Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Már 2 éve nálam van a Mi Box3, legfrissebb stabil fw fut rajta, 1080p/50Hz-ben használom, de rendszerint problémám van a gyári Youtube app-pal. Mégpedig a hosszabb (1 vagy több órás) videók teljesen lefagyasztják a box-ot, tápkábel kitépés segít csak rajta. Tegnap már annyira drasztikus volt a helyzet, hogy a félóránál kifagyó videót nem volt hajlandó elindítani újraindítást követően, mert azonnal boot animáció fogadott, ami persze loop-olt.
Csináltam gyári visszaállítást, nem segített. Így rászántam magam a Smart Youtube-ra. 1 órát használtam, de tökéletesen működik. Már most imádom.
A Xiaomi-t viszont nem értem, hogy ezt hogyan engedhetik meg maguknak, hogy egy AndroidTV alapú eszközön pont a youtube ne működjön rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anime filmek és sorozatok
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest