Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
Én egy jó ideje már a Xiaomi.eu-ról letölthető legfrissebb V7 betát használom, módosított kernellel (adat az SD kártyán). Viszont sokszor nagyon belassul a rendszer, néha 10-30 másodpercekre is megáll az élet. Én gyanítom, hogy ez az SD kártya miatt lehet (de javítson ki, aki jobban tudja!). Futtattam TRIM-et, mintha az kicsit segített volna, de nem oldotta meg a helyzetet. Egyébként valami normálisabb Samsung kártyám van.
Szóval gondolkodom, hogy vagy valami V6-ost kéne feltenni, ami elfér a belső memórián, vagy valami alternatív ROM-ot keresni. Tudja valaki, melyik a legjobb V6-os verzió? Vagy pedig milyen alternatív ROM van, ami hibátlanul működik? Jó lenne AOSP, vagy Cyanogenmod. Előbbi néven fut valami ROM, de az egy hákolt gyári rom, úgy láttam. Utóbbi pedig mintha csak Redmi 1S-re lenne.
Készülékcsere meg nem játszik, mert egyszerűen nincs, amire cserélném
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen autót vegyek?
- Nyaralás topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest