Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
BlackSoft #27 üzenetére
Lehet, hogy egy másik ilyen nevűvel kevertem, vagy ez volt régen önálló, de amikor láttam, akkor még a nulla kategória volt.
A felhő továbbra is az, ami a világon elosztott, szóval hiába csap le a villám itt, attól ott még minden megy. Na meg a felhőnél alap a természeti katasztrófák elleni védelem. A lényeg, hogy ne a felhőnek nevezett sz@rból induljon ki, aki ilyen témában érdeklődik, hanem a komoly dolgokból.A rack pl arra nem jó, hogy ha túlfeszültség van, akkor egyszerre sül meg a gépeddel együtt, ha nem veszed észre, hogy lehalt az egyik disk, aztán a másik is, akkor buktad mindened, stb, ezek egy korrekt tárhely szolgáltatónál minden meg van oldva, egy felhőnél meg az alapnál alapabb.
(#28) Rubinhood:
Soha ne mondd, hogy sohaHa nagyon meg akarnak figyelni, ahhoz nem kell sem felhő, sem hotmail. Ettől függetlenül a felháborodás jogos.
Ez a fórum is szépen elment más irányba, mint amiről a cikk szólt. Sőt, a cikkhez kapcsolódó kérdésemre választ sem kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
- Aful Explorer
- Új, felbontott Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - 2 év bolti garival! -
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest