Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #21505 üzenetére
Beállítások/Rendszer/Nyelv és bevitel/Xperia billentyűzet/Beviteli nyelvek: nyelv melletti billentyűzet ikonra kattints, és válassz más kiosztást.
Ugyanígy az Xperia billentyűzet beállításaiban, Szimbólumok és hangulatjelek alatt van a számsor (bár úgy emlékszem, ezelőtt az (is) idegesített. Itt csak opcionális). -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #21491 üzenetére
Igen Total commander is jó.
Gyökérkönyvtár: system/app/Xperiakeyboard mappát töröld. A művelet közben fogja kérni a root jogokat a SuperSU.Mount system = system csatolása. Erre akkor lesz szükséged, ha TWRP-ből akarod törölni. Mounts and storage alatt kell bepipálni a systemet.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #21394 üzenetére
Biztonság appból egyelőre nem megy.
A billentyűzet nekem sem tetszik, korábban írtam már a a csapatnak, hogy használhatnák az eredetit, de nem kaptam választ... Ha gondolod, linkelhetem a legújabb, recoveryből telepítős verziót (eredetit). Van egy olyan is, amit sima appként lehet telepíteni (kicsivel régebbi, de működik), azt valamikor az ősz folyamán linkelte az egyik fórumtárs.
f.i.s.h. Beállítások/Értesítések/Alkalmazás értesítések
Illetve
Beállítások/Rendszer/Jelzőfény alatt gondolom engedélyezve van.
Beállítások/Rendszer/Akkumulátor/Alkalmazások akkumulátorhasználatának kezelése alatt kikapcsoltad ezt az optimalizálást az üzenetküldő appok számára?batabe Beállítások/Rendszer/Adatvédelem
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #21386 üzenetére
Soha ne engedd TWRP-nek a rootolást. A Supersu-t külön flasheld fel a leírás végén/összefoglalóban található linkről.
Grat, akkor nálad viszonylag simán ment az átálláslaci laci persze, ugyanazok a romok mennek rá.
llaszlo ez egyelőre még jobban merül, meg van pár kezdeti hiba.
A MIUI miatt sok látható új dolog nincs benne (talán a smart lock, meg a third party appokban jobb kinézet), a legtöbb változás a motorháztető alatt van. Többen tapasztaltuk, hogy kicsit gyorsabb, smoothabb, mint a KK. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #21269 üzenetére
Nem hiszem
Akkor te a driveres/adb-s csomagokat töltötted. Alatta volt ez a link is
Csomagold ki a rar fájlt, aztán a benne lévő IMG mehet TWRP-vel.nike90 pedig olyat olvastam, az befolyásolja a swap méretét is. Nem tudom, neked miért csak a fele.
mizoli hát, áll a bál, folyamatosan szenved valaki, de egyre több embernek sikerül.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #21231 üzenetére
Fastboot driverek. Közben szerkesztettem a hsz-t és adtam egy linket, abban elvileg benne kéne lennie. Vagy ez, bár elvileg tényleg nem lenne rá szükség: [link]
Az angol recovery telepítő azt is írja, rendszergazdaként nyisd meg a programot, esetleg próbáld azt.vampire17 itt a kínai Mi app store-ból ajánlana valamiket. Elvileg ha újra létrehozod a mappát, eltűnnek.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #20757 üzenetére
Beolvasta az adatok a kínai böngészőből.
Próbáld törölni az adatait.llaszlo a stabilban valóban nem lesz mód csak úgy engedélyezni. Ahogy olvasom, bootloadert kell majd hozzá nyitni.
Más telefonokra viszont van zárt bl-es root is, szóval nem kizárt, hogy idővel itt is lesz. Sony telefonokon pedig úgy oldják meg a recoveryt zárt bl-en, hogy nem a recovery partícióra, hanem a systembe teszik (bár ott eleve nincs is recovery partíció, szóval nem biztos, hogy itt is megoldható). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #20280 üzenetére
Most nézem, a zene vezérlés is eltűnt.
A kínai szöveget meg sikerült megoldani a keresés app adatainak törlésével és egy újraindítással.
Most így néz ki: [kép]
Aztán persze ez még ezerszer változhat, Alpha verzió. Az 5.12.17-ben például a Beállítások appban volt keresés.laci laci na ez komoly leírás. Ezek után nyugodtan lehet önbizalmad, hasonlót csak az előző telefonomon csináltam (de ott eleve kiszedhető akku volt).
vampire17 a színhőmérséklet azt adja meg, mennyire legyenek hidegek (kékes) vagy melegek (sárgás) a színek. A szaturáció (telítettség) pedig minél magasabb, annál élénkebbek a színek.
Ahogy vikla007 is mondja, hőmérséklet megy, telítettség/szaturáció nem. -
-
konzi
aktív tag
válasz
calamites #18444 üzenetére
Jatszani nem jatszom..sok net, kis zene, videok. Telefonalas.
Igenyeimnek megfelel csak egy kevesse kicsinylem a 4.7"-t..de mar lassan megszokom.
Nagyon koszonom mindenkinek a hozzaszolasokat es a segitseget !!
Ha tanalok olyat amire eleg a 10 kp akkor arra azert raprobalok -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #18240 üzenetére
És most ki van szürkítve a kapcsoló? Reboot után sem jó?
Mert ha még egyszer be lehetne kapcsolni, az jó lenne.
Ha nem megy, esetleg az Üzenetek app adatainak törlését próbálnám.mizoli akkor tessék, így kell telepíteni:
1. Ezt a fájlt helyezd a system/framework mappába (engedélyek rw-r--r--)
2. Flasheld fel a kamerát, majd az egyik és a másik fixet is.
4. Nem árt egy wipe cache és dalvik cache, majd reboot.
Forrás: porting guide és appok -
zolikaDB
veterán
válasz
calamites #18007 üzenetére
De tkp a bevezeto szovegben irtak vmi konkret dolgot? En annyit vettem ki, h a Saomi kocsog, szarik rank, vagyulaek pedig becsuletesen dolgoznak. Ez tkp igy van. De mi van a Wayteq-kkel?
Az asszonykanak pedig karacsonyra terveztem egy Redmi Note 2-t.
Hasonlo parameterekkel van valami stabil vas szerintetek?? (Meizu M1 v M2 Note talan...?) -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #17976 üzenetére
Kínai verzió volt fent, MIUIHU-ban gondolom azért nem ilyen lesz.
Tegnap éjszaka viszont feltettem egy új RR test buildet, EOS kernel van benne. Ugyanolyan smooth, mint a 18-as, és ugyanolyan gyors is, ha nem gyorsabb. Changelogot nem írja, amit észrevettem, hogy 5.1.1_r24-en alapszik és van egy beépített Fejvadi mód kapcsoló, ami akár fényviszonyoktól függően is be tudja feketíteni a hátteret.
Drenadar Mi Message engedélyezve?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #17606 üzenetére
Nálam ez már régebben is így volt.
mizoli ha nem kell a két system, akkor tényleg nem szól semmi ellene pedig.
Nem, egyelőre updater-scriptet nem módosítottam. Vagyis igazából egy sample-ből vettem, ami állítólag bármilyen mod telepítéséhez jó, ehhez úgy tűnik nem. :/ Pedig nálam is completed. -
s4tch
veterán
válasz
calamites #17567 üzenetére
10-15 perc múlva az adatlapomon lévő mega mappából.
(#17569) batabe: egy ideje nem tapasztaltam ilyet, de amikor hasonlóan kínlódott a miui, akkor csak mobilnettel csinálta. Próbáld meg esetleg a mobilnetre vonatkozó korlátozásokat minimalizálni, kikapcsolni az engedélykezelőt (ami miui7 alatt automatikusan bekapcsolódik), esetleg törölni és újratenni a rakoncátlankodó programot.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #17558 üzenetére
TWRP-ben is lehet állítani a rezgés erősségét, időtartamát.
mizoli Windows alól. Egyelőre úgy tűnik, mindent meg lehet oldani. Ha nem fog menni, akkor felteszek a régi laptopra a Linuxot, úgyis gondoltam rá.
Nem, még nem. De szerintem fogok is, ha nincs ellene semmi kifogásotok.Fejvadi én is így érzem.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
calamites #17294 üzenetére
Valószínű az lesz a megoldás. Csak félnek meglépni, mert nagyobb a hibalehetőség.
bozarjoska telepítve azért nekünk is több. A lollipop meg eleve többet foglal (CM is kb 600MB-t), szóval érthető.
zolikaDB láttam, próbálják behozni a droidot. Hiába, már nem (csak) ők diktálják az irányt.
mizoli akkor jó.
Utóbbi megoldás talán biztonságosabb ("véletlen" feltelepített kártevő nem kaphat root jogot), de igazából mindegy.
-
bozarjoska
őstag
válasz
calamites #17225 üzenetére
Itt a TWRP, csak simán föl kell tenni CWMből.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest