Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1Konrad
tag
válasz
FrankMonzano #4380 üzenetére
Mikor a telefont megvettem, a googlemap még jó volt - most (igaz PIE-re frissítettem azóta) - én is tapasztalom, hogy egymáshoz közeli utak esetén átrak néha a másik oldalra, és úgy próbál újra tervezni, vagy egy kihajtónál - ha az párhuzamosan halad az úttal - csak akkor döbben rá, hogy már nem azon vagyok, amikor az út tengelyétől már legalább 50 m-t (igaz haladva) eltávolodtam.
...szóval most a gmap nem olyan jó városban, ha 20-30 méteren belül van másik út.
Én ettől még azt használom, mert nagyon kényelmes, hogy nem kell pontos címet beírni, csak valamit kb: mint például állatkert, Pólus... és odavisz. (Én még a térképes világban nőttem fel: így nem csinálom össze magam attól, ha a Hungárián riadtan keresi, hogyan kell a túloldalról visszakerülni oda, ahol vagyok, vagy a Kacsóh-n kihajtva a Nagy Lajos felé hogyan tud az M3-ról oda visszahozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- SZLA.GAR. Asus ROG Zephyrus G16 OLED AMD Ryzen AI 9 HX 370 ELADVA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest