-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Karavik
veterán
válasz
VANESSZA1 #14064 üzenetére
Várható volt, hogy lesz pár app ami még nem kompatibilis Android 10-el.
Xiaomi.eu kiadásokban ARB protection ki van iktatva, így szabadon ROM-olható le-fel. Egyébként Mi8-on gyárilag sincs ARB protection szóval hivatalos kiadásokat sem érinti ez a veszély.
Viszont dirty downgrade A10 ről A9-re elég necces szvsz, kipróbálhatod és ha gond lesz legfeljebb nyomsz FR-t TWRP-ből
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
VANESSZA1 #14064 üzenetére
Tegnap tisztán felraktam az új ROM-ot.
Volt egy widget-em ami ki-bekaocsolta a bluetooth-t.
Nem működött, letöröltem.
Azóta a gyári menüben sem tudom bekapcsolni a bluetooth-t.
Viszont telefon újraindítsa után bekapcsolva van.
Ha kikapcsolom utána már nem tudom visszakapcsolni.
Valakinek valami ötlet?Vagy egy újabb tiszta telepítés?
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
VANESSZA1 #3199 üzenetére
Ez sokkal inkább egyéni preferencia kérdése.
Én például soha nem tudtam kijelzővédővel használni a telefonjaimat, zavart.
Vigyáztam rájuk, sosem volt rajtuk karc és volt korábban Xiaomi is.
De más felhasználói szokás mellett meg szinte "kötelező" lehet.
És van olyan is, hogy valaki képtelen enélkül használni a készüléket.
Szerencsére mindenki eldöntheti, hogy szeretné használni. -
pyxystyx
tag
válasz
VANESSZA1 #2741 üzenetére
Az 1234- et kellene, de ahogy megérintem a beviteli mezőt, az autó azonnal kilép az új eszköz hozzáadása menüből "Pairing of new Bluetooth device failed" üzenettel, a telefonon is azonnal kiírja: a Nissan C. nem tud válaszolni.
Annyi különbséget látok a többi telefonhoz képest, hogy a Mi az BT5, a többi csak BT4- et tud. Lehet ettől áll fejre a NC rendszere? Az autó 2011- es évjárat, lehet ez a baj. (Elvileg felülről kompatibilisek a BT - k is nem?)
Mindegy, feladtam. -
bullw
tag
válasz
VANESSZA1 #1681 üzenetére
Én is vettem itt egy ilyet, vagy egy hete jött meg. Akkor is akciós volt, 2800ért volt akkor, most ahogy néztem már 3700, szóval megéri nézni az akciókat.
Amúgy szépen teszi a dolgát, melóban használom, mert ott a 2Aes oldalra mindig rá van dugva a tabletom, így praktikus a két aljzat. -
zsoltiz
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #1625 üzenetére
Nem védeni akarom a Mi8-at, mert tényleg vannak helyzetek, amikor tud nagyon szar képet is lőni. (szerintem ezen az AI még ront is, azt én nem javasolnám).
De pont az említett képnél a Mi8 képe szvsz sokkal jobb, sokkal több rajta a részlet. Nézd meg a napernyő mögötti szürke pala tetőt, vagy a háttérben a legmesszebbi háztetőt. A mi8-on még annak is látszik a cserép mintázata, míg az S9-nél teljesen egyszínű. A háttérnem lévő tuják is részletesebbek a Mi8 képén (az S9 meg becsap egy kis plusz kontraszttal meg a durva túlélesítéssel). itt van pár részlet (klikk a teljes mérethez): -
elmunkas
csendes tag
-
válasz
VANESSZA1 #1294 üzenetére
Igen. Feszesebb, mint a gyári és vastagabb is, de a két hosszanti oldalnál ha hozzáérek, akkor egy picit elmozdul a telefon élétől, ez nálam kizáró ok. Viszont az üveglap tényleg irgalmatlanul pöpec, itthon nem láttam még ilyet, xprotector és a többiek a közelében sincsenek.
-
dime27
őstag
válasz
VANESSZA1 #1252 üzenetére
Gyanús h vmilyen hiba de nagyobb a valószínűsége annak h akksi haldoklik mint h szoftveres hiba lenne...
Nekem 13 órás folyamatos 4 g használattal lett 4h 15min sot két simkarival automata fényerőn úgy h reggel mikor hétkor hazaértem akkor úgy tettem töltőre h még maradt az akkuban 43%-ék! -
válasz
VANESSZA1 #871 üzenetére
Ez jól hangzik, bár a a tok a képek alapján nekem nem annyira bizalomgerjesztő.
Kérdés, hogy idővel mennyire tágul, ahogy öregszik és mennyire lesz ragacsos. Általában ugye ez a szilikon tokok halála, másrészt az ütésállóság is kérdéses, mert elég vékonynak tűnik (a gyári szerintem semmit nem ér és annyira laza, hogy csak arra jó, hogy a koszt a tok alatt tartsa és összekarcolja az üveget). Ütést vajon mennyire bírja, tompítja?
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
VANESSZA1 #828 üzenetére
Nem fake, már korábban is lehetett olvasni róla.
Itt egy cikk: [link]Amíg nyithatod a BL-t addig valóban fel lehet rakni, de ha a Xiaomi úgy gondolja, akkor a kínai modelleken nem lesz nyitható a BL és nincs Global ROM.
És személyes véleményem szerint errefelé haladnak a dolgok.Szerk:
Itt a hivatalos bejelentés: [link] -
enginev3.0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Linux kezdőknek
- Opera böngésző
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Eladó 2db Samsung a52s
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Blackberry Priv!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged