- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
BlackSoft #32 üzenetére
Egy pendrive megbízhatósága nálam kérdőjeles. Na meg könnyű elhagyni. Sok ismerősöm panaszkodott már emiatt. Backupnak meg az igazi megoldás a szalagos kazetta, meg az ólóm kamra, az még az atom villanást is túléli.
Szerintem kiegyezhetünk abban, hogy mindent egybevéve a felhő jobb, bizonyos körülményeket tekintve meg a pendrive. -
Khan13
senior tag
-
Khan13
senior tag
válasz
BlackSoft #27 üzenetére
Lehet, hogy egy másik ilyen nevűvel kevertem, vagy ez volt régen önálló, de amikor láttam, akkor még a nulla kategória volt.
A felhő továbbra is az, ami a világon elosztott, szóval hiába csap le a villám itt, attól ott még minden megy. Na meg a felhőnél alap a természeti katasztrófák elleni védelem. A lényeg, hogy ne a felhőnek nevezett sz@rból induljon ki, aki ilyen témában érdeklődik, hanem a komoly dolgokból.A rack pl arra nem jó, hogy ha túlfeszültség van, akkor egyszerre sül meg a gépeddel együtt, ha nem veszed észre, hogy lehalt az egyik disk, aztán a másik is, akkor buktad mindened, stb, ezek egy korrekt tárhely szolgáltatónál minden meg van oldva, egy felhőnél meg az alapnál alapabb.
(#28) Rubinhood:
Soha ne mondd, hogy sohaHa nagyon meg akarnak figyelni, ahhoz nem kell sem felhő, sem hotmail. Ettől függetlenül a felháborodás jogos.
Ez a fórum is szépen elment más irányba, mint amiről a cikk szólt. Sőt, a cikkhez kapcsolódó kérdésemre választ sem kaptam
-
Khan13
senior tag
válasz
BlackSoft #13 üzenetére
Direkt kiemeltem, hogy ami tényleg felhő. Ne az ilyen lóf.. cégekből indulj ki, ami felhőnek hirdeti magát, de sima tárhely szolgáltatónak is alacsony rendű. Egy Amazon vagy Microsoft nem csinál olyat, hogy egy weboldal frissítés alatt elvesznek az adataid, na meg ők jobban kiszolgálják a pármilliós szimultán lekérdezéseket, mint a NAS-od
A (komoly) bankok meg garanciát vállalnak a pénzedre.
-
Khan13
senior tag
Párszor ki lett tárgyalva már a téma, de akkor újra: Elmegy a neted, az áram, elromlik az eszközöd. stb, és máris hiába van egy gyors és nagy tárhelyed otthon. A felhőknél (ami tényleg az, mert a világ sok pontján, többszörös redundanciával működik) meg olyan gyakorlatilag 100% rendelkezésre állásod van. Ezzel nem tudsz versenyezni. Amennyiben erre nincs szükséged, természetesen nem kell használni.
Cikkhez: RAW formátumokból melyiket támogatja? Mert szerencsére ahány fényképező, annyi formátum... Ha abból indulunk ki, hogy patch keddeken a Windowsra is jön frissítésként újabb és újabb formátumok támogatása, akkor jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen rovar lehet ez?
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest