokat.
Ugyan nem RDR de online játékban láttam a saját karimat.
Vagyis MMO-ban.Vulkáni tudományos tisztemmel voltam fent amikor észrevettem hogy az alien tac tisztem is fentvan.
Egészen addig amíg be nem léptem vele online volt.
Ráadásul alig tudtam vele belépni. -
Mike
veterán
engem egyik nap ahogy Strawberry mellett mászkáltam bedobott vki más moonshine szekerébe, le a sivatagba, egy 228-asba (az en zugfőzdém Emeraldnál van, és csak 247es piát csinálok, szóval semmi sem stimmelt) Azért kivittem, aztán megnéztem mi maradt az enyémből, egy 100asért ki tudtam volna vinni, de lefagyott
[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
Plata , Mike ,köszi köszi az infókat
-
lo_jo
senior tag
Engem dobott már be valakinek az online story küldetésébe, így lett is egy content skipem (Blackwaterben a Horley küldetés), mert kb arra értem be a játékba, hogy mission complete. Posse-ban sosem voltam, a menüből pedig a táborba akartam spawnolni. Ugyanígy volt olyan spawn is, mint amit Plata leírt, a táborom közepén offensive, med hostility és talán a griefer tűnt fel egy pillanatra oldalt.
-
Mike
veterán
válasz SkyTrancer #7063 üzenetére
a showdown oda rak ahol a lobbyban a tűznél ülsz
a leírásod alapján arra tippelek, hogy amiben voltál, ott mások lelövéséért jár pont, de annyi, ahány pontos a másik. tehát a legmagasabb pontuakat érdemes levadászni, őket mutatja is a térkép -
Plata
félisten
Ez a játék egyre furább dolgokat tud produkálni.
Felmentem a táborom a folyóparton volt,nagyon szép helyen,gondoltam leállok pecázni kicsit.Kell hal hús raguba.
Nyugisan pecázok fogtam már két kisebb halat amikor megint kapásom van a játék meg kiírta hogy offenzív lettem meg hogy hostility increased vagy mi a rák.Nem tudtam defenzív módot bekapcsolni és medium hostility lettem.Pecázástól.
Ezután visszamentem a táborba akkor meg három ellenséges NPC lövöldözött rám a táboron kívülről,Crisp leszedte őket,megnéztem és ravenue agent-ek voltak.Honnan kerültek oda gőzöm sincs,utána meg eltűnt a táborom és le sem tudtam tenni,két session váltást is csináltam,de mindig valami bokorba tett a játék a tábor meg sehol,úgy hogy elegem lett. -
Plata
félisten
válasz SkyTrancer #7063 üzenetére
Eventnek ha vége a térképen ott dob ki a játék ahol az event játszódott.
Tábor bugos és néha Crisp elhúz a búsba. -
SkyTrancer
senior tag
most néztem én is, hát 8-10-en jöttünk össze egy ilyen pvp-ben
bár mondjuk fogalmam sincs az egészről, hogy mi a lényeg, mert eleve úgy kezdődik a téma, hogy 0/6 ra állunk, nem értem ki miért piros a térképen egy számmal megjelölve 2-3 stb
Azt hittem csapattárs, azt lelőtt. csak szédelegtem a pályán, egy lövés nélkül vége lett. SZóval jó volt ,csak semmit nem értek de jó amúgyEllenben
Egy ilyen meccs után, miért tesz le a map másik végében a játék ?
15percet lovagoltam mire elértem a közepére, erre eltesz a végébe... miért ?Meg a crisp csávó azzal a camppel miért írja ki hogy máshova került ? ki kérte ? Az ilyen vándorol magától forma ? Azt hittem fix
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Jól érzékelem, hogy a PC-s verzióval jóval kevesebben játszanak mint mondjuk a PS4-es változattal? Online-ban akartam menni egy Featured PvP-t és alig voltunk bent. Ezzel szembe PS4-en tele a PvP match.
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
lo_jo
senior tag
válasz SkyTrancer #7060 üzenetére
Az online-ban szerintem nincs olyan, amivel a yt spoileres lenne, bár tény, hogy a küldetések kicsit jobbak, ha nem tudod, hogy mire számíts. Én inkább ajánlanám a 2 online térképet, amik szépen frissülnek:
"sima" online térkép
collector online térképAz elsőn elég sok info van, ami a napihoz segítség, én növény-állat-hal helyekhez használom. A második a collector role-hoz gyakorlatilag elengedhetetlen, ha hatékonyan akarod csinálni. Az inkább sima pénzre jó, aranyat akkor ad a role, ha a hozzá tartozó napi feladatokat csinálod, térképpel mindhárom percek alatt teljesíthető, úgyhogy felfogható a napi 1,5 arany fix békés begyűjtésének, ha felépítetted a sorozatodat.
Az aranygyűjtéshez pedig tényleg türelem kell. Rá kell szánni napi pár percet, hogy felépüljön a sorozat, a feladatokból 1-2 mindig nagyon triviális, login után szinte azonnal (vagy max egy kis lovaglás vagy gyorsutazás után) teljesíthető, amikor pedig több időd van, érdemes megcsinálni annyit, amennyit csak tudsz.
-
SkyTrancer
senior tag
na igen, köszi szépen
Igyekeztem youtube nélkül játszani, mert nem akarom lelőni a poént
Az alapsztori nagyon tetszett, most az online-t próbálgatom, bár már korábban is nekifogtam, de nem kapott el. Érdektelennek tűnt, de nem akarom elengedni, mert igényes játék. Hátha elkap. Nekiállok, hátha haladok is vele
Köszi -
Mike
veterán
válasz SkyTrancer #7055 üzenetére
ha jól tudom, a napi minden platformon ugyanaz
Desert Sage picked - a desert sage egy kék növény Tumbleweedtől nyugatra, északnyugatra, látsz az utak alkotta háromszögeket, akörül lesznek
Feathers sold - el kell adni 5 tollat a hentesnek
Finish Showdown - vmilyen showdown be kell fejezni. elég csak álldigálni, nem kell csinálni semmit
Largemouth Bass - Rhodestól délnyugatra a tóparton tudsz fogni
Multiple kill posse infight - posse kell meg két haver. egymás mellé állnak, aztán repülhet a dinamit, illetve az is kell, hogy engedje a posse infightot, ehhez offensivenek kell lennie a possenak illetve kell Rockstar isten kegyessége is, mert sokszor bugos
Kill explosive in free room event - ugyanez event alatt, ehhez ha van robbanós nyilad, egyszerűbb
Whipping Crane - Ez meg Saint Dennis felett északra, ahol a sin ketté válik, ott tudsz lőni, illetve ha mész egy kicsit a mocsár felé ha szerencséd van - Bluwater Marsh környékena most ezekből kell 1-2t megcsinálni, 28 nap után már fél arany jár érte
illetve ha valamiről nem tudod micsoda, hol keresd, akkor a youtube a segítséged, ott mindent megmutatnak, minden helyszínt megtalálsz.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
van azt hiszem első 25 arany, féláron, azt esetleg érdemes megvenni
egyébként a napikból tudsz aranyat csinálni
szívesen segítenék ebben, de ennek sajnos fizikai korlátai vannak -
addikt
Sajna az eleje ilyen szenvedős. Ami a lényeg, hogy a napi küldetésekből minden nap, folyamatosan legalább egyet csinálj meg, mert így 28 nap elteltével, már a maximális 2,5-szeres arany szorzót fogja alkalmazni a játék.
Esetleg, ha vannak már nálad kincses térképek(treasure maps) a táskádban, akkor azokat is érdemes megkeresni, mert minden térképen elrejtett cucc, kb. 70-120 dollár pénzt, és 1-1,5 db aranyat ad."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Đusty
addikt
Én ugyanígy vagyok vele, az asztalra kellene a 15 arany. Nincs más én is napi küldikből amit lehet, egyszer majd csak összejön.
-
SkyTrancer
senior tag
segítsetek, mert igazából hetek óta ( igaz nem nagyon játszottam ) de nem haladok az online résszel, mert nem tudom mit kell csinálni. Annyi világos, hogy vegyek egy asztalt a camp-ben levő csávónak, de mi a szarból szerezzek aranyat ? Így is keservesen jött össze az a pár darab, de 15 kell neki. Napi küldetések nagy részét meg sem tudom csinálni, mert a felét nem tudom hogyan és hol kéne. Térképen csak a pvp téma, meg mindig kísérjek el egy kocsit, amiért kapok vagy 0.06 aranyat vagy hogy. Szóval hogy fog ez beindulni, mert ez így igen lassúcska
-
-
homerhamm
addikt
Hmmm...
Más is találkozott azzal a hülye mauglival aki leitatott? Hat jól megszívtam kirabolt, azt még jól eldugta a pénzem, hat alig találtam meg. [ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Plata
félisten
Azt a Moonshine shackban kell megvenni.
Maggie vagy mi a neve a nőnek aki küldetéseket is ad.
Két upgrade is van a főzőhöz,mindkettővel erősebb és olcsóbb lesz a főzés.
Ha jól emlékszem.Nem vagyok most játékban.
Vedd meg a bárt is a főzőbe,a bárhoz is szinte mindennap van 1-2 napi küldi,táncolj vagy zenélj,esetleg igyál a bárban.Na és told le az egész moosnhine sztorit.[ Szerkesztve ]
-
Đusty
addikt
H összegyűjtöttem a növényeket a pia recept alapján mit kell csinálni? Ugyanúgy csak week-et engedne főzni.
-
lo_jo
senior tag
Én is elszórakoztatom magam ilyenekkel, de elég hamar ráunok. Van annyi épület a világban, amihez lehetne valami küldetés vagy role. Tele vagyunk bankokkal, postákkal, lehetnének GTA szerű heistek, vonatrablás, gazdagok villáiban lopakodós betörések, stb. Az OP3 is egy ugyanolyan céltalan grind lesz, mint a 2 volt, de azért várom, hátha lesz benne valami jó új tábor téma, ruha, ló, fegyver.
-
Mike
veterán
500 dolcsit hoz a nagy trader szekér, local
el is értéktelenedett a pénz
ma már a farkasokat azért nyúzom csak meg, mert szokott napiban lenni a predator skin
nézz meg egy régebbi videómat, még a tetemet is eladtama nagy halakkal nem lehet csinálni semmit sajnos
van hogy eladom vagy csak visszadobálom -
Plata
félisten
Mi a túró.Neked a szekér 500 dolcsi vót?
Nekem több mint ezer dolcsi.
Ha jól emlékszem a kocsi 800 valamennyi,a biztosítás rá meg 250 vagy 275.
Nekem tudod mi a gondom?Hogy a táborban a halakkal nem lehet kezdeni semmit.
Kis halakkal igen mert azokból lehet húst csinálni amit megfőzök magamnak,de a nagy halakkal nem lehet mit kezdeni,elviszed a városba és eladod.Vagy lehet hogy azt is szét lehet szedni húsnak?Csak nem jöttem rá hogyan?
Ha leállok pecázni akkor mindig az a gondom hogy gyorsan tele a szekér. -
Mike
veterán
ahhoz képest amilyen volt, ez már egész fejlett
emlékszem régen azon röhögtem, hogy egy lepedőért és két fadarabért (sátornak nevezett izé) kiadtam 100 dollárt
jó akkor képes voltam egy muskiet gyalog elcipelni Strowberrybe, mert a lovon a kettő együtt 15 dollárt ért
régen nem voltak 500as szekerek, annyi pénzed volt, amennyit összevadásztál, illetve a showdownok adtak 5-30 dollárt helyezéstől függően. ha lőttél egy 3*os pumát azon izgultál útközben nehogy lelőjön egy játékos, mert akkor ugrik a 13.50
a legtöbb játékosnak 200-300 dollárja volt
emlékszem, amikor mondták hogy lesz szekér, és 5 fér rá, előre örültem hogy az 5 muskie az 37.50 és hogy alighanem most már tényleg gazdag leszek, akár 2-3 ezer dollárom is lehet
végül a muskie bizniszből nem lett semmi, nem számitottunk arra hogy a trader ennyi bevételt hoz. (szerintem egyébként eltúlzott)[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nem vagy egyedül,rohadtul utálom a sok ködöt.Ködben rendesen nem is tudok vadászni.
Jó lenne ha lehetne legalább fát vágni,vagy lehetne farmunk,saját házunk,esetleg azt a retkes tábort lehetne feljebb fejleszteni.
Eventre nem aranyért vagy pénzért megyek,a vonatos event jó szórakozás,a pecázás is.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
a könyvből elfogynak a betűk?
mit csinálok egy nap
pl tegnap
na nézzük
megnézem mi a napi, abból csinálok párat
akkor kicsit gyűjtögetek
mászkálgatok erre arra :)
csinálom amibe belebotlok, hideout pucolás, kiszabaditok vkit, várom hogy elálljon az eső :)
(rühellem ezt a kurva sok ködöt, esőt, elhiszem hogy erre áll fel a programozóknak, mert nincs olyan nap hogy ne esne, de ettől én még rühellem)
mostanában nem szoktam tradezni, moonshine szekeret szerintem több hete nem vittem ki
mégis gyorsan eltelik 2-3 óraeventre és showdowozni sem járok, csak ha muszáj, de mivel van 1100+ aranyam, annyira nem muszáj :)
több mint 50 ezrem van, 10 lovam, rengeteg cuccom amit nem is hordok, én nem farmolokja és szeretek csak úgy lovagolgatni, vagy mezítláb valami összetapicskálni, aztán azt nézni hogy 10 perc múlva is ott a nyoma. (nagy banatom, hogy a vizes, sáros láb, csizma nem hagy nyomot ha bemész valahova, pedig milyen vagány lenne)
múltkor szereztem egy kenut és felrveztem az egyik folyón ameddig lehetett
szóval élem a tehetősök gondtalan életét :)[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
El.
Mit tudsz online csinálni?
Vadászol esetleg piát főzöl és kész.
Néha elmész evenjtre ha van jó,de általában fos event van csak.
Van hogy órákig nincs jó event csak pvp.Az meg nem izgat.
Fejvadászat unalmas ahhoz semmi kedvem.Collector 20-as szintű,csak úgy meg nincs kedvem keresgélni cuccokat.
Én szeretek farmolni és nem ijedek meg a sok farmolástól.
Ha van miért farmolni akkor nem érdekel én megcsinálom,de jelenleg inkább megyek dilithiumot farmolni hogy pénzre váltsam mintsem RDR-ben farmoljak.
Legendary bundle miatt újra nekiálltam a farmolásnak,elvégre egy legendary bundle kb 300 dolcsi,azért elég sokat kell farmolni,de az előzőt is megvettem és imádom. -
Mike
veterán
amig termeli a bevételt foglalkozni fognak vele
mondjuk ahhoz hogy a népek aranyat vegyenek, kell content is
az a baj, hogy a víz itt el van baszva, nagyon hamar meghalsz, mig a gtaban még sugárhajtású repcsivel is percekig repülhetsz
ide is kéne valami, akár láthatatlan fal is jó, mert a táj a térképen túl is javarészt meg van normálisan csinálva -
gyimger
őstag
Én úgy elhanyagoltam a játékot, hogy csak nemrég tűnt fel, hogy elpárologtak az OP2-ért kapott kuponjaim. Nem mintha nagyon kellett volna bármi belőle.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Plata
félisten
Nem tudom mennyibe fog kerülni,de asszem telik rá aranyból.
Valami jöhetne már mert tényleg rohadtul semmi tartalom nincs már benne.
Új foglalkozás jöhetne már igazán,valami értelmes amivel el lehet lenni.
Nem bánnám ha lehetne halászni is,saját kis halászkunyhónk is lehetne a vízparton,saját csónakkal.Végül is annyi féle NPC csónak van miért ne lehetne nekünk is.
Jó lenne ha a tábort lehetne még tovább fejleszteni,vagy személyesebbé tenni. -
z0l1ka
aktív tag
én is nagyon várom már, ki is gyűjtöttem rá az aranyat remélhetőleg lesz is folytatása es nem csak várunk a semmire,bár gondolom azért csak bejelentették volna h ha esetleg mégse terveznek folytatást.
Van még tartalék ebbe a remek kis játékba,csak foglalkozni is kellene vele.<-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->Célom .: Egy olyan rádió csatorna üzemeltetése, ahol a nap 24 órájában adásszünet van !!
-
arcitec
addikt
válasz Triathlete #7019 üzenetére
Még jó hogy nem etalon a véleményed, és nincs miniszteri pöcsét rajta. De nem is lesz,nem értem miért kell az ostobaságot fitogtatni.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Az Outlaw pass 2-nek már kb egy hónapja vége,mikor jön már a következő?
Valami DLC is jöhetne mert rohadtul kéne valami kis újítás.
Ha lehet saját lovaskocsink nem látom be miért nem lehet venni egy csónakot vagy kenut.
Én örülnék neki,néha fárasztó hogy messzire kell lovagolni ha csónakot akarok lopni. -
Triathlete
senior tag
Végre egyetértünk valamiben! Aki nagyon érzékeny a spoilerezésre, az miért látogat olyan felületre ahol ennek a lehetősége megvan!?
Saját példám, hogy nem tudom nézni minden évben a World Series döntőt mert hajnalban van, cserébe míg másnap nem jutok oda, hogy megnézzem, kerülöm a netet.[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Plata
félisten
Én nem játszottam végig,de elolvastam róla mindent.
Főleg mivel előrendelve vettem meg és majdnem két hétig el sem indult.
De engem sosem izgat a spoiler.
Filmsorozatokat is úgy nézek meg hogy tudom mi lesz benne.
Legutóbb a Star Trek picard sorozatot néztem meg és a Mandalorian-t.
De azt is úgy hogy tudtam hogy miről szól,mert Star trek fórumban kifaggattam azt aki már megnézte.Meg a Mando-t is.
Amikor valaki ki veri a hisztit spoiler miatt az szinte mindig kamu hiszti,inkább csak arról szól hogy valakibe beleköthessen valami nevetséges indokkal.Vagy élvezi a műhisztit. -
Pferi
senior tag
Igazad van. Ha nem játszottam volna már végig, akkor elég dühös lennék egy ilyen poszt olvasása után.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Mike
veterán
válasz pendre54 #6996 üzenetére
van egy nagy sárga terület. mászkálsz rajta és amikor kontroller remegni kezd, arra felé indulsz. a kontroller egyre jobban remeg,
eagle eye -jal látod a sarga füstöt, ott lesz a láda
na most kontroller nélkül fogalmam sincs hogy találod meg, gondolom a sárga füst akkor is látszik
erre jó lehet mondjuk az eagle eye távcső[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz pendre54 #7000 üzenetére
Menj el egy kocsmába, ahol lehet pokerezni, szállj be egy meccsbe majd lépj is ki belőle azonnal, amikor bedobott, vagy menj rá a player menüben a change appearence-re és lépj ki belőle. A 10 aranyat csak akkor vonja le, ha valóban megváltoztattad a kinézetedet. Ezekkel lehet viszonylag gyorsan session-t váltani, hátha utána a 4 hely közül az egyikre berakja. Nekem eddig mindig rendben volt a treasure map.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest