- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
Tesztek:
https://blog.notebooksbilliger.de/test-und-gewinnspiel-zyxel-nas540-4-bay-nas-system/http://www.computerbase.de/2014-12/zyxel-nas540-und-qnap-ts-431-im-test/
(#14) freemanone
Nagyon jó a Synology, a baj az, hogy kapkodva, félkészen adják ki hozzá mostanában, és ez egy fontos, működő NASnál eléggé problémás. Pl nálunk a cégnél az utolsó frissítés után elszállt a fájlrendszer naplózása. Azaz pl fájltörlés esetén nem tudom visszakeresni, hogy ki és mikor törölte. Ez otthon nem gond, cégnél azért gáz. A support egyetlen javaslata az volt, hogy mentsem le az adataim, és telepítsem újra őket. Sokszáz terabyte-ról van szó...Ettől függetlenül még mindig a legjobbnak tartom a Synology-t ebben a műfajban.
-
kekegsm
őstag
Ironizáltam...
(#9) Reggie0 :A lineáris írás esetleg, de az átlagos az nem. Az átlagos az az igen kicsitől az igen nagy fájlokig minden+seeking+titkosítás (mert ugye egy NASnál az is van)+az átviteli felület által okozott késleltetés (pl Samba)
Ez utóbbi kettőt is hozzá kell számolni, mert bár egy PC-be helyezett SATA winyón nincs ilyen, itt egy NASról beszélgetünk. Méghozzá kifejezetten egy otthoni NASról, amit általában max 2-3 ember használ, és a használók nagytöbbsége filmet néz róla, meg zenét hallgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Robot fűnyírók
- Jövedelem
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest