Hirdetés
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolondrum #310 üzenetére
Téves. Lefeküdt az antenna és nem vettem észre.
sagit! Chrome böngésződ van?
de nem ám! A napokban vettem észre! Mondok példát. Beállítottam egy jelszót, mentés és csak nem ment, mondom mi a baja. Hát bármilyen meglepő a böngésző volt. IE alatt szoktam matatni a beállításokat.Szerk: MEg is néztem chrome alatt állítottam a block és a fair-t és csatornát is váltott, IE alatt nem volt kavar.
-
sagit
veterán
válasz
Kolondrum #310 üzenetére
Nálam produkált rendesen érdekességeket, első update, letöltötte de nem telepítette, nem történt semmi. Második körben frissítette, azonban lépnék fel a wifire és nem jó a jelszó... Az lett a wifi jelszó ami a router jelszava, passz hogy miért.
Eggyesítettem az N és AC wifit, telefonnál ez tök jó lenne, ahol a lakásba jobb az N-es wifi ott oda ahol van jó AC ott oda csatlakozzon, gondoltam milyen frankó lesz. Ez működik is így viszont ha eggyesítve van a wifi a Chromecast 2-m nem hajlandó csatlakozni, csinálhattam akármit, váltogathattam csatornákat stb nem ment, szóval ez a funkció nálam kilőve.
A rákötött egy terrás vinyó is furán viselkedik azóta, a kliens hol tudja csatolni, hol nem, és csak az látszik amit a kliensel töltöttem le, ami rajta volt az nem, ha gépre dugom akkor egyből jó. Szóval azért a supporttal vannak gondok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest