- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Oké de itt úgy beszéltem mindkettőről, mint backupról, tehát biztonsági szempontból egy fizikai offline vasszekrény diskekkel nekem sokkal de sokkal nagyobb biztonságérzetet tud adni. Az meg, hogy ide-oda tenni adatokat, és gyorsan elérni megint praktikusabb a pendrive szerintem, 2db 64gb-os usb3-asom van, gyorsabb biztosan, mint sokhelyen a netről letöltögetés lenne, és a tárhelye sokkal nagyobb.
-
BlackSoft
addikt
De a rack nincs rádugva semmire, előveszem, és használom ha szükséges, addig a szekrényben van, lecsatlakozatva mindenről. De már nagyon extreme körülményekről beszélünk. Egyiken sem valószínű, hogy elveszik bármi is, de ingyen nem ad senki több TB helyet, és más a felhő, és a privát fizikai tároló.
-
BlackSoft
addikt
Netem előbb megy el, mint az áram. Ha nyaralok mondjuk, akkor elég a laptop, és nem kelle minden ami otthon van, net meg vagy lesz vagy nem alapból...
Eddig 1 ilyen online tárhelyet használtam, az icloud-ot, mert muszáj volt, és hát 5gb helyen a wc papír nem fér el. Más helyen lehet több van, de nem több TB, és lassabb az adatátvitel 200X mint ahogy USB 3-al megoldom itthon, pláne ha terhelik többen egyszerre, meg épp szar a szerverük vagy a kapcsolatuk. És egyébként egyik ilyen hely sem vállal felleőséget adatveszteségre, tehát lehet szopni lovat szerintem ha nincs meg valami, mert egy weboldalfrissítés során elszarnak valamit.
Ettől még lehet használni, mindenki azt csinál amit akar, de nem tartom praktikusnak egyáltalán. Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget
(#12) alevan: Na látod, nekem van 2db 64GB-os pendrive-om, az jó szállításra, és gyorsabb is, arról ne is beszéljünk, hogy előbb lesz gebasz az adatokkal náluk, mint a táskámban. Ha a munkám elveszik ők tesznek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-EP35-DS3 LGA 775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB RAM
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest