Új hozzászólás Aktív témák
-
lensington
újonc
Szerintem elmegy hütö nelkül is. Ok, 7/24-ben lehet nem mernem ugy hagyni, föleg nyaron. De en mar hetek ota nezegetem ezt a cuccot
es hütes nelkül erdekelne csak. Sok helyen lattam mar, hogy opcionalis a 330 ra a hütes. Pl.:[link]
"Cooler: Passive(Optional Low-Noise Fan)"[link]
"optional auf den Kühlkörper schrauben kann."Es amugy egy hömerseklet teszt, szenzoros itt van:
-
A gyártó leginkább szerintem azért tette oda a ventit, hhogy biztosan ne melegedjen túl. A legjobb az lenne, ha valamelyik labor letesztelné mindkét esetet.
Ha tippelnem kellene, akkor mehet passzívan is, de biztosabb ventivel. A képen, ami a cikk utolsó képe, szintén ventivel van beszerelve a házba.
-
-
Nem tudom, hány éves vagy és nem is ezt firtatnám, de sajnos ma nagyon sok fiatal már a középiskolában laptopot kap és azzal menőzik a suliban, ez igaz. Meg az egyetemre is csak azért viszik, mert menőzni kell. Talán ha 5% használja is értlemes célokra, módon a laptopot. Ha innen nézzük, akkor ezeket én nem számítom értelmes felhasználóknak... főleg, hogy mindenféle gányt megvetetnek a szülőkkel, csak hogy legyen.
Ez nagyon off, ne indítson hsz-hullámot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest