Hirdetés
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
-
morfondőr
addikt
válasz
Helmoras #12505 üzenetére
Olvastam korábban, hogy sokszor egy kis ütögetés segít az ilyen hangszóró problémán! Persze nem kalapáccsal, inkább ilyen tenyérbe csapkodással, kocogtatással kell próbálkozni. De hogy ez ha meg is oldja a kontakt hibát az mennyire lesz tartós nem tudom, de lehet csak kicsit elmozdult a hangszóró és így a helyére kerül.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
calamites
őstag
válasz
Helmoras #12234 üzenetére
Én egy alu, és egy műanyag (nillkin) tokot rendeltem hozzá+egy tempered glasst.
Az alu tok csúszik, és éles a széle és levesz a jelek erősségéből is, a nillkin is kilóg kicsit, de nem éles annyira, a tempered glass egyik sarka pedig már le is mállott egy kisebb ütéstől, de az érzékelést szerintem nem rontja.. Ennek ellenére a glass, és a tok is hasznos. Kinek melyik jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest