Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nem tudom megállni....
25 éves vagyok, és dolgozunk a laptopon. Egytől-egyig. Programozunk C, C++, Assembly kódban, elsősorban mikrovezérlőkre, de van olyan kolléga aki épp egy 6 szabadságfokú robotot valósított meg opengl-ben. És én speciel érzem a hiányát hogy sajnos nem telik laptopra.
A laptoppal "menőzés" nálam, és szerintem ma már a világban ismeretlen fogalom. Amikor bagóért utánad dobnak egy p3-as laptopot amivel lehet dolgozni (és az általad említett felsőoktatásban is kijelenthetem hogy nem mindenkinek telik új "menő" laptopra, és ők se mutogatni hordják magukkal), akkor már nincs mivel felvágni mint 10 évvel ezelőtt amikor még a pc sem volt gyakori, nem hogy a hordozható. Ahogy szerintem ma már az sem menő akinek mobilja van. De javíts ki ha tévedek.
Ezek után megkérdőjelezem hogy az "5% használja laptopját értelmes célokra" valós tartalommal bír. Akikkel te általánosítottad a laptop tulajokat, az egy igen szűk korosztály vékony szelete. De 10-15 év múlva már az iskolába se füzetekkel fognak járkálni az általános iskolások sem, és az elsősök tárgyai közt ott lesz a Számítógép-használat is.De visszatérve a Zotac alaplaphoz hogy kevésbé legyen off: Ezek után akkor ki menőzik? Aki laptopon szerkeszt szöveget, vagy a fullhd tv-n a htpc-n keresztül? Miközben a htpc-k elterjedése a 0-val korlátos felülről, amíg a laptopoké meg lassan-lassan általános.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest