Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Oké de itt úgy beszéltem mindkettőről, mint backupról, tehát biztonsági szempontból egy fizikai offline vasszekrény diskekkel nekem sokkal de sokkal nagyobb biztonságérzetet tud adni. Az meg, hogy ide-oda tenni adatokat, és gyorsan elérni megint praktikusabb a pendrive szerintem, 2db 64gb-os usb3-asom van, gyorsabb biztosan, mint sokhelyen a netről letöltögetés lenne, és a tárhelye sokkal nagyobb.
-
BlackSoft
addikt
De a rack nincs rádugva semmire, előveszem, és használom ha szükséges, addig a szekrényben van, lecsatlakozatva mindenről. De már nagyon extreme körülményekről beszélünk. Egyiken sem valószínű, hogy elveszik bármi is, de ingyen nem ad senki több TB helyet, és más a felhő, és a privát fizikai tároló.
-
BlackSoft
addikt
Netem előbb megy el, mint az áram. Ha nyaralok mondjuk, akkor elég a laptop, és nem kelle minden ami otthon van, net meg vagy lesz vagy nem alapból...
Eddig 1 ilyen online tárhelyet használtam, az icloud-ot, mert muszáj volt, és hát 5gb helyen a wc papír nem fér el. Más helyen lehet több van, de nem több TB, és lassabb az adatátvitel 200X mint ahogy USB 3-al megoldom itthon, pláne ha terhelik többen egyszerre, meg épp szar a szerverük vagy a kapcsolatuk. És egyébként egyik ilyen hely sem vállal felleőséget adatveszteségre, tehát lehet szopni lovat szerintem ha nincs meg valami, mert egy weboldalfrissítés során elszarnak valamit.
Ettől még lehet használni, mindenki azt csinál amit akar, de nem tartom praktikusnak egyáltalán. Pénzt is jobban szeretem kp-ban tartani, mint bankban, főleg ahol azt mondják, ha elkölti valaki véletlen, akkor arra nem vállalnak felelősséget
(#12) alevan: Na látod, nekem van 2db 64GB-os pendrive-om, az jó szállításra, és gyorsabb is, arról ne is beszéljünk, hogy előbb lesz gebasz az adatokkal náluk, mint a táskámban. Ha a munkám elveszik ők tesznek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged