- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lensington
újonc
Szerintem elmegy hütö nelkül is. Ok, 7/24-ben lehet nem mernem ugy hagyni, föleg nyaron. De en mar hetek ota nezegetem ezt a cuccot
es hütes nelkül erdekelne csak. Sok helyen lattam mar, hogy opcionalis a 330 ra a hütes. Pl.:[link]
"Cooler: Passive(Optional Low-Noise Fan)"[link]
"optional auf den Kühlkörper schrauben kann."Es amugy egy hömerseklet teszt, szenzoros itt van:
-
A gyártó leginkább szerintem azért tette oda a ventit, hhogy biztosan ne melegedjen túl. A legjobb az lenne, ha valamelyik labor letesztelné mindkét esetet.
Ha tippelnem kellene, akkor mehet passzívan is, de biztosabb ventivel. A képen, ami a cikk utolsó képe, szintén ventivel van beszerelve a házba.
-
-
Nem tudom, hány éves vagy és nem is ezt firtatnám, de sajnos ma nagyon sok fiatal már a középiskolában laptopot kap és azzal menőzik a suliban, ez igaz. Meg az egyetemre is csak azért viszik, mert menőzni kell. Talán ha 5% használja is értlemes célokra, módon a laptopot. Ha innen nézzük, akkor ezeket én nem számítom értelmes felhasználóknak... főleg, hogy mindenféle gányt megvetetnek a szülőkkel, csak hogy legyen.
Ez nagyon off, ne indítson hsz-hullámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- PH! Darts
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ott azért még menőzés kategória a laptop. Épp most volt ballagás és igen sokan kértek és kaptak lapost, de minek...