Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
NagyonTitok #5820 üzenetére
Köszönöm, már én is csak erre tudok gondolni hogy nem adják azonnal.
Várok pár napot, és meglátjuk. Tudom hogy hamar összejön, csak a napi belépés necces, rengeteget dolgozom, és ha hazajövök nem ez az első, meg hát a Trader és a Collector liszenszeket vettem előre így ez marha jól jönne most.
#5823 @End-ru: Valentine és az attól nyugatabbra és lentebbre lévő bounty boardoknál próbáltam, Saint Denis eszembe sem jutott hirtelen. Várok holnapig és mindehová elutazok ha kell.
-
malystryx
senior tag
válasz
NagyonTitok #5796 üzenetére
Még mindig nem aktiválható a license, pedig a 25 bolát és a vesszőket már megkaptam. Azt írja a hivatalos honlap, hogy bármelyik bounty board-nál ki lehet váltani. Nálam ott vigyorog a 15 arany. Lehet esetleg köze ahhoz hogy az online játékrész küldetései csak részben vannak megcsinálva? A story missionok-re gondolok itt. De elvileg nem lehetne gond ez.
-
malystryx
senior tag
válasz
NagyonTitok #5796 üzenetére
Ott még nem próbáltam, de a Bounty Board-nál is meg lehetne venni, egyelőre 15 gold-ot ír még mindig. Köszönöm a válaszokat, majd holnap újrapróba, de haver szerint őt nem lepné meg ha napok múlva osztanák csak ki.
-
malystryx
senior tag
Szép Estét az Uraknak!
Nem tudjátok véletlen, hogy mi akadálya van annak, hogy a Bounty license-t miért nem kapni meg a játékban? Elvileg mától írják 10-ig, reggel is beléptem, és most is, de semmi. Pedig reggel még küldiket is csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest