Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
st6969
üzenetére
Én visztont úgy döntöttem, hogy marad még az MI8, pont azért (is), mert amennyiért vettem nem tudnék hasonló telefont venni ma, meg az az igazság, hogy tulajdonképpen elégedett is vagyok vele nagyon, nem sok gondom akadt vele. Így tegnap tettem bele én is egy NOHON aksit.
A csere simán ment, Yt-on első aksicserés videó alapján. Az eredeti ragasztó vissza is ragadt, úgyhogy azt nem is kellett rá tennem, pedig adtak hozzá azt is. Én még így tervezek 2 évet a telefonnal. Bár lehet, hogy meg kell ejtsek majd egy usb csatlakozó cserét is. Apropó, van itt olyan, aki cserélt már?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 3
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest