Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Lordpaduc #493 üzenetére
Honor 8-ról váltottam, nagyon bejön a 9T. Féltem, hogy túl nagy lesz, de szinte egyből hozzászoktam. Egyedül a Dual Active hiányzik, egy netre és egy hívásra használt SIM-em van, H8-on jó volt, hogy hívás közben is tudtam a korlátlan netes SIM-en 4G-n böngészni. Akksi idő jobb, a rendszer nagyon gyors és a MIUI jobban bejön mint az EMUI.
-
Lordpaduc
csendes tag
Valaki esetleg valtott honor 8rol? Velemeny? Illetve az elolapi kamera minosege mennyire rossz? A tesztekben annyira nem gyozott meg... Illetve gcam esetleg mennyire javitana rajta?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
csiziktomi #467 üzenetére
Érdemes felvenni pluszban ugyanazt az ujjad.
Az optikai érzékelő hátránya, hogy vizes, poros, száraz ujjat nehezebben ismeri fel, mint egy hagyományos társa.
-
nfsu17
veterán
beírtam a keresőbe, hogy "digi", de nem dobott ki semmit.
azért vki csak használja a digis teszt SIM kártyát, nem?
a Vo*-s cuccok mennyire mennek vele?
-
-
válasz
Rolie Polie #481 üzenetére
Én is 2t vettem egyből. Asszonypajtinak köhögött a telója, és én is egy ideje akartam már venni a Redmi Note 4 helyett valamit, de nem voltam hajlandó olyan telefont venni amelyik kijelzőjéből hiányzik egy darab.
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #482 üzenetére
Semmi extrára nem használják. Böngészés, youtube, gps, fényképezés. Viszont ezzel most 2-3 évig jók lesznek. Arra leosztva pedig nem valami nagy összeg. Főleg hogy nagyszerű szülők és sokat köszönhetek nekik. Nem a nekik vett ajándékon fogok spórolni pár ezer forintot.
-
axioma
veterán
válasz
Sanyesz. #428 üzenetére
Pedig mindent megprobaltam: masik net, masik gep, masik bongeszo, inkognito, de mindig a flashsale-re dob. De most konkretan a ceges (londoni IP-s virtualis gep) probaltam, ott se. Szoval valamiert igy jartam.
Kerdes: ezt belepve, vagy belepes nelkul nezitek a gearbest-en? Direkt nem leptem be, de azt is megprobalhatom... -
AllTheBest
őstag
válasz
mcwolf79 #476 üzenetére
De adtak, csak én nem mindig szoktam tokban tartani a telefonom, ennek meg különösen tetszik a hátlapja(kék verzió van), az átlátszó tpu tokokat nem szeretem, a mostani mi mix 2m is hiába kerámia hátlapos, hátra is raktam fóliát, hogy biztosan megmaradjon a gyári állapotában
-
Sragi
őstag
Azt hiszem meg van a jelenlegi telefon utódja. Minden szempontból nagyon pofásra sikeredett.Már nézegettem külföldi teszteket is róla.
Azt had kérdezzem ha kihangosítva pl vezetésközben telefonálok mennyire jó a hangszóró hangereje? (Honornak sajnos nagyon gyenge) -
mcwolf79
veterán
válasz
AllTheBest #475 üzenetére
Nem volt hozzá gyári tok? Elvileg adnak hozzá (az enyémhezb/ adtak egy egész jó, bár kicsit csúszós tokot).
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! MA jött meg egy 6/128-as mi 9t, előlapra már van fóliám, a hátlapra nem talált már valaki fóliát? Kár lenne összekarcolni ezt a szép hátlapot
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
balazs1956 #466 üzenetére
S7ben van OIS. Rendes fizikai stabi. 3-4stop az nagyon sokat dob fényképen. videon vmennyire használható az EIS, persze OIS ott is jobb.
-
Jóbaházi Alpaka Farm - Te itt nem állítgatsz semmit, jönnek mennek az állatok.
Drive Galéria feltöltés alatt
-
novinyul
veterán
válasz
balazs1956 #466 üzenetére
Nagyon jó volt az S7 anno, de a 9T már erőlelépés lesz neked.
-
csiziktomi
senior tag
Az ujjlenyomat olvasó érzékenységét nem lehet valahol állítani? Ha beállítom akkor 1-2 napig ok,azután nem akar érzékelni.Ez így eléggé nyögvenyelős
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
A hozzáértőket kérdezném, vagy akinek van tapasztalata mindkét telefonhoz.
Melyik a jobb telefon?
A samsung galaxy s7, vagy a tesztben szereplő xiaomi Mi 9T?
Nekem samsung s 7-em van, és elsőrendű szempontom a fényképező képessége. A video annyira nem számít.
Tehát ezeket a szempontokat figyelembe véve szerintetek előrelépés lenne, egy Xiaomi a samsunghoz képest?
Ti lecserélnétek?A segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm
-
törölt tag
Hamarosan csatlakozok én is. Rögtön három darabot berendeltem (szüleimnek + magamnak), mert eléggé best-buy.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Wallenberg #458 üzenetére
Talán Lengyelország, vagy Csehország? Valamelyik topikban, talán a másikban volt róla szó.
-
Wallenberg
senior tag
Megkérdeztem a hivatalos forgalmazót (Xiaomi.hu) és azt válaszolták emailben, hogy hamarosan elérhető lesz a Xiaomi Mi 9T telefon a kínálatukban fekete és kék színben is.
Az általuk megrendelt készülékek már úton vannak Kínából és függ a vámtól, a vámeljárástól, hogy mikorra érnek ide.
Az áruk nem változik (115.000 Ft) és 2 év hivatalos, hazai, azaz gyártói garancia lesz rájuk.
Érdekes, hogy azt írták, hogy a készülékeket külföldön szervizelik.
A Xiaominak melyik országban van Európában a gyártói szakszervize? Tudja valaki?
-
kropi
tag
Hogy elméletben csak a neked emailba küldött kuponnal annyi az ára.
Abba tudtok segíteni, hogy hol találom meg a beállítások között azt, hogy ne egyenként kelljen az appokba tiltani/engedélyezni a wi-fi-t vagy a mobil adatot hanem egy oszlopba felsorolja a telefon és pipa vagy se. Képtelen vagyok újra megtalálni ezen a telefonon.
-
BoneDragon
veterán
válasz
South Velen #452 üzenetére
Ezért ennyivel több? Amennyire betaláltak ennek az árával, Pro-t annyira b*szták el. Szerintem.
-
kropi
tag
válasz
instantwater #401 üzenetére
.".... Ráadásul még mágnesezhető is, így a kocsiban is előnyös lenne a tartóban."
Az nem okoz semmi anomáliát a telefonba, hogy a hátulján egy mágnes van? Mert én is szemeztem egy ilyennel az Alin, de nem mertem megvenni. -
mjani1172
addikt
válasz
BoneDragon #451 üzenetére
Szvsz. merész dolog volt, én nem látom nagy boltnak,sőt.
Több mint 2 jön ki a simából,és ha nem hozzák ide, akkor a szoftverezésben sem fog senki segíteni. -
South Velen
addikt
válasz
BoneDragon #451 üzenetére
Snapdragon 855 vs 730
4K60fps vs 4K 30 fps
-
BoneDragon
veterán
válasz
Darth_Revan #450 üzenetére
Mi a különbség a kettő között hogy megér ennyi felárat? GSM arénán csak a kijelző meg a gyorstöltés sebessége az eltérés.
-
Darth_Revan
veterán
Mi 9T Pro megrendelve. 165k-ba jött ki kuponnal, picit jobb árnak tűnik mint a Zenfone 6 190k-s ára
-
infectedmann
őstag
Ez a sokadik teszt, amit már olvasok a telefonról és azt hiszem arra bőven elég lesz, amire én szeretném használni. Remélem sokáig érkezik majd hozzá támogatás/frissítés.
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
Skacok nagyon komoly ez a gearbest ár
Viszont mennyire kell félni a super amoled kijelzőtől?
Csík vagy beégés esetén a gearbest felé kell vissza küldeni?
A lurdyban ilyen esetben jobb a 2 év gyári garancia?Megéri bevállalni az olcsóbb árral?
Kicsit sokért adja ahhoz képest a magyar shop -
wierra
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Azért az más, ha szériahibáról van szó, minthogy valakik szürkén szerzik be a készüléket(akik nem is kaphatnának hivatalosan a Xiaomi-tól) és próbálják érvényesíteni a garanciájukat, ami gyakorlatilag nincs is.
Ilyen esetben pedig fogyasztóvédelem, ha nem segítenek a besárgult kijelzővel. Sokszor még a vásárlók könyvének a kérése is elégséges.
[link] Gyanítom ilyen esetben is, mivel szériahibáról van szó, ha nem itt vetted is szóba állnak veled.
-
TomPack
őstag
válasz
Donki Hóte #434 üzenetére
Nem valami rugalmasak, az biztos! Engem már elhajtottak besárgult kijelzővel, miszerint biztosan leejtettem. (nem ejtettem le)
Szemben pl. az LG-vel, aki gyárigari nélküli arabgsm-nél újonnan vásárolt LG-ben alaplapot cserélt, mert szériahibás, és az LG tehet róla, az LG gyártotta.
Szóval az én szememben a Xiaominál gyári gari sajnos nem értéknövelő.
Van olyan webshop, ahol +10%-ért nem javítják hanem cserélik ha baja van. Na az igen! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Donki Hóte #434 üzenetére
WayteQ volt a partner, és, ha bemész hozzájuk(mármint a Lurdyba), hogy tudnak-e segíteni, akkor is őket fogják ajánlani.
-
Lehet valahogy a képernyő elforgatás érzékenységét csökkenteni vagy késleltetni?
Ha lerakom, sokszor úgy érzékeli, mintha forgatni akarnám, pedig csak épp húzom ki alóla a kezem. -
válasz
Atomgeszi #433 üzenetére
Nem tudom, hogy most ki a Xiaomi aktuális szervizpartnere.
Régebben a Xiaomik egy részét a Yamoto Kft. javította, hozzájuk símán be lehetett vinni a meghibásodott, de nem garanciális Xiaomi telefonokat és adtak egy árajánlatot a javításra. Egészen emberi árakat adtak, egyszer én is így javíttattam meg egy meghibásodott Xiaomi telefont, ami a gearbestről vettem.
Könnyen lehet, hogy a "nagyobb felhasználói élmény" elérése érdekében ezt a liberális gyakorlatot a Xiaomi.hu már felszámolta és tényleg csak Kínába való visszaküldéssel lehet javíttattni a kintről vett telefonokat
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BoneDragon #431 üzenetére
Nem lehet. Miért lehetne? Megveszed 30k-val olcsóbban és foglalkozzanak a szervizzel? Ebben nekik nincs üzlet. Akkor mindenki kintről rendelné.
Mindenkinek oda kell küldenie, ahol vette.
-
-
-
szpali
addikt
-
axioma
veterán
Nagyon koszi, de ugy tunik most flash sale miatt nincs lehetoseg kuponkodot megadni. Varok kicsit, hatha kesobb lesz. (Talalomra ranyomtam egy masik kodos telefonra, ott leugrott a 20%, ennel meg a flashsale ar 360 korul maradt, mondjuk az is -10% ugyan, de ennyiert itthon is aruljak magyar afa-val... - tudom, nem ua. mint magyar szervizhatterrel, de at tudnam venni par nap alatt es mint web-es rendeles a 14 napon beluli pl. rossz sorozat es szarul erzekel me'g lemondhato.)
Sanyesz ja a 360 az dollar
de a 265 azert jo, koszi, ranezek.
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Erről az üvegfóliáról van valamilyen véleményetek?
Márka neve: BakeeyRendeljem vagy inkább felejtős kategória?[link]
-
törölt tag
válasz
Szeszkazán #408 üzenetére
Hát a Marsra, hova máshova?
-
gubabela
senior tag
+1 az MSVII-re, nekem is ez van a note4en, nagyon bevált. Párszor esett már le és eddig mindig megvédte. Asszonynak rendeltem egy piros 9t-t, a régi telója már megérett a cserére (redmi note wcdma), igaz azóta is tökéletesen megy az eredeti akksival
de eljárt felette az idő.
-
Darth_Revan
veterán
Aki a zöld ufos boltban veszik ezt a telefont annak jó hír hogy ha korábban vettel xiaomi terméket amihez járt 5000 ft-os kupon, akkor azt elfogadják mi 9t-hez is.
Mellesleg Mi 9T Pro rendelhető már náluk
-
Szeszkazán
senior tag
Nem tudjátok, az ufós marslakós boltban a telefonra a 2év gari hova szól? A hivatalos magyar szervizhez mint a lurdy?
-
gattolino
senior tag
válasz
PowerBuldog #405 üzenetére
Ez nagy kár. Egyébként úgy tudom az utolsó ami Dual aktiv volt az a honor 8 volt. Ha nem Tévedek. Mindegy, ez is fontos újítás lehet majd a jövőben
-
PowerBuldog
veterán
válasz
7Heads Drago #404 üzenetére
Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
-
7Heads Drago
veterán
Erről tudtok valamit:
Dual nanoSIM kártya fogadás, 4G kapcsolat párhuzamosan*
Bármelyik kártya beállítható elsődlegesnek
4G+/4G/3G/2G támogatás
DualSIM VoLTE HD* hívástámogatás
* Helyi szolgáltató függő szolgáltatás, nem minden régióban támogatott
Ez most akkor dual aktív?
Vagy rosszul értem.... -
Maist
senior tag
válasz
instantwater #400 üzenetére
Még nem érkeztek meg ezek a tokok a 9T-re, így jelenleg a Mix 3-hoz vásárolt MSVII tokokat tudom összehasonlítani a 9T gyári tokjával. Mivel eddig mindig, minden telefonomhoz ugyanazt a minőséget kaptam az MSVII tokokból, ezért gondolom a 9T-nél is hasonló lesz majd a tapasztalat: A scrub = frosted, fogása atomstabil, mintha olyan P200, P300 környéki csiszolópapír lenne a bevonata, úgy tudnám körülírni. A simple az pedig olyasmi, mint a gyári, de a tapintása gumisabb, jobban tapad a kézben. Nincs nagy kezem, pár éve már a Redmi 3s is határeset volt számomra nagyságban, de ezeket a tokokat használva eddig még egyik telefonom sem esett ki a kezemből. Az illeszkedésük mindig tökéletes ezeknek a tokoknak, azért is ajánlom mindig ezt a márkát. Talán nem annyira ismert szélesebb körben, de tapasztalatom alapján (több éve rendelek ilyen tokokat) kiváló minőségűek.
-
Használ valaki fogássegítő gyűrűt a hátlapon?
Elég hosszú és nehéz a készülék, ezért gondolkodom egy ilyen beszerzésén.
Ráadásul még mágnesezhető is, így a kocsiban is előnyös lenne a tartóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest