Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Netem előbb megy el, mint az áram. Ha nyaralok mondjuk, akkor elég a laptop, és nem kelle minden ami otthon van, net meg vagy lesz vagy nem alapból...
Eddig 1 ilyen online tárhelyet használtam, az icloud-ot, mert muszáj volt, és hát 5gb helyen a wc papír nem fér el. Más helyen lehet több van, de nem több TB, és lassabb az adatátvitel 200X mint ahogy USB 3-al megoldom itthon, pláne ha terhelik többen egyszerre, meg épp szar a szerverük vagy a kapcsolatuk. És egyébként egyik ilyen hely sem vállal felleőséget adatveszteségre, tehát lehet szopni lovat szerintem ha nincs meg valami, mert egy weboldalfrissítés során elszarnak valamit.
Ettől még lehet használni, mindenki azt csinál amit akar, de nem tartom praktikusnak egyáltalán. Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget
(#12) alevan: Na látod, nekem van 2db 64GB-os pendrive-om, az jó szállításra, és gyorsabb is, arról ne is beszéljünk, hogy előbb lesz gebasz az adatokkal náluk, mint a táskámban. Ha a munkám elveszik ők tesznek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged