Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
 - iPad topik
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - OLED TV topic
 - Milyen videókártyát?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Orion, Videoton erősítők, hangsugárzók
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)

- 

PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

st6969
őstag
válasz

Leon77

üzenetére
						Teljesen elégedett vagyok vele én is, de azért bankolok is vele, szóval nem nyugtat meg, hogy nincs már támogatás rá. Meg az akksi sem a mai már (OK, cserélhető), de marad, ameddig lehet, viszont elkezdtem erőteljesen körülnézni, mert kevesebb, mint egy évet adok neki, és cserés lesz, úgy vélem.
Más: történt egy érdekesség tegnap. Dolgozgattam a kertben egész délután, kivittem magammal a telefont, és letettem a teraszra. Este 9-kor jutott eszembe, hogy kint felejtettem. Amikor kivittem olyan délután 3 körül, úgy 70%-on állhatott az akksi. A hőmérséklet elég alacsony volt, kb. 10 fok, de olyan este 6-7 felé már közelített a 0-hoz. Mire behoztam este 9-kor, már biztos, hogy 0 fok körül volt, talán még éppen nem fagyott. 32%-on állt az akksi. Szidtam is, hogy mi a franctól merül így, de már megszoktam, hogy naponta töltöm, és másfél óra SOT-nál többet nem tudok belőle kihozni már évek óta. Viszont azóta eltelt egy fél nap, és még mindig 31%-on áll az akksi
 Nincsenek illúzióim, nyilván nem javult meg, vagy nem lökte ki végre azt a valamit, ami évek óta be volt ragadva ( 
 )...de mi a franc történik? Ez a pár óra hideg ilyen hatással van a mérésre?
Egyébként meggyőződésem, hogy valami nagyon be van ragadva, 100+ app fent van, kelkl is, pont ezért, és a fotók miatt nem is akarok resetelni. Múltkor direkt megfigyeltem: 100%-ra töltés után újraindítottam, és 1 perc képernyőidő után 3%-ot merült

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
 - Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
 - Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nincsenek illúzióim, nyilván nem javult meg, vagy nem lökte ki végre azt a valamit, ami évek óta be volt ragadva ( 
 )...de mi a franc történik? Ez a pár óra hideg ilyen hatással van a mérésre?