- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sajnos nem tudom megállni....
25 éves vagyok, és dolgozunk a laptopon. Egytől-egyig. Programozunk C, C++, Assembly kódban, elsősorban mikrovezérlőkre, de van olyan kolléga aki épp egy 6 szabadságfokú robotot valósított meg opengl-ben. És én speciel érzem a hiányát hogy sajnos nem telik laptopra.
A laptoppal "menőzés" nálam, és szerintem ma már a világban ismeretlen fogalom. Amikor bagóért utánad dobnak egy p3-as laptopot amivel lehet dolgozni (és az általad említett felsőoktatásban is kijelenthetem hogy nem mindenkinek telik új "menő" laptopra, és ők se mutogatni hordják magukkal), akkor már nincs mivel felvágni mint 10 évvel ezelőtt amikor még a pc sem volt gyakori, nem hogy a hordozható. Ahogy szerintem ma már az sem menő akinek mobilja van. De javíts ki ha tévedek.
Ezek után megkérdőjelezem hogy az "5% használja laptopját értelmes célokra" valós tartalommal bír. Akikkel te általánosítottad a laptop tulajokat, az egy igen szűk korosztály vékony szelete. De 10-15 év múlva már az iskolába se füzetekkel fognak járkálni az általános iskolások sem, és az elsősök tárgyai közt ott lesz a Számítógép-használat is.De visszatérve a Zotac alaplaphoz hogy kevésbé legyen off: Ezek után akkor ki menőzik? Aki laptopon szerkeszt szöveget, vagy a fullhd tv-n a htpc-n keresztül? Miközben a htpc-k elterjedése a 0-val korlátos felülről, amíg a laptopoké meg lassan-lassan általános.
-
bambano
titán
csakhogy a via cuccoknál a videokártya szokta a dekódolást csinálni, a nano meg a c7 közben lábat lóbálgat. A grafikus vezérlőjük hibátlan htpc szempontból nézve. Az tény, hogy nem kezel dxsokat, de ez kell htpc-be? Minek?
Ezen a lapon van valami kompozit vagy svideo kimenet?
-
GIJoe
addikt
Már igen rég ilyet tervezek, csak olvastam hogy elvileg a samsung legújabb ultra alacsony fogyasztású ramjai milyen csodásak, no meg mintha ha az ion is elbánna a ddr3al, csak azt nem tudom hogy, illetve annyira nem vagyok jártas benne hogy az atom mit szól a ddr3hoz...
most öltem meg véletlen a fogyasztásmérőm, káflispisztoly szaga van
Új hozzászólás Aktív témák
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bittorrent topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest