Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy egyelore csak A-t es B-t lattam, pedig egyre inkabb ugy nez ki, hogy a C lenne a jo: az egymagos atom elmegy venti nelkul (az A nem) es van hozza tap is.
Nekem úgy tűnik menne az A is passzívan. Alapozom ezt arra hogy ha tényleg kisebb az összfogyasztása mint gclf2-nek (igaz, azt nem picopsu-n át mérték), akkor ezzel arányosan a melegedése is. Márpedig ekkora teljesítményhez ez a borda hatalmas. Én rendelkezem gclf-el és gclf2-vel is...utóbbin cseréltem hűtést is, és tudom mennyire melegednek ezek és milyen körülmények közt. Ezek alapján bőven elégnek tartom ezt a hűtést rá. Valószínűleg forró/meleg lesz (két noctua chipsethűtőt simán felforral a gclf2), de tökéletesen menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest