- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sajnos nem tudom megállni....
25 éves vagyok, és dolgozunk a laptopon. Egytől-egyig. Programozunk C, C++, Assembly kódban, elsősorban mikrovezérlőkre, de van olyan kolléga aki épp egy 6 szabadságfokú robotot valósított meg opengl-ben. És én speciel érzem a hiányát hogy sajnos nem telik laptopra.
A laptoppal "menőzés" nálam, és szerintem ma már a világban ismeretlen fogalom. Amikor bagóért utánad dobnak egy p3-as laptopot amivel lehet dolgozni (és az általad említett felsőoktatásban is kijelenthetem hogy nem mindenkinek telik új "menő" laptopra, és ők se mutogatni hordják magukkal), akkor már nincs mivel felvágni mint 10 évvel ezelőtt amikor még a pc sem volt gyakori, nem hogy a hordozható. Ahogy szerintem ma már az sem menő akinek mobilja van. De javíts ki ha tévedek.
Ezek után megkérdőjelezem hogy az "5% használja laptopját értelmes célokra" valós tartalommal bír. Akikkel te általánosítottad a laptop tulajokat, az egy igen szűk korosztály vékony szelete. De 10-15 év múlva már az iskolába se füzetekkel fognak járkálni az általános iskolások sem, és az elsősök tárgyai közt ott lesz a Számítógép-használat is.De visszatérve a Zotac alaplaphoz hogy kevésbé legyen off: Ezek után akkor ki menőzik? Aki laptopon szerkeszt szöveget, vagy a fullhd tv-n a htpc-n keresztül? Miközben a htpc-k elterjedése a 0-val korlátos felülről, amíg a laptopoké meg lassan-lassan általános.
-
bambano
titán
csakhogy a via cuccoknál a videokártya szokta a dekódolást csinálni, a nano meg a c7 közben lábat lóbálgat. A grafikus vezérlőjük hibátlan htpc szempontból nézve. Az tény, hogy nem kezel dxsokat, de ez kell htpc-be? Minek?
Ezen a lapon van valami kompozit vagy svideo kimenet?
-
GIJoe
addikt
Már igen rég ilyet tervezek, csak olvastam hogy elvileg a samsung legújabb ultra alacsony fogyasztású ramjai milyen csodásak, no meg mintha ha az ion is elbánna a ddr3al, csak azt nem tudom hogy, illetve annyira nem vagyok jártas benne hogy az atom mit szól a ddr3hoz...
most öltem meg véletlen a fogyasztásmérőm, káflispisztoly szaga van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged