Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoccc
senior tag
Ez a külön veszek kontrollert nem fog működni! Nemrég olvastam, hogy ezt a kontrollert bizony nem fogja a Nintendo külön árusítani, kizárólag a géppel együtt lehet majd megvenni!!! Gondolom ezzel kívánják elkerülni azt, hogy a Wii tulajok csak egy ilyet vegyenek és még kihúzzák vele egy pár évig. Ha többen akarnak majd Wii U-val játszani akkor a korábbi Wii irányítókat lehet majd használni.
Bár elég valószínűnek tartom, hogy a megjelenés után valamikor fognak ezen változtatni. -
Zsoccc
senior tag
Jelenlegi infó alapján azt nem teheted meg vele, hogy elviszed otthonról, és mint egy hordozható konzolt használod, de azt elméletileg megteheted, hogy bevonulsz vele a hálószobába befekszel az ágyba, vagy éppen kimész a teraszra és ott játszol. Aztán lehet, hogy később ilyen-olyan minijátékokkal (go, sakk, mitudomén, amiket mutogattak is) használható lesz akár a buszon is. Még nagyon nem tisztázták le 100%-osan, hogy miként képzelik el.
-
Zsoccc
senior tag
Továbbra is szeretném hangsúlyozni, hogy nem a Wii továbbfejlesztéséről van szó egy plusz hardverrel, hanem egy új konzolról, aminek az irányítója használható lesz majd akár a Wii-vel is. A Wii U nem magát az irányítót jelenti, bár tény, hogy a Nintendo bemutatójából akár erre is lehetne következtetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Warships
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Xbox One S 1TB Konzol,Kontrollerrel,Minecraftos dobozban,Játékokkal Együtt!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amikor megláttam már majdnem elkezdtem örülni, valóban van egy kis Shenmue beütése a látványnak és a zenének.