Hirdetés
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Up
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #74 üzenetére
Pff... Pedig egészen rákattantam már erre a telefonra, de így lehet kihagyom. Nem lehet semmit izélni ezzel a beállításokban?
Facebook messenger se működik jól? Igazából csak azt használom aminél fontos hogy kb. azonnal értesítsen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz PowerBuldog #77 üzenetére
Ez most komoly? Hogy a 3 éves telefonom ezek szerint megbízhatóbb ilyen szempontból? Miért kell visszafele fejlődni? :(((
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #92 üzenetére
Ez mondjuk nekem tetszik. Kevés apptól akarok értesítést, de az jöjjön meg mindig.
Facebook messenger külön van ugye? Tehát ha letiltom a Facebook értesítéseit, attól a lebegő fejek ott fognak pofázni nekem?
Egy szép fehér hátlapos kiadás még lehetne matt szürke kerettel vagy valami ilyesmi, rákattantam a fehér tech cuccokra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheBikerider #168 üzenetére
Ő tényleg nem rossz, csak kicsit visszafogott a kameráról szóló rész a videóiban. Akkor már linkelhetné a leírásban a képeket amiket lőtt a telefonnal, hogy az ember megnézegethesse.
-
törölt tag
Hasznos az infra meg minden, én is használgatom a jelenlegi telefonomon, de nem érzem deal breaking dolognak, ha hiányzik. Mondjuk engem zavar hogy nincsenek fizikai gombok és egy hangerő állítás miatt is a kijelzőt kell bámulni a helyett hogy megnyomom a szokásos gombot a távirányítón.
-
törölt tag
válasz Szeszkazán #408 üzenetére
Hát a Marsra, hova máshova?
-
törölt tag
válasz twollah1976 #663 üzenetére
Officiális európai megjelenési dátum: [link]
-
törölt tag
válasz PowerBuldog #667 üzenetére
Igazából két dolognak nem szabad repednie: a kameráknak és a kijelzőnek. Az hogy a hátlap megsérül nem olyan fontos szerintem.
-
törölt tag
Mi ez a Volte amúgy hogy ennyire rá vagytok gerjedve?
-
törölt tag
Gcam összehasonlítást nem lenne kedve csinálna valakinek?
-
törölt tag
válasz AllTheBest #955 üzenetére
Tényleg sok egy kicsit már ez a volte. Kb. 60 új hsz volt, majdnem mindet át kellett pörgetnem mert erről volt szó.
Mit tud amúgy ez a volte hogy ilyen fontos? Senki sem válaszolt mikor kérdeztem. Biztos túl off volt
-
törölt tag
válasz AllTheBest #983 üzenetére
Lehet vele 48-as képet is csinálni a gyári kamerában. Zenfone 6-tal a Gcam is tud 48-at és brutál részletgazdag az eredmény.
-
törölt tag
válasz tothandras80 #1052 üzenetére
LOL
-
törölt tag
válasz PowerBuldog #1121 üzenetére
Ez a kamera dolog jó kérdés. Elvileg valami hardveres HDR is támogatva van abban a szenzorban. Én még egy OIS-t mellé tettem volna a Xiaomi helyében.
A másodlagos szenzorok ugyanazok mint a sima 9T-ben? Jobb zoom és ultraszéles látószögű kamera az erősebb (tehát időtállóbb) hardver mellett már elgondolkodtató lehet. De az OIS hiánya miatt haragszom, hogy ez nem fért bele a Próba
Pont tegnap jöttem haza nyaralásból, rengeteget digitális zoomolgattam a mostani telefonommal. Instára, Facebookra korrekt így is, de egy rendes 2-3x-os és a mellett egy hibrid 5x-ös azért nem lenne rossz. Kérdés hogy utóbbi milyen minőség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Darth_Revan #1127 üzenetére
Érdekes, másik barna barátunk szerint meg tök egyforma: [link]
Pedig amit te linkeltél ott szemmel láthatóan jobb néha a Pro még nappal is.
-
törölt tag
válasz instantwater #1357 üzenetére
Elég bugyuták az érveid. Neked nem fontos, ezért őt se zavarja?
-
törölt tag
válasz warfernom #1405 üzenetére
De nem lesz nagyobb a képed ha szétnyújtod, csak torz. 18:9-re még talán nem lenne annyira vészes, de ez túl széles képarány szerintem.
Amúgy szedd le a BS Playert, aztán ha videót néznél akkor megosztás és ott BS Player. Át fog ugrani és ott játssza le, ott meg lehet széthúzni. Ha jól emlékszem. Podcasteket hallgattam így régen, mert le lehetett zárni a képernyőt és ment a hang.
Nem vágom amúgy miért ezt a 19.5:9-es képarányt erőltetik. 18:9 jobb lenne, ott levágással sem veszne el túl sok infó a képből.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz trialboj #1415 üzenetére
Nem vagyok rasszista, de ha nem túl nagy a dinamikatartomány a szelfikamerán, akkor nyilván túl lesznek exponálva a képek, ha fekete ember használja
Amúgy kamerában cakkumpakk nyilván jobb az S10e, ez nem kérdés. Viszont a 9T is használható kategóriának tűnik (nekem nincs ilyen telefonom), éjjel vannak gondok vele, neked kell tudnod, mikor használnád. De pl. van 2x-es zoom szenzor, így ebben jobb mint az S10e.
-
törölt tag
Mindig meggyőzöm magam hogy jó lesz ez a telefon, aztán elveszitek a kedvem
-
törölt tag
Kinn a Pro tesztje GSM Arenán, éjjel tényleg jobbnak tűnik a kamera.
-
törölt tag
Üdv ismét! Megint megnyomkodtam a Xiaomis boltban, és nagyon menő telefon A kamera javult valamit azóta? Esetleg stabil GCam?
-
törölt tag
Jár valami hátránnyal a svájci régió?
-
törölt tag
Na megint eldöntöttem hogy nem kell a telefon. Nem jobb annyival a kamerája mint a mostaninak hogy lecseréljem. Másban jobb már annyival, de jobb kamerát szeretnék.
-
törölt tag
válasz gretzky77 #3002 üzenetére
Lenovo Vibe X3. De ne nézd a Mobilarena tesztet, mert szentkuti11 írta, tehát kamerában nem releváns.
Amúgy az 5.5"-os 16:9-es kijelző valamivel szélesebb mint ez a 6.4"-os 19.5:9-es, szóval még multimédiában sem lenne olyan nagy előnye, max nagyítással, de akkor meg nem mindig jó a levágás.
-
törölt tag
válasz South Velen #3071 üzenetére
Hogy lehet maszkolás a DC dimming?
-
törölt tag
válasz South Velen #3073 üzenetére
Én meg azt hittem tényleg beleteszik a feszültségszabályozással való sötétítést. Pedig szoftveresen implementálható dolognak tűnik.
-
törölt tag
válasz South Velen #3075 üzenetére
Ez a maszkolás pontosan mit csinál?
-
törölt tag
Sziasztok!
A kamerával mi a helyzet mostanában? Javítottak valamit az éjjeli képeken?
Esetleg az újabb Gcam modok? Van valahol galéria?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest