- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Én mindig okosítom a cuccaimat.
Ho whitelist Dual IDA BIOS van rajta, de akár SLIC 2.1 is mehetne bele, de van Win 7 HP matricám rá (sőt Vista Business is, 2 matricás a drága)Szóval van noweitelist BIOS 2530p-re (az a kérdés mekkora BIOS-nál tartsz, mert lefelé nem lehet flashelni...)
Tesztelj egyet azzán ha jó lehet én is beválalok egyet
-
repvez
addikt
igen ezeket nekem is produkálta , hogy az lett a wifi jelszóm ami a xiomi reghez kellett és nem az amit elötte a wifi jelszónak, igy mindenhol ujra kellett irnom , az eszközökben.
Én is próbáltam összekapcsolni a 2 wifi szabványt,de ugy nem kapcsolódot a telefon igy visszatettem ahogy volt.
v
DE összességében ezeken kivül nincs bajom vele -
syler123
veterán
Block-mount alapból fent van, az csatolja is, meg kell nézned ott a lemezed, hogy fel van-e csatolva, ha nem akkor tedd meg. Kb ennyi. Amúgy ha nagyon nem akarja, akkor beírod putty-ba, hogy mount /dev/sdXY /mnt/sdXY
X és Y helyére értelemszerűen behelyettesíted a meghajtódat.
Torrenthez pedig Transmission-t ajánlom, webes felületen elérve úgy néz ki, mint egy asztali kliens.
192.168.1.1:9091-en éred el. -
syler123
veterán
Nekem Pandora box alatt tudja az 1,8mb/sec-et, ennyit tud a netem, szóval nem tudom mi a max, amit bír. Az usb nem hiszem hogy limitálná, mert annak jóval nagyobb a sávszélessége, mint amit lanon tud a router. 2-3mb/sec-el kell hogy töltsön. Szerintem a gyári fw annyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest