Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milestone2
nagyúr
-
∂яσнυη
senior tag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
morfondőr #25338 üzenetére
+ seger nyugodtan rá lehet állítani bármire, de természetesen ettől még egy Mi3 nem fogja fogni a 4G-t. A telefon továbbra is csak azokat a hálózatokat fogja használni, amelyeket támogat.
bozarjoska ha telefont kéne vennem, nálam is nagy eséllyel indulna a Rn3 pro. Hardver rendben van, ár rendben, custom ROMok szintén ígéretesek (nincs messze az official CM sem).
Fejvadi újabb fejlesztőikben így néz ki: [link]
Más: egyébként kint a MIUIHU 8.
-
Mr.C
őstag
válasz
morfondőr #24660 üzenetére
Igen, ez tény, hogy megnő a fogyasztás. Ez van pl a határon is, hogy állandóan más tornyokhoz csatlakozik az eszköz és a gyenge térerő miatt állandóan keres ill kapcsolatot létesít
Más:
Most este kikapcsoltam a telefont, mondván, kipróbálom ezt a shutdown alarm dolgot. Volt backup ébresztő mellette, ami kellett is, mert nem ment.
Multi 7.3.2. ZeurionX páros. -
s4tch
veterán
válasz
morfondőr #23942 üzenetére
Csak ötletelek: tiszta véletlenül nincs valami szabály létrehozva a hívásblokkolás alatt? (biztonság app - tiltólista) Esetleg nincs hívásátirányítás beállítva valami nem létező számra?
Egyébként franc tudja, nem találkoztam még ilyennel, se leírásban, se saját telefonon.
-
Mr.C
őstag
válasz
morfondőr #23606 üzenetére
én 3rd party tűszfalat használok, semmi xiaomi-s dolgot (kivéve az óra) még a keretrendszer is fagyasztva van (mert ha törlöm, azt észreveszi a MIUI és használhatatlan nesz a sok fc értesítés miatt a telefon). Így nekem ilyen problémám nincs, amit én észrevettem, hogy a wifire csatlakozás néha-néha nem megy... ledob vagy nem is akar csatlakozni....
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
morfondőr #22705 üzenetére
Ezt a pletykát s4tch kolléga gerjesztette
Idézek tőle a mi5 topikjából: "Ez úgy volt, hogy nyitott egy topikot az egyik moderátor a miui fórumon, beírta az LTE sávokat (hogy honnan vette, franc tudja), majd rákérdeztem, hogy biztos-e, hogy nincs 20-as sáv, merthogy a chip elvileg támogatja, erre megköszönte az infót, és átírta a nyitó hozzászólástMagyarul a moderátor sem járt utána semminek. Na ezt vette át a gsmarena.
Nem tudunk egyelőre semmi konkrétumot."Ettől függetlenül még él a remény.
-
Mr.C
őstag
válasz
morfondőr #22683 üzenetére
figyelmetlenség...
(#22684) zolikaDB: Gondolom MMiuin vagy. Mert nekem is ezt csinálja multin, csak engem annyira nem zavar, úgyis ott van a floating notification.... próbáld meg azt, hogy a messengert az alkalmazásváltóban lehúzod, így megvédve attól, hogy bezárja a ROM, hátha sikerül
-
Ájvé
veterán
válasz
morfondőr #21335 üzenetére
Nekem volt ilyen, csak Tomival privátba beszéltem és ide nem írtam, azt hittem egyedi eset és csak velem esett meg.
Én ezek után újra feltettem a Mirecoveryt és akkor még két partíciót mutatott. Wipe után már csak egyet, de akkor már nem mertem Mirecoveryvel csinálni, ezért TWRP-vel nagyon gyorsan megcsináltam. Inkább TWRP-t választanám, biztosabb és nem akad meg a folyamatban, mint a Mirecovery. -
vampire17
addikt
válasz
morfondőr #21351 üzenetére
Ha nem akarsz adatot veszteni, akkor most rakd fel az egyparticios mi recovery-t majd inditsd el siman a telot es az update app-ba tallozd be a 6.1.21-et. Akkor nem veszik el semmid.
Mas: masnal szinkronizalnak a google appok? nalam nem akarnak.. mas megy (Whatsapp, messenger, kulso email kliens..) de a google appok nem...
-
vampire17
addikt
-
vampire17
addikt
válasz
morfondőr #21335 üzenetére
Ha egyparticios (tehat 1.2 Gb a system) akkor most tedd fol a TWRP-t es azon keresztul mehet fol a 6.1.21.
Ezzel a progival menni fog TWRP folrakasa:
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=190159&extra=
ezek utan minden mehet ugy, ahogy itt irva van:
-
blod001
tag
válasz
morfondőr #19970 üzenetére
Közbe rájöttem mi lehetett a probléma. (Amúgy egy kicsit hülyén fogalmaztam meg, de látom valaki értette.) Amikor elkezdtem a videót akkor még álló helyzetben volt és utána forgattam el úgy hogy fekvő legyen, ezért a videó is ilyen álló helyzetben maradt. Gépen sikerült elforgatnom így már teljesen jó, nem a telefon hibája én voltam hülye.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
morfondőr #16316 üzenetére
Hmm, érdekesen függnek össze a dolgok MIUI-nál.
zolikaDB ha jól tudom, nem, de nem vagyok benne biztos.
batabe működnie kéne TWRP-vel (mások azzal tették fel). Az lehet, hogy valami miatt 10 percig települ.
mizoli nem jó a hozzáállásod.
Mikor feltetted a MIUI 7-et, lakd be, kényszerítsd magad, hogy legalább holnapig legyen fent, aztán hátha rájössz, hogy nem is olyan rossz.
RR-re egyelőre nincs frissítés, mert Matoxxi nyaral
Köszönöm -
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
morfondőr #12879 üzenetére
(#12878) llaszlo
köszönöm szépen, így már könnyebb lesz dönteni.
Azt továbbra se tudja senki se, hogy a stock mail app miért nem mutatja az e-maileket? Be van szinkronizálva (yahoo), frissítés után azt írja, hogy kész de nem jelenik meg egy darab levél sem a bejövő mappában...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
morfondőr #11786 üzenetére
Minél többet látom, annál jobban tetszik ez a bambusz változat.
Más: CyanogenOS 12S készül Mi3-ra (ez ugyanaz, mint ami a Oneplus One-on van).
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
morfondőr #11512 üzenetére
Alapértelmezett böngészőnek beállítottam a Chrome-ot, (eddig az sem volt beállítva), töröltem cache-t és dalvik cache-t de maradt a tünet. Akármire kattintok Chrome-on belül a gyári böngészőben nyílik meg... Viszont ha rábökök, hogy új lapon nyissa meg, akkor marad a Chrome-ban.
-
-
Diokhan
addikt
válasz
morfondőr #9179 üzenetére
Maga a rom felrakása nem okoz gondot, két évig volt HTC HD2-m,azon pl hetente cseréltem, csak egyelőre még nem akarok ennyire bele nyúlni!
Viszont akkor mást kérdezek. Van olyan program, ami felismeri felismeri és kiirja a hardveres infókat a telefonnal kapcsolatban? Olyasmire gondolok, mint PC-re az everest! Szeretném tudni pontosan milyen processzor stb van a telefonban. -
mizoli
addikt
válasz
morfondőr #8779 üzenetére
morfondőr
Ha ráérsz lemérnéd egyszer pontosan?Fejvadi
A 155 és a 138 perc nem egetverő különbség, de azért nem azonos. Azt nem is várom, hogy tök egyforma legyen, hiszen nem ugyanazt az eszközt töltjük.Aztán meg fene tudja, hogy ami ezekre a töltőkre van írva, mennyire igaz, lemérni nem tudom.
Tomi_Ohl
Ez érdekes. Én nem programmal mértem, hanem mindig leolvastam a töltési %-ot. -
cjvt3o
aktív tag
válasz
morfondőr #8593 üzenetére
Ja vágom ezeket, csak éppen egy ilyenem nincs, illetve, amim van, annak a csatlakozója pont ugyanígy nem megy be a földelt aljzatba.
Szóval nem használom, sima hétköznapi elektromos áram -> usb aljzat "dugót" használok, sima hétköznapi usb kábellel (mondjuk ez már a 6 vagy 7 telefon, amit kiszolgál ez a kombó, szóval lehet, hogy szerencsém van). Ebből viszont van kettő (különböző) is, mindkettőn használom, Istennek hála, nem volt vele probléma.
-
barackle
tag
válasz
morfondőr #4414 üzenetére
Nekem a gmail 2 nappal ezelőtt sikeresen megette a teljes havi adatmennyiségemet... Én is egy csatolmányt akartam letölteni (1,1MB), de nem sikerült, kiléptem az alkalmazásból, elraktam a telefont, és két órával később láttam, hogy jött az sms a szolgáltatótól, hogy elértem a havi limitemet. Akkor néztem meg, hogy 2 óra alatt generált a gmail 480MB adatforgalmat a háttérben... örültem neki így a hónap legelején. Korábban nem volt még ilyen gondom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
morfondőr #4249 üzenetére
Én sem használom, mert teljesen meg vagyok elégedve a gyárival, csak van egy vadi új 2A töltőfejem és arra gondoltam, ha hirtelen nem maradna elég időm a töltésre akkor használhatnám e. Ha egyszerűen cserélhető lenne az aksi, más lenne a helyzet, de így nem kockáztatnék ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest