Hirdetés
- IFA 2025: Éles hangon
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
100000%, hogy ez lesz az alap kontroller. Sehol, egy szó sem esett arról, hogy ez egy kiegészítő lenne.
Az a nagy kérdés inkább szerintem, hogy a csomagba raknak-e alapból Wii Mote-ot és Nunchuk -ot. Szerintem erősen ajánlott lenne nekik, mert akkor van ez az új kontroller is és a motion cuccokat is megkapja a vásárló. Így a fejlesztők is tudják, hogy ha erre a konzolra fejlesztenek, akkor milyen perifériák állnak biztosan a user rendelkezésére, nem pedig opcionálisan kellene belefejleszteni a mozgásvezérelt irányítást, mint pl. ps move esetén.
Előállítási árban pedig max 3-5 ezerbe kerülne mindez nekik, amit a szokásos árrésük miatt akár nagylelkűen le is nyelhetnek minden egyes gépnél. -
Kumite
aktív tag
"Ipad2 600 gramm"
Ebben csak annyi hardver van, amennyi a videó streameléshez és az irányítás-infók átadásához kell. Nincs benne 16giga memória, cpu, komolyabb grafikus mag, a kijelző nem multitouch, tehát biztos valami könnyebb hw kezeli, nem aluból van, nincs benne a felsorolt modulok kezeléséért felelős dolgok stsbtb. Persze nem lesz olyan könnyű, mint egy normál kontroller, de olyan nehéz sem, mint az ipad2. Az a pár műanyag gomb sem ad sok pluszt, de majd kiderül minden idővel.
Valahol félút lesz az ipad és egy normál kontroller között a súly kb. szerintem. De tuti nem lesz kényelmetlen."Lehet mondjuk talán spórolni ha rezisztív kijelzőt raknak bele"
Stylus van, multitouch nincs --> rezisztív benne a cucc."A madarat meg ha nézed végig, meglátod, hogy sokszor pixelesedik."
Azt ugye tudod, hogy a böngészőben lévő videó kb 320p-s, a tévéden meg 1080-as lesz?... A napfény meg nem pixeles, hanem hatszögűre csinálták meg a lens flare effektet.
Szerintem senki nem mondta, hogy a jelenlegi generációt így meg úgy veri. És ha veri is, azt akkor is csak exkluzív címeket lehet majd észrevehetően érzékelni, mivel egy cross-platform játékba nem fognak plusz több hónapos fejlesztést beleölni, hogy Wii U-n szebb legyen. -
Kumite
aktív tag
Engadget szerint meglepően könnyű a cucc, legalábbis sokkal könnyebb, mint amilyennek a mérete alapján tűnik. Kényelmes kézben tartani és jól is kezelhető.
Egy átvezető jelenet alapján megítélni a grafikai teljesítményt sem egy bölcs dolog... Főleg, hogy nem is pixeles, nem tudom Te ezt hol látod annak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- IFA 2025: Éles hangon
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest