Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
"Ipad2 600 gramm"
Ebben csak annyi hardver van, amennyi a videó streameléshez és az irányítás-infók átadásához kell. Nincs benne 16giga memória, cpu, komolyabb grafikus mag, a kijelző nem multitouch, tehát biztos valami könnyebb hw kezeli, nem aluból van, nincs benne a felsorolt modulok kezeléséért felelős dolgok stsbtb. Persze nem lesz olyan könnyű, mint egy normál kontroller, de olyan nehéz sem, mint az ipad2. Az a pár műanyag gomb sem ad sok pluszt, de majd kiderül minden idővel.
Valahol félút lesz az ipad és egy normál kontroller között a súly kb. szerintem. De tuti nem lesz kényelmetlen."Lehet mondjuk talán spórolni ha rezisztív kijelzőt raknak bele"
Stylus van, multitouch nincs --> rezisztív benne a cucc."A madarat meg ha nézed végig, meglátod, hogy sokszor pixelesedik."
Azt ugye tudod, hogy a böngészőben lévő videó kb 320p-s, a tévéden meg 1080-as lesz?... A napfény meg nem pixeles, hanem hatszögűre csinálták meg a lens flare effektet.
Szerintem senki nem mondta, hogy a jelenlegi generációt így meg úgy veri. És ha veri is, azt akkor is csak exkluzív címeket lehet majd észrevehetően érzékelni, mivel egy cross-platform játékba nem fognak plusz több hónapos fejlesztést beleölni, hogy Wii U-n szebb legyen. -
dr_ace
aktív tag
szerintem könnyen előfordulhat, hogy nem is ez a kontroller fog alapból járni a konzolhoz, hanem ez csak egy külön megvásárolható kiegészítő lesz (borsos áron). szerintem vagy járni fog hozzá vagy kapható lesz hozzá hagyományos kialakítású kontroller is, meg ne felejtsük el, hogy a wii remote-okat is kezeli ugye.
de ha tényleg nem ez a batár fog járni hozzá alapáron, akkor viszont elég nevetséges, hogy egy külön megvásárolható kiegészítőt még az előtt bemutatnak, hogy magáról a konzolról bármit is elárulnának... nagyon olyan szaga van a dolognak, hogy nem lettek készen időre a dolgokkal, ahogy szerették volna, de valamit muszáj volt bemutatni E3-n. -
Kumite
aktív tag
Engadget szerint meglepően könnyű a cucc, legalábbis sokkal könnyebb, mint amilyennek a mérete alapján tűnik. Kényelmes kézben tartani és jól is kezelhető.
Egy átvezető jelenet alapján megítélni a grafikai teljesítményt sem egy bölcs dolog... Főleg, hogy nem is pixeles, nem tudom Te ezt hol látod annak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Parfüm topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Playstation 5 Disc Edition CFI-1116 dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest